Anna Wiśniewska 02.06.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Brawo Rydze! Odważna inwestycja. Trzymam kciuki i czekam na ciąg dalszy opowieści- fantastycznie się czyta Dla mnie to zupełnie inna rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.06.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Rzeczywiście Rydzu, miło się czyta i czekam na dalszy ciąg Waszych perypetii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 trzymam kciukidopieliście swego - działeczka w środku miastatylko co z tą budowlą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 02.06.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 trzymam kciuki dopieliście swego - działeczka w środku miasta tylko co z tą budowlą? Jestem na etapie pisania o wycince drzew A o budowli potem... Cierpliwości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 02.06.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 No, są kometarze, super RYDZU, witaj, będę solennie czytać twój dziennik, bo też mam budowę w granicy, a zbieżność losów zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 02.06.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 No, są kometarze, super RYDZU, witaj, będę solennie czytać twój dziennik, bo też mam budowę w granicy, a zbieżność losów zbliża Dzięki. Gdyby trzeba było coś na temat tych papierów o odstepstwo to służę pomocą. Nawet wczoraj je sobie wspominkowo przeglądałem przy okazji porządkowania róznych szpargałów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2004 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Rydzu- ale Ty masz dzisiaj wenę! Czytma o Twojej rozbiórce jakby to książka była A tak w nawiasie- do tej pory w dziennikach czytało się zazwyczaj o budowaniu, nie rozbiórkach, o sadzeniu drzew- nie ich wycinaniu... Co to się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Rydzu: czytam na bieżąco twoje opowieści... mam nadzieje że jak najszybciej dojdziesz do chwili obecnej, bo az się chce czekac co było dalej...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 02.06.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Rydzu- ale Ty masz dzisiaj wenę! Czytma o Twojej rozbiórce jakby to książka była A tak w nawiasie- do tej pory w dziennikach czytało się zazwyczaj o budowaniu, nie rozbiórkach, o sadzeniu drzew- nie ich wycinaniu... Co to się porobiło Wiesz - u nas zawsze wszystko na opak. Jak mówie zawsze w ten sposób: Facet w życiu powinien zrobić 3 rzeczy: 1) mieć syna 2) posadzić drzewo 3) wybudować dom A ja na razie: 1) mam córkę 2) wyciąłem ponad 40 drzew 3) zburzyłem dom Ale jestem optymistą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2004 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 02.06.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Rydzu: czytam na bieżąco twoje opowieści... mam nadzieje że jak najszybciej dojdziesz do chwili obecnej, bo az się chce czekac co było dalej... pozdrawiam Na razie nadrabiam zaleglości z ostatniego roku. A budowa rusza na początku lipca. I wtedy się zacznie....... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 02.06.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Z filmu: "Są czasem takie dni, że mam ochotę zburzyć dom, ściąć drzewo i wp..lić synowi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.06.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Rydzu- ale Ty masz dzisiaj wenę! Czytma o Twojej rozbiórce jakby to książka była A tak w nawiasie- do tej pory w dziennikach czytało się zazwyczaj o budowaniu, nie rozbiórkach, o sadzeniu drzew- nie ich wycinaniu... Co to się porobiło Wiesz - u nas zawsze wszystko na opak. Jak mówie zawsze w ten sposób: Facet w życiu powinien zrobić 3 rzeczy: 1) mieć syna 2) posadzić drzewo 3) wybudować dom A ja na razie: 1) mam córkę 2) wyciąłem ponad 40 drzew 3) zburzyłem dom Ale jestem optymistą Pozdrawiam ale się ubawiłam czekam na cd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 ale naskrobałeś super dziennik, czyta się jednym tchem jak dobrą książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza70 03.06.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 A ja mam takie pytanie : ile Cię to wszystko do tej pory kosztowało (wliczając kredyt)? Jaka duża ta działka? Szczerze mówiąc otoczenie Twojej działki mi absolutnie nie odpowiada. Może dlatego, że z mojej roztacza się wspaniały, a przede wszystkim rozległy widok, po łące kicają zajace (rymnęło mi się ) , są też kurapatwy, pełno ptactwa, nawet widziałam jak szybował jakiś drapieżnik. Do centrum miasta mam ok. 7km. Dość mam widoku bloku naprzeciwko swoich okien (również w bloku). Zyczę miłego budowania i dalszej wytrwałości w walce z przeciwnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 03.06.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 A mnie było trochę żal tych kamiennych ścian.....pikne były.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.06.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Rydzu - aleś naskrobał ...no i fajnie prosimy o jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 03.06.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 A ja mam takie pytanie : ile Cię to wszystko do tej pory kosztowało (wliczając kredyt)? Jaka duża ta działka? Szczerze mówiąc otoczenie Twojej działki mi absolutnie nie odpowiada. Co do pierwszego pytania - na pewno więcej niz "domek na prerii" - ale wszystko ma swoją cenę. Podejżewam że miałbym za to przynajmniej stan surowy zamknięty, tyle tylko że w jakims tam Pcimiu Dolnym. A tego chciałem unknac i był to priorytet przy podejmowaniu decyzji o kupnie działki i budowie domu. Działka ma 1600m2. A otoczenie... cóż, decydując sie na nią miałem tego świadomość. Nie można niestety mieć wszystkiego. Popatrz na to z tej strony: jest masa ludzi którzy za komfort mieszkania w centrum są wstanie zapłacic naprawdę duże pieniądze i godzą się na pewne niedogodności z tym związane. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 03.06.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 A mnie było trochę żal tych kamiennych ścian..... pikne były.............. Ano pikne... Ale niereformowalne Został nam jedne ładny kamień z amonitem na szczeście - wmurujemy go nad kominkiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 04.06.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 RYDZU wyjaśnij dokładnie temat opłat za przyłącze energetyczne gdy wcześniej na działce stał dom podłączony do sieci. U mnie była sytuacja podobna, wyburzyłem dom który był podłaczony do sieci, no ale przyłącze też zostało zdemontowane wiec jak to możliwe, że Energetyka nie pobierze kasy, skoro w rzeczywistości przyłącza nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts