czupurek 05.07.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 zostałeś dziadkiem gromadki pięknistych maluszków wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.07.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 No pięknie Panie, pięknie. Szacunek dla "mamy" - 10 szt. to ci rodzinka - będzie trochę pilnowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Rydzu piękna gromadka Przy takiej ilości dzieci nic tylko do nowego domu Gratulacje dla dzielnej mamy 10 maluchów to niezły wyczyn, a teraz praca przed Wami Trzymam kciuki żeby się zdrowo chowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 05.07.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Cudne szczeniaczki mieliście świetny pomysł z tymi kokardkami dla odróżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 06.07.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Rany Julek! Rydzu co Ty teraz z taką gromadką zrobisz? 10 szczeniąt - piękny wynik, moja suka kiedyś urodziła 4 w tym jedno było martwe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 06.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Wszystkim dziekuję za gratulacje (w imieniu naszej suni oczywiście) Szczeniaczki mają się doskonale - na razie wręcz rosną w oczach. Planujemy sobie jedną suczkę zostawić, a reszta pojedzie do nowych właścicieli. http://www.rodezjan.prv.pl - Patrycja zajmuje się aktualizacją Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 byłam na stronce muszę powiedzieć świetna a sunia miodzio no i macie TAKIE osiągnięcia zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 06.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ... a rydze rosną jak ... po deszczu ... Będzie kim wypełnić tę "kamienicę" Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.07.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Szczeniaczki świetne. Natomiast pajacowi NIE ODPUSZCZAJ. Puść go z torbami w dziurawych skarpetach. POWODZENIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kurcze Rydzu , gromada fantastyczna - czy dla forumowiczów szczęnięta po promocyjnych cenach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 07.07.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 czy dla forumowiczów szczęnięta po promocyjnych cenach?? Dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 10.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 RYDZU, współczuję sprawy w sądzie i wiem, co mówie, bo nasza trwa już drugi rok Adwokata musze pilnować gorzej niż hydraulików partaczy - ucieka z rozpraw, przysyła nieprzygotowanych młodzieńców w zastepstwie itp. Zapomniał przybić swojej pieczatki na zdjeciach, dołaczanych jako dowody w naszej sprawie, wiec sąd dowodów nie przyjał Mamy 6 świadków, jednoznaczna opinie wyznaczonego przez sąd biegłego o wadliwym wykonaniu prac i zawyżeniu rachunków o 60 proc w stosunku do cennika, fotki - a sprawa trwa i nie może sie skończyć. Ostatnio podobno znów sędzia nam sie zmienił (to już czwarty! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.07.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 ciekawam odpowiedzi opocznamiałam ten sam problem w oranżerii kładąc płytki z dekorami z tubądzinanijak wymiary płytek i dekorów do siebie nie pasowałyskończyło się, że co niektóre dekory uszczuplaliśmy o jakiś element, albo cięliśmy płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.07.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Z tymi płytkami to faktycznie kiszka "Resecik systemu" to bardzo dobry pomysł, ale jako dalszą część terapii doradzam sobotnio-niedzielny wypoczynek z dala od budowy może woda, a może las ... POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.07.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No to resecik zbiorowy No to zdrófko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 15.07.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No to resecik zbiorowy No to zdrófko . No - kurczę - żeby to nie było tak daleko to bym sie pisał na zbiorowy "budowlany" reset . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.07.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Rydzu - ja po kontroli dnia pracy glazurników ok. 18:00 jadę do noclegowni (bo dom już mam gdzie indziej, prawdziwy, mój), gdzie w pierwszek koljności wypiję Twoje i Forumowe "sdrófko". I w końcu na spokojnie, nie w śodku tygodnia, opiję zdrowie mojego nowego maluteńkiego rekinka/rekinicy Wymyśliłem sobie: Gin z tonikiem będzie lany. Tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.07.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Rydzu, resecik to dopiero po przeładowaniu systemu, a przeładowanie systemu po uzgodnieniu z drugim procesorem, bo przecie jesteście maszyna dwuprocesorowa. Proponowany algorytm: wybrór dalszego losu podłogi, jeżeli ma być z tego samego materiału to co można przekombinować (bardzo brzydki iny wzór) jeżeli podłoga ma być kompatybilna z wcześniej ułożoną propozycja dla firmy O.: szlifowanie płytek do wymiarów wzory z reklamy (opcja zapasowa zrywanie już ołożonej podłogi na koszt dupodajstwa ). Wyświetlaną stronę zachować, co by dowodem w sprawie była. Ewidentne wprowadzenie klienta w bład poprzez reklamę. Karalne. (Nieporządany wynik uboczny algorytmu, długotrwałe zawieszenie przetwarzania podłogi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychalina 15.07.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ponieważ goszczę w Twoich komentarzach pierwszy raz, zacznę od: *gratulacji dla inwestorów (tempo iście mistrzowskie) *gratulacji z okazji narodzin szlachetnej gromadki. Pomysł z resecikiem jest wyśmienity ! Nam też jest potrzebny. Inaczej razem trafimy na OIOM !!! Cały, wczorajszy dzień, mój ulubiony inżynier spędził na placu boju. Po powrocie do domu żywcem przypominał Łazarza. Tyle, że przed wskrzeszeniem. Patrząc na niego, nie miałam odwagi przyznać się, że ledwo powłóczę nogami. Mam nadzieję, że jesteście w lepszej kondycji. Co do kafli, to może wystarczy wymienić je na podobne, ale z innej partii ? Mam do Ciebie prośbę. Trochę nietypową. Czy mógłbyś podać mi wymiary Twojej najmniejszej łazienki ? POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 15.07.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ponieważ goszczę w Twoich komentarzach pierwszy raz, zacznę od: *gratulacji dla inwestorów (tempo iście mistrzowskie) *gratulacji z okazji narodzin szlachetnej gromadki. Pomysł z resecikiem jest wyśmienity ! Nam też jest potrzebny. Inaczej razem trafimy na OIOM !!! Cały, wczorajszy dzień, mój ulubiony inżynier spędził na placu boju. Po powrocie do domu żywcem przypominał Łazarza. Tyle, że przed wskrzeszeniem. Patrząc na niego, nie miałam odwagi przyznać się, że ledwo powłóczę nogami. Mam nadzieję, że jesteście w lepszej kondycji. Co do kafli, to może wystarczy wymienić je na podobne, ale z innej partii ? Mam do Ciebie prośbę. Trochę nietypową. Czy mógłbyś podać mi wymiary Twojej najmniejszej łazienki ? POZDRAWIAM !!! Mychalino - bardzo mi miło gościć Cię po raz pierwszy w dzienniku. Wymiary łazienki sa w moim dzienniku. O tutaj: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=590481#590481 Pozdrawiam i pędzę na "reset" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts