Aga J.G 20.02.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Rydzu naprawiaj ten wóz, bo na rowerze jakoś ciężko do Wa - waki dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 20.02.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Rydzu naprawiaj ten wóz, bo na rowerze jakoś ciężko do Wa - waki dojechać Cały czas nad tym pracuję.... Niestety - jest ciezko. Ale damy radę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.02.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Rydzu naprawiaj ten wóz, bo na rowerze jakoś ciężko do Wa - waki dojechać Cały czas nad tym pracuję.... Niestety - jest ciezko. Ale damy radę Pozdrawiam Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Święta racja z przejściem do porządku dziennego z tymi sprawami "na później". Ja niedawno, tzn po roku mieszkania, rozpakowałam ostatnie kartony i teraz myślę jak mnie to nie raziło i mogłam na to patrzec. Może powinnam się tak samo zmotywować jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 22.02.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Czołem Bracie To z tym wypisaniem rzeczy do zrobienia wpadliśmy na ten sam pomysł. A w jakim programie liczyłem sobie odpis VAT-u? Rozumiem, że dom masz już odebrany czy nie ma takiej potrzeby? Pozdrawiam ciepło ...bo do czerwca ma być zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.02.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 - jednak ktoś to czyta Magi - nam niedługo stuknie pół roku (za niecały miesiąc) i na dole stoi około 20 a może i więcej kartonów. Co ciekawego - gdyby je teraz po prostu wyrzucić chyba bysmy nie odczuli tego wogóle . Ale ponieważ są - trzeba będzie do nich zajżeć, gdzieś zawartość wypakować itd.....Ech... - ja Cię rozumiem Nurni - bo dobre pomysły mają wielu ojców A jak już o Ojcach całą gębą - jak tam "Fasolka" się ma? Bo rozumiem że do zlotu forumowego to juz będzie kogo opijać? Korzystałem z programu formy IPS ale doskonały to on nie jest. Brakowało mi opcji sumowania pozycji faktur dla każdej pozycji w tabelce załącznika. Poza tym bez uwag - działa Pozdrawiam równie ciepło (i nie przejmujcie sie prognozami - kiedyś w końcu będzie lato ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Ja co do kartonów nie mam jeszcze doświadczenia Alepomysł z karteczka bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Rydzu gdzie znajdę zdjęcia "małej" suni wiekszej od mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.02.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Rydzu gdzie znajdę zdjęcia "małej" suni wiekszej od mamy? Zapraszam na http://www.zkoszarydzow.pl. Jak się uda to dziś wieczorem będzie tam nowa galeria własnie z tymi zdjęciami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.02.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 - jednak ktoś to czyta Nurni - bo dobre pomysły mają wielu ojców A jak już o Ojcach całą gębą - jak tam "Fasolka" się ma? Bo rozumiem że do zlotu forumowego to juz będzie kogo opijać? Korzystałem z programu formy IPS ale doskonały to on nie jest. Brakowało mi opcji sumowania pozycji faktur dla każdej pozycji w tabelce załącznika. Poza tym bez uwag - działa Może fasola przed spotkaniem się wyrobi bo termin na 08.03.2006 (czyżby dziewczynka miała być ?) Czy ten programik to wnioski vzm, a jeśli tak to które - napisz proszę więcej. Co do pogody - również jestem optymistą Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_anna 27.02.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witaj RYDZU! Trafiłam na Twój dziennik przelądając forum i z radością odkryłam, że znam tę ruderę (po której już ani śladu), poznaję tę piękną nowoczesną budowlę, o której ani razu nie pomyślałam DOM. Podejrzewałam, że to jest obiekt o jakimś "przemysłowym" charakterze. Może brak wystroju okien nasunął mi takie skojarzenie. Rydzu, jesteśmy sąsiadami - to znaczy prawie sąsiadami, bo ja mieszkam w bloku (niestety, ale mam nadzieję, że już niedługo). Mój mąż spotyka Cię w sklepie "na dołku". Masz piękny DOM. Podziwiam Cię za to, że wysoko postawiłeś sobie poprzeczkę i konsekwentnie to realizowałeś. Powodzenia i pozdrawiam Jolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 28.02.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam sąsiadkę Dziękujemy za odwiedziny w dzienniku i ciepłe słowo Przed wami jeszcze kawałek drogi (widziałem zdjęcia domu) - ale wszysko małymi kroczkami da się zrobić. Wiem cos o otym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.02.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Rydzu gdzie znajdę zdjęcia "małej" suni wiekszej od mamy? Zapraszam na http://www.zkoszarydzow.pl. Jak się uda to dziś wieczorem będzie tam nowa galeria własnie z tymi zdjęciami. pozdrawiam ale profesjonalna stronka...patrz w 2004 byłeś w Opolu na wystawie...szkoda, że nie wiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 28.02.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 ale profesjonalna stronka...patrz w 2004 byłeś w Opolu na wystawie...szkoda, że nie wiedziałam... W tym roku tez będziemy w Opolu więc nic straconego (29-30 kwiecień) W sobotę idziemy na międzynarodowej a w niedzielę jest klubowa gończych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.02.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 ale profesjonalna stronka...patrz w 2004 byłeś w Opolu na wystawie...szkoda, że nie wiedziałam... W tym roku tez będziemy w Opolu więc nic straconego (29-30 kwiecień) W sobotę idziemy na międzynarodowej a w niedzielę jest klubowa gończych. Pozdrawiam niestety stracone bo mnie już od sierpnia zeszłego roku nie ma w Opolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 28.02.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 niestety stracone bo mnie już od sierpnia zeszłego roku nie ma w Opolu No to może Kraków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.02.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 z Krakowa do mnie to macie rzut beretem, kawa na Was będzie czekać gorąca...i sobie pooglądasz naocznie co mi wyszło z "podpatrzonych" schodów...nie to że kuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 28.02.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 z Krakowa do mnie to macie rzut beretem, kawa na Was będzie czekać gorąca...i sobie pooglądasz naocznie co mi wyszło z "podpatrzonych" schodów...nie to że kuszę... ...ale "brzmi" to bardzo interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.02.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 to poproszę termin wystawy a z resztą się dogadamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 28.02.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 to poproszę termin wystawy a z resztą się dogadamy... 24-25 czerwiec. Więc jeszcze trochę czasu jest na "dogadywanie" A jakbyście wy byli przypadkiem w okolicy to... my też mamy kawę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts