RYDZU 28.09.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Rydzu ogromne gratulki Miło się czyta Przeporowadzka Dzieki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 RYDZE są wielkie!!!Gratulacje, mimo że nie udzielałam się zbytnio w komentarzach, wiernie czytałam Wasz dziennik. Jeszcze raz gratuluję, super domek, odważna inwestycja, psiaki do zacałowania!!!Pozdrawiam życząc samych dobrych chwil w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 30.09.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witaj Rydzu, zaciekawil mnie ten reduktor wodociagowy. Czy Wasz kociol jest dwufunkcyjny? Bo w jednofunkcyjnym w zasadzie kociol ma niewiele wspolnego z wodociagiem, tylko zasobnik. Ale macie fajna kuchnie. I widok z niej calkiem panoramiczny. Podzielam Wasze odczucia jak chodzi o mieszkanie w domu i bloku. A my mamy za soba juz jedno lato w domu i to jest dopiero radocha. A kiedy pokazesz jakies zdjecia ogrodka? Dajecie od razu zasiac trawe i posadzic cala mase roslin jak Mieczu?. Co z ogrodzeniem? Czy na ta Wasza silke dajecie tylko dwa razy klej z siatka i tynk dekoracyjny? No trzymam kciuki za ukonczenie prac z uzyciem fachowcow, bo te samodzielnie przeprowadzane beda zrobione na pewno i dobrze. Pozdrawiam Jankes P.S Czy juz mozna sie wpisywac do dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wschodnia 30.09.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 RYDZU!!!! Mnie jako babę kuchnia zachwyciła - to są moje kolory i kafle na podłodze i okna, ja zawsze uważałam, żeś mi bratnią duszą . Pozdrowienia od Zofiji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Wtedy się naciska oba przyciski Mi właśnie teraz najbardziej brakuje (oprócz 16 rąk do pomocy ) ciągłego mieszkania już w domu, na wciąż. Wtedy mógłbym cały czas "dłubać" przy tych wszystkich drobnostkach, które zabierają cały czas poświęcony na ważniejsze sprawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 01.10.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ożesz, skończyłem czytać. Od deski do deski. Ponad dwie godziny (z komentarzami), ale nie żałuję. Już wiem, jak zgrzewać papę I po fotce-zagadce Schiedla jestem spokojniejszy o wykonanie mojego komina. Rydzu dzięki za TAKI dziennik. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 14.10.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 No fajowski będzie ogródek, a w zasadzie już lwia część jest.Pozazdrościć. Mi chyba czasu i kaski "nie styknie" na ogród.Pomusł z ognieskiem super, my też chcemy mieć cóś takiego.Ale najbardziej brakuje mi takich drzew jak widzę u Ciebie.Kiedy, kurde, u mnie takie wyrosną?! Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Zobaczyłam ogródek Podtrzymuję RYDZE są wielkie!!! No po prostu rewelacja! Kiedy Wy to wszystko robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 14.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Zobaczyłam ogródek Podtrzymuję RYDZE są wielkie!!! No po prostu rewelacja! Kiedy Wy to wszystko robicie? O ile zwykle mamy zasadę, że wtrącamy sie do wszystkiego - w sprawie ogródka praktycznie dokonaliśmy tylko kilku korekt na wstepnym plania i dalismy zielone światło firmie. Niestety - nie dajemy rady wszystkiego zrobić samodzielnie. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.10.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Ogród bardzo fajny, ale najbardziej zadroszczę tak jak Nurni tych drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 16.10.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 RYDZU, gratulacje. Twoja "kamieniczka" coraz piękniej wygląda . Pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GL35 25.10.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Się uśmiałem z tego sprzątania siurów.( Znaczy się z tej tęsknoty za wykonywaniem tej czynności).Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Rydzu po takich przeżyciach czas na odpoczynek wszak zimowe wieczory przed Wami Fajnie że psiaki znalazły nowe domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 28.10.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Wczoraj tak w rozmowie rodzinnej ktoś wspomniał o telewizji. O ile zaraz po przeprowadzce byłem nastawiony na szybkie załatwienie tego "problemu" - o tyle teraz przestało mi sie spieszyć. Bez telewizji mamy zdecydowanie więcej czasu dla siebie, więcej rozmawiamy i nie siedzimy bez sensu gapiąc się w to pudło. Jak już mamy obejżeć coś konkretnego to albo odpalamy Mantę (cudowny wynalazek ) albo siadamy przed komputerem i nadrabiamy zaległości filmowe. To zdecydowanie lepsze. Pewnie kiedyś jakaś antena się pojawi - ale póki co ta pozycja w liście rzeczy do zrobienia spadła nisko... bardzo nisko. Dokładnie Cię rozumiem. U mnie po 1,5 roku mieszkania jeszcze nie doszedłem do tej pozycji na liście ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 28.10.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Wczoraj tak w rozmowie rodzinnej ktoś wspomniał o telewizji. O ile zaraz po przeprowadzce byłem nastawiony na szybkie załatwienie tego "problemu" - o tyle teraz przestało mi sie spieszyć. Bez telewizji mamy zdecydowanie więcej czasu dla siebie, więcej rozmawiamy i nie siedzimy bez sensu gapiąc się w to pudło. Jak już mamy obejżeć coś konkretnego to albo odpalamy Mantę (cudowny wynalazek ) albo siadamy przed komputerem i nadrabiamy zaległości filmowe. To zdecydowanie lepsze. Pewnie kiedyś jakaś antena się pojawi - ale póki co ta pozycja w liście rzeczy do zrobienia spadła nisko... bardzo nisko. Dokładnie Cię rozumiem. U mnie po 1,5 roku mieszkania jeszcze nie doszedłem do tej pozycji na liście ;-) Zgadzam się w 100%. Ja od razu te pozycję umieściłem na ostatnim miejscu, bo żonka i rekin za chętnie sięgają po pilota - a tak nie będzie po co Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mib 28.10.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 rydzu, ładnie Ci wyszedł ten domek. i ogródek też ładnie urządzili. ale ten betonowy płot... zrób coś z tym. obsadz jakimś bluszczem, posadz drzewa... cholera wie czym. chyba ze chcesz żyć jak za murami zakładu karnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 02.11.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 rydzu, ładnie Ci wyszedł ten domek. i ogródek też ładnie urządzili. ale ten betonowy płot... zrób coś z tym. obsadz jakimś bluszczem, posadz drzewa... cholera wie czym. chyba ze chcesz żyć jak za murami zakładu karnego... Dzięki . Z betonami będę sukcesywnie walczył. Bluszcze, kratki drewniane, malowanie na neutralny kolor itd. Niestety nic innego na raie tam nie mogę postawić - oczywiście poza ogrodzeniem z siatki, bo ono też jest "łatwo demontowalne". A takie mam niestety wytyczne z uzgodnień z miastem. Oczywiście docelowo planuję coś ładniejszego - nawet jest już koncepcja całości, tylko kasy brak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.11.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Rydzu bardzo fajnie wygląda domek w tej nowej szacie Bardzo fajne stwierdzenie córki Mam nadzieję że moje też tak kiedyś powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.11.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Miłego pijaństwa, czy jaoś tak. W końcu większość tych imprez miejscowa bez używania pojazdów mechanicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 09.11.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Miłego pijaństwa, czy jaoś tak. A dzięki bardzo - zdrowie forumowiczów tez pewnie będzie podniesione W końcu większość tych imprez miejscowa bez używania pojazdów mechanicznych. I to jest kolejna zaleta mieszkania w mieście Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts