Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koszyczek Rydzów- komentarze

Recommended Posts

No tych tynków to ja Ci już cholernie zazdroszczę.

A ja ci zazdroszczę instalacji ogrzewania i wylewek - więc jest i tak 2:1 dla ciebie ;)

A w sypialni to sufity będzie podwieszany czy po prostu jeszcze nie zdążyli otynkować?

Całe piętro ma mieć sufity podwieszane - nad nimi tylko rury od wentylacji i ogrzewania dgp pójdą.

Zabiorę się jednak za nie dopiero po zrobienu porządku z dachem, żeby nie komplikowac sobie życia.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 841
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
To nie fair. Myślę, że Spreparowałeś wyniki na potrzeby kampanii wyborczej :lol: :lol: :lol: . A do czego służą te dwa otwory w stropie znajdujące się w linni dolnej ramki??? Cooo ???? :lol: :lol: 8) 8)

Wyniki bynajmniej nie zostały spreparowane ;)

A te otwory w dolnej linii to tak zwane "łapacze kropel" zwane potocznie wiadrami - kto

zna historę dachu ten wie o co chodzi :evil:

Swoją drogą takie wiadro do wielu innych rzeczy może służyć :D, więc faktycznie masz rację,

cholera - ale w ten sposób z kżdego pomieszczenia można zrobić ... kibel :lol: (nawet z salonu)

Tak czy tak - jury do długich debatach przyznaje dla kolegi maksymova równorzędną

Pierwszą Nagrodę.

A ja od dziś każde pomieszczenie z wiadrem będę nazywał tak jak maksymov ;)

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
Gość M@riusz_Radom

Ho ho ho ;) Tylko patrzeć jak Rydzu napisze : przeprowadzamy się ;)

Gratuluję, choć piszę komentarz pierwszy raz u Ciebie ale dziennik czytam regularnie i jestem pod wrażeniem Waszych dokonań ;)

• 2 weeks później...