rasr 22.08.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam.mam pytanie dotyczące montażu skrzynek rolet na nadprożu. Wiadomo,aby zamontować skrzynkę do nadproża nalezy między skrzynke a nadproże włozyć izolację. Wiąże to się z cofnięciem okna dośrodka o grubość izolacji. Czy mozna zastosować nadproża np ytong i skrzynki mocować bezpośrenio do nadproży.Czy współczynnik przenikania ciepła dla tych nadprozy jest wystarczający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 22.08.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Niekoniecznie trzeba cofać okno. Są też inne rozwiązania, ja wylałem nadproża w kształcie litery L, tak aby weszło 6cm pianki, co daje prawie 12cm styro. Chyba nawet takie prefabrykowane widziałem nadproża.Poczytaj wątki nt rolet w dziale okna, drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts