tola 22.06.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 WITAJ RYDZU! Etap burzenia masz za sobą, etap tworzenia przed sobą!!! My etapu pierwszego byliśmy pozbawieni i dopiero po przeczytaniu Twego dziennika zrozumiałam o ile nam było łatwiej. Ale jest druga strona medalu. Kazde doswiadczenie nas wzbogaca. Jeszcze nie budujesz, a dziennik budowy ma już kilka rozdziałów. Będę Ci szczerze kibicować. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.06.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Rzeczywiście Rydzu masz taniutko prąd budowlany. Ja za swoje 5KW płacę około 23 zł miesięcznie . Ty tyle płacisz za 17 KW. Superrrr.... I czekamy na dalsze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 22.06.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 WITAJ RYDZU! Etap burzenia masz za sobą, etap tworzenia przed sobą!!! My etapu pierwszego byliśmy pozbawieni i dopiero po przeczytaniu Twego dziennika zrozumiałam o ile nam było łatwiej. Ale jest druga strona medalu. Kazde doswiadczenie nas wzbogaca. Jeszcze nie budujesz, a dziennik budowy ma już kilka rozdziałów. Będę Ci szczerze kibicować. Pozdrawiam serdecznie. Witaj! Moje opisy chyba nawet w 50% nie oddają tego co przeżyliśmy z tą rozbiórką, wycinką i innymi "drobiazgami". Być może mój dziennik pokaże jednak innym niezdecydowanym, że jak się chce to można bardzo wiele zdziałać. A rozdziałów faktycznie jest sporo bo i czasu na razie mam dużo. Ciekawe co będzie jak zacznie się "proces tworzenia" Ale postaram się nie zaniedbać moich czytelników pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.06.2004 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witaj RYDZU, Zamiast oglądać mecz Anglia - Chorwacja czytałem Twój dziennik. Było 6 brameczek, ale nie żałuję. Dziennik świetny. A Twoja inwestycja jest jakby "nieco" poważniejsza niż budowa zwykłego domku jednorodzinnego. Na początku strasznie to wszystko wyglądało , ale coś mi się wydaje, że wkrótce powstanie najbardziej wzięty fitness i czołowy warsztat rowerowy. A jak się firmy rozwiną to czuję, że mieszkanie przerobisz na dodatkową powierzchnię biurową (gabinety prezesów, dyrektorów ... ) i nie będziesz miał gdzie mieszkać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 23.06.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2004 Witaj RYDZU, Zamiast oglądać mecz Anglia - Chorwacja czytałem Twój dziennik. Było 6 brameczek, ale nie żałuję. Dziennik świetny. A Twoja inwestycja jest jakby "nieco" poważniejsza niż budowa zwykłego domku jednorodzinnego. Na początku strasznie to wszystko wyglądało , ale coś mi się wydaje, że wkrótce powstanie najbardziej wzięty fitness i czołowy warsztat rowerowy. A jak się firmy rozwiną to czuję, że mieszkanie przerobisz na dodatkową powierzchnię biurową (gabinety prezesów, dyrektorów ... ) i nie będziesz miał gdzie mieszkać ... Hehehehe - dziękuję za pochlebstwa dotyczące dziennika Jak i za to że nam tak dobrze życzysz Co do tych planów "dalekosiężnych" to trochę nas rozszyfrowałeś bo specjalnie dlatego robimy kondygnacje wysokości 3 m by nie mieć potem problemów z ewentualną adaptacją. Ale o czym ja mówię.... Na razie sam sobie prezesem i dyrektorem na włościach będę, więc gabinety wystarczą niewyrafinowane. Ważne, żeby było ciepło, miło i na głowę nie kapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zofija 29.06.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 RYDZU, co tam u ciebie, jeszcze trochę i Twój dziennik spadnie na drugą stronę (oj, tak tylko troszkę postraszyłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 30.06.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 RYDZU, co tam u ciebie, jeszcze trochę i Twój dziennik spadnie na drugą stronę (oj, tak tylko troszkę postraszyłam ) Ojoj!! Ale nadrobię - obiecuję! Właśnie wróciłem z "wczasów" (3 dni nad morzem). A duzo się wydarzyło przez ten czas..... i jest o czym pisać. Ale dopiero jutro popołudniu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.07.2004 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 No to Rydzu, dziś zdaje się "wielki start"? Trzymam kciuki za powodzenie! P.S. Tośka jest boska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 05.07.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 No to Rydzu, dziś zdaje się "wielki start"? Trzymam kciuki za powodzenie! Ano dziś - właśnie ochłonąłem i skrobnąłem kilka słów. P.S. Tośka jest boska! Oczywiście że jest boska http://rydze.internetdsl.pl/murator/toska.jpg Tylko czasami daje popalić - ale taki juz jej urok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.07.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Patrycja oczywiście rzuciła się z mniejszym pędzelkiem na większe skrzydło bramy więc trochę jej zeszło. Hehehe - dogadywał kocioł garnkowi - mniejsze skrzydło bramy też jakby nie do końca pomalowane, a malował je chyba sam Wielki Mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 06.07.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Hehehe - dogadywał kocioł garnkowi - mniejsze skrzydło bramy też jakby nie do końca pomalowane, a malował je chyba sam Wielki Mistrz Ale Wielki Mistrz w ramach wyrównywania szans dał fory i zajał się fotografowaniem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2004 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Rydzu, Tośka jakiej jest rasy? Strasznie, strasznie mi się podoba, a że wybór rasy psa jeszcze przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.07.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Rzeczywiście Tośka jest super. Z mordki wygląda jak posokowiec bawarski ale jest trochę za wysoka (tak przynajmniej wygląda na pierwszym zdjęciu ). Wymaga dużo ruchu bo to pies na polowania. Ponoć jak złapie ślad to nie popuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2004 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 ewusiaA co to za rasa ten posokowiec bawarski?Zrozumiałam, że mordkę ma jak Tośka (przepiękną!) tylko jest mniejszy gabarytowo, tak? Właśnie czegoś takiego poszukuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.07.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 http://www.psy.pl/pics/poskowiec-gl.jpgdużo masz w ostatnim numerze czasopisma "Mój pies" http://psy.pl/home/ci/?ID=77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2004 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Dzięki ewusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 posokowce są super, ale trzea pamiętać o ich mysliwskim charakterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.07.2004 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 To dziewczyny, pomóżcie Chciałabym pieska, który ma mordkę jak Tośka, gładką, brązową sierść, przyjemne usposobienie i nadaje się do mieszkania na dworze (chyba). Z bieganiem i długimi spacerami nie ma problemu, okolicy ci u nas dostatek. Korci mnie beagle- właśnie, piesek musi być nie za wysoki, żeby przez płot nie przeskakiwał. Nie moze być też za mały ani za chudy, bo przelezie między dechami przęseł Mam wymagania, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.07.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Rydzu - nie bój, będzie dobrze.a bramkę (blu) masz śliczniastą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 06.07.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Posokowce są super. Znajomy na takiego, wzrostem sięga do kolan, jest bardzo towarzyski, posłuszny i jednocześnie upierdliwy ze swoją ochotą do zabawy ( rzucanie kija ). Potrafi zamęczyć I tak jak mówisz-ma pięknie umaszczoną sierść, krótką gładką lśniącą. Kiedyś chciałam takiego ale raz że trafiła mi się sierotka przeznaczona do schroniska i nie mogłam jej tam zostawić a dwa że nie są to jednak tanie psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts