Alankiewicz 22.08.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Polecam wszystkim usługi firmy http://www.technikan.pl/. Fachowo, szybko i tanio naprawią praktycznie wszystko! W razie "w" oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_tu 25.08.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 To teraz ktoś jeszcze reperuje sprzęt? Generalnie teraz elektryka ciągnie max. 10 lat i do wyrzucenia. Wcześniej powinna działać bez zarzutu. A jak się psuje, to nie opłaca się chyba reperować, bo koszty często dość wysokie. Tak mi się wydaje, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prelegent 01.09.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 A ja polecam sam siebie i to co sobą reprezentuję. A po za tym kotleta schabowego z ziemniakami i kompletem surówek. Zapraszam do odwiedzenia mojego profilu i złożenie datków na cele charytatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts