Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomysł na tani wypoczynek

podróżnik2014

Recommended Posts

Witajcie, Właśnie kończymy budowę domu i oczywiście nie ma co ukrywać, że poszło na tę inwestycję sporo pieniędzy. W końcu czas nieco odpocząć i tutaj pytanie - macie jakieś pomysły na kilkudniowy wyjazd, w takie miejsce, aby było niedrogo? Planujemy wybrać się gdzieś w połowie września.

• 2 weeks później...
  • 3 months później...

Ja ostatnio byłam na Santorini. Wbrew pozorom nie jest tam teraz tak drogo, bo w związku z kryzysem w Grecji ceny spadły. A jak się jeszcze załapiecie na jakieś last minute, to już w ogóle. Tu jest link do opisu: http://www.qtravel.pl/inspiracje/santorini-grecja-id227

To naprawdę cudowne miejsce, mi się tam strasznie podobało. Pomiędzy wyspami kursuje statek, więc najważniejsze to nie cierpieć na chorobę morską :)

Można tam zwiedzać ruiny i takie cuda przyrody, jak czerwona plaża. Interesujące miejsce. Ja mieszkałam w hotelu na Tirze, ale na tych mniejszych wyspach też są jakieś hotele i pensjonaty, prawdopodobnie nawet tańsze. Fajne miejsce na krótki urlop, żeby podładować akumulatory. Szczególnie, jeśli w planach ma się dalszą walkę z budową czy remontem.

http://www.eccoholiday.com/images/ws/grecja/santorini/dreamstime_8408622.jpg

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 years później...