podróżnik2014 21.08.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Witajcie, Właśnie kończymy budowę domu i oczywiście nie ma co ukrywać, że poszło na tę inwestycję sporo pieniędzy. W końcu czas nieco odpocząć i tutaj pytanie - macie jakieś pomysły na kilkudniowy wyjazd, w takie miejsce, aby było niedrogo? Planujemy wybrać się gdzieś w połowie września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 24.08.2014 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 jak tanio to gdzieś blisko. no chyba, że w grę wchodzi cały glob więc jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aburski 03.09.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 W Polsce jest wiele pięknych i spokojnych miejsc. Bo jak tanio to raczej nie żaden kurort... Osobiście polecam Mazury lub Bieszczady, bo ceny nad polskim morzem nie są zbyt przystępne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wika23 19.12.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Ja ostatnio byłam na Santorini. Wbrew pozorom nie jest tam teraz tak drogo, bo w związku z kryzysem w Grecji ceny spadły. A jak się jeszcze załapiecie na jakieś last minute, to już w ogóle. Tu jest link do opisu: http://www.qtravel.pl/inspiracje/santorini-grecja-id227 To naprawdę cudowne miejsce, mi się tam strasznie podobało. Pomiędzy wyspami kursuje statek, więc najważniejsze to nie cierpieć na chorobę morską Można tam zwiedzać ruiny i takie cuda przyrody, jak czerwona plaża. Interesujące miejsce. Ja mieszkałam w hotelu na Tirze, ale na tych mniejszych wyspach też są jakieś hotele i pensjonaty, prawdopodobnie nawet tańsze. Fajne miejsce na krótki urlop, żeby podładować akumulatory. Szczególnie, jeśli w planach ma się dalszą walkę z budową czy remontem. http://www.eccoholiday.com/images/ws/grecja/santorini/dreamstime_8408622.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert882 04.01.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ja korzystam z Grupona Zawsze udaje się wyczaić jakąś dobrą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 20.01.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 W tamtym roku byliśmy w Studziennicznej, pensjonat Zatoka, gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinekCin 06.02.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Bardzo często na Gruponie można trafić na jakieś bardzo ciekawe oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybakRek 07.02.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Ja często przeglądam Grupon i te promocje teraz już nie są tak opłacalne jak jeszcze rok temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomas75 09.02.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 A ja sam sobie organizuje wyjazdy. Szukam tanich promocji biletów lotniczych i lecę, a miejsc jest mnóstwo o róznych porach roku. Dobry i ciekawy wyjazd można miec już za 1000zł ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek20 23.02.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 na jakiś biwak myśle zeby sie wybrać i tam nie będziesz miał dużych kosztów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronko2 26.02.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Grecja tania nie jest napewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morlino 02.03.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ja polecam jednak zawsze i wszędzie Bałkany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 22.10.2018 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Gril krata piwska TV i chętna dziewucha najlepiej własna bo darmowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts