RYDZU 13.03.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 No tych tynków to ja Ci już cholernie zazdroszczę. A ja ci zazdroszczę instalacji ogrzewania i wylewek - więc jest i tak 2:1 dla ciebie A w sypialni to sufity będzie podwieszany czy po prostu jeszcze nie zdążyli otynkować? Całe piętro ma mieć sufity podwieszane - nad nimi tylko rury od wentylacji i ogrzewania dgp pójdą. Zabiorę się jednak za nie dopiero po zrobienu porządku z dachem, żeby nie komplikowac sobie życia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.03.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 A ja ci zazdroszczę instalacji ogrzewania i wylewek - więc jest i tak 2:1 dla ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 21.03.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Na poczatek zdjęcie - zagadka: http://rydze.internetdsl.pl/murator/215.jpg Jestem pewien, że jest to miejsce "gdzie nawet KRÓL chodzi piechotą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 21.03.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 Na poczatek zdjęcie - zagadka: (foto) Jestem pewien, że jest to miejsce "gdzie nawet KRÓL chodzi piechotą" Jesli mowa o kibelku to odpowiedź brzmi - nie Zgaduj(cie) dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 21.03.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 klatka schodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 21.03.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 klatka schodowa Bingo! Fotka która to potwierdzi będzie w nastepnym wpisie do dziennika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.03.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Ha !!!! Duuuuuuużą nagrodę pienieżną proszę przesłać na konto lub dostarczyć kurierem. Szczegóły na priv Tyneczki jak ta lala Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.03.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 Rydzu A jak się robi taki gratis ? Bo mi się to bradzo podobało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 22.03.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2005 A jak się robi taki gratis ? Bo mi się to bradzo podobało. Taki gratis można zrobić przy pomocy aparatu cyfrowego z funkcją kamery. Nasz kręci filmiki (nawet z dźwiekiem ) - jakośc jest nie najlepsza, ale na potrzeby internetu wystarcza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 23.03.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 klatka schodowa Bingo! Fotka która to potwierdzi będzie w nastepnym wpisie do dziennika. Pozdrawiam To nie fair. Myślę, że Spreparowałeś wyniki na potrzeby kampanii wyborczej . A do czego służą te dwa otwory w stropie znajdujące się w linni dolnej ramki??? Cooo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.03.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 To nie fair. Myślę, że Spreparowałeś wyniki na potrzeby kampanii wyborczej . A do czego służą te dwa otwory w stropie znajdujące się w linni dolnej ramki??? Cooo ???? Wyniki bynajmniej nie zostały spreparowane A te otwory w dolnej linii to tak zwane "łapacze kropel" zwane potocznie wiadrami - kto zna historę dachu ten wie o co chodzi Swoją drogą takie wiadro do wielu innych rzeczy może służyć , więc faktycznie masz rację, cholera - ale w ten sposób z kżdego pomieszczenia można zrobić ... kibel (nawet z salonu) Tak czy tak - jury do długich debatach przyznaje dla kolegi maksymova równorzędną Pierwszą Nagrodę. A ja od dziś każde pomieszczenie z wiadrem będę nazywał tak jak maksymov Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 23.03.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Niestety ale historię dachu znam dość dobrze . A nagroda, dziękuję jestem ogromnie zaskoczony i zaszczycony a za to wyróżnienie chciałbym przede wszystkim podziękować "świętej panience z gwadelupy" oraz rodzinie i znajomym. Dziękuję, dziękuję dziękuję. "God bless America" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 24.03.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 RYDZU dalej idziemy łeb w łeb. U mnie też instalacja wod-kan z rozkładaniem izolacji i styropianu.Jesli chodzi o warstwy pod wylewkami też nie uległem wykonawcy i stanęło na moim: na chudziak 2xfolia 0,2mm, 12cm styropianu FS20, folia 0,2mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 11.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Ho ho ho Tylko patrzeć jak Rydzu napisze : przeprowadzamy się Gratuluję, choć piszę komentarz pierwszy raz u Ciebie ale dziennik czytam regularnie i jestem pod wrażeniem Waszych dokonań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 24.04.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 ...Jutro dokończymy... _________________ Jak to pisał jeden z forumowiczów:"jeśli masz coś zrobić jutro, zrób to pojutrze- będziesz miał dwa dni wolnego..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.04.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 trochę nie zagladałam, a tu proszę wyleweczki jak malowane jeszcze troszeczkę, już za momencik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 26.04.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 jeszcze troszeczkę, już za momencik..... Aktualnie zakładamy optymistycznie koniec lipca. Pierwotnie nasz optymizm coś przebąkiwał o poczatku lipca, ale coraz bardziej staje się to nierealne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 to, chcecie iść jak burza, powiedziałabym trzymam mocno kciuki żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 27.04.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Rydzu, jak ja Ci zazdroszczę, podobno na podobnym etapie mam być dopiero na koniec maja... niby mało a tak długo trzeba czekać... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Pozdrawiam i przepijam właśnie za zdrowie Twoich wylewek i moich tynków - coby się nie rozeschły oczywiście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts