Wwiola 25.06.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Ps. Psiaki też macie fantastyczne Dzieki w ich imieniu Kiedyś przeczytałam jednym tchem wasza strone "pieskową" i sie zauroczyłam. Dosłownie zaraziłam sie chęcia posiadania rasowego psa. Tylko nie umiem wybrac rasy. nie znam sie . Chciałabym pieska rasowego, ale "nie wystawowego", nie mam w sobie tej pasji, mam tylko potrzebę kochania. Jak się zabrac do wyboru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGI I JARO 26.06.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzięki za dokładny opis "kręgu". Okazuje się że mi coś w tym stylu też zmieści się na działeczce .... Pozdrawiam Agi od Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 26.06.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Dzięki za dokładny opis "kręgu". Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 26.06.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 GRATULUJĘ ZAKOŃCZENIA ZMAGAŃ BUDOWLANYCH, oby te domowe były lżejsze, a satysfakcja równie wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 ciekawam jaki to kolor tynku ? pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Czekam na fotki tynku bo może być ciekawie.U nas też przeprowadzają takie remonty i ciesze się że nie muszę mieszkać w niektórych blokach.Wszystkiego najlepszego dla szczeniaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 14.07.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Ale przedsiewziecie! Moje gratulacje! Szacunek! Bardzo fajne i w sumie proste schody wewnetrzne . U mnie zrobie wlasnie takie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 11.08.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Hejka, Rydzu, tak dawno cie tu nie było... Przyznaj się - pewno najpierw zapodziałeś motykę a póżniej, jak już się odnalazła to zaszło słońce, co? Gratuluję wygranej sprawy!!! Rozumiem, że taras będzie na konstrukcji stalowej. Powiedz, z czego chcesz go robić dokładnie? Deskowanie? POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 12.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 Gratuluję wygranej sprawy!!! Dzieki Rozumiem, że taras będzie na konstrukcji stalowej. Powiedz, z czego chcesz go robić dokładnie? Deskowanie? Tak - pierwotnie miał być co prawda żelbetowy, ale zrezygnowalismy z niego ze względu na olbrzymi mostek cieplny. W zamian za to bedzie kontrukcja stalowa wsparta na fundamentach i kotwiona do ściany. Kotwy zostały osadzone juz na etapie wykonywania wieńca. Fundamenty pomalutko zrobiliśmy na wiosnę. Teraz pozostało kupić "żelastwo" , całośc dociąć, pospawać i poskręcać. Na konstrukcji planuje ułozyć 4 impregnowane krokwie o wysokości tak dobranej by poziom podłogi z desek nabitych na te krokwie prostopadle zlicował mi się z poziomem podłogi w salonie. Chciałbym dać jako pokrycie ryflowane dechy egzotyczne... w końcu mam tego tarasu ok 10-11 m2 więc może kasy wystarczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 12.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 dechy egzotyczne... w końcu mam tego tarasu ok 10-11 m2 więc może kasy wystarczy Pozdrawiam No to malutki tarasik będziesz mieć Ja planuję taki 7x7m Już dechy zamówiłem - zaimpregnuję je i na wiosnę zrobię taras... Dechy będę miał grubości 4 cm, nie będą ryflowane... POZDROWIONKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Rydzu gratki wygranej sprawy I oczywiście kaski z Vat - u Czekam na efekty wydanej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.08.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 za 3 tygodnie będziemy mieli w rodzinie wykwalifikowanego spawacza w technologi MIG . A dla dodania sprawie pikanterii powiem tylko tyle, ze nie będę to ja.... . Czyżby żonka?? Jeśli mogę - proszę o dokładną dokumentację fotograficzną budowy tarasu (kosztorys jeśli można prosic też), bo ostatnio także wpadłam na ten genialny plan. Gratulacje także w kwesii korzystnego wyroku Pozdrowienia serdeczne Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 21.08.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Czyżby żonka?? Bingo! (ale ja ją trochę "podpuściłem" ) Jeśli mogę - proszę o dokładną dokumentację fotograficzną budowy tarasu (kosztorys jeśli można prosic też), bo ostatnio także wpadłam na ten genialny plan. To się na pewno da załatwić . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Widzę Rydzu że urlop bardzo ambitny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 21.08.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Widzę Rydzu że urlop bardzo ambitny Niestety - działa zasada "albo-albo" czyli albo turystyka, albo wykończeniówka. Na jedno i drugie na razie sobie pozwolic nie mogę. Ale mam nadzieję, że tak nie będzie zawsze.... (właśnie mi sie przypomniało, że ostatni raz na wczasach byłem 3 lata temu - przed rozpoczęciem budowy) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Budowa to wiele wyrzeczeń ale w końcu mamy swoje domki a turystyka może poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.08.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 (właśnie mi sie przypomniało, że ostatni raz na wczasach byłem 3 lata temu - przed rozpoczęciem budowy) No nam się przypomniało, że ostatnio na urlopie byliśmy 4 lata temu, dlatego już za tydzień... będzie Adriatyk!! (no za dwa - ale trzeba pozytywnie myśleć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechowaty 21.08.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 My dopiero swoją "fortecę" wykańczamy albo to ona nas już nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 23.08.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Rydzu zobacz tu:http://www.techniart.pl/index2.php?module=art_3_4&kata=1mnie wycenili na 40 zł/m2 - trzy warstwy plus krzemionka antypoślizgowa.Cena co prawda z zeszłego roku ale pewnie niewiele się zmieni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Rydzu ogromne gratulki dla Patrycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts