RYDZU 24.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Rydzu ogromne gratulki dla Patrycji Dzięki wielkie w jej imieniu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 24.08.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Rydzu, serdeczne gratulacje i wyrazy podziwu dla Zonki. Daj znac jak bedzie po egzaminie. Pozdrawiam Jankes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 25.08.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Powodzonka dla zonki!!! Sam tez lubuje sie w takich zabawach - fajny swiecznik raz zrobilem. Podstawa z tarczy hamulcowej od poloneza, ramiona z drutu zbrojeniowego, kielichy z grubego ceownika zaspawanego po bokach, opleciony drutem fi6... Mojej zonie sie spodobal Pomalowala go zlolem i stoi obok nas Do nowego domku napewno conieco wiecej popelnie Pobawie sie jeszcze w jakies listki z blachy itp dodatki Oj cos czuje, ze na Allegro niedlugo zobaczymy cuda w wykonaniu Twojej zoneczki Przyjemne z pozytecznym POZDRAWIAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Rydzu - masz niesamowitą żonkę! gratulki dla niej fajnie że sprawa z dachem zakończona - tylko teraz czekać na kaskę pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Rydzu widzę, że jeszcze trochę, a usiądziesz sobie z założonym i rękami przy ognisku i nie będziesz miał już nic do roboty. No może chwasta z trawnika wyrwać... (Jasne, wiem, że coś się zawsze znajdzie, w końcu po to ma się dom, żeby się nie nudzić). Chciałam zapytać, czym (albo jak) myjesz ten gres Tarragona. Też taki mam (tak samo ułożony, ale przy naszym pośpiechu szanowni panowie płytkarze nie poinformowali nas o problemie z szerokością fug i położyli jak im w duszy grało - cóż mądry nie zauważy, głupi pomyśli że tak trzeba). Niestety te dziurki mocno się brudzą - tzn. wypełniają się brudem Też tak macie? Czyszczę to na kolanach szczotką typu "żelazko", ale może są jakieś prostsze sposoby. Też mam psy i boję się użyć jakiegoś piorunującego preparatu, bo któraś może wejść zanim zmyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 16.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Chciałam zapytać, czym (albo jak) myjesz ten gres Tarragona. Też taki mam (tak samo ułożony, ale przy naszym pośpiechu szanowni panowie płytkarze nie poinformowali nas o problemie z szerokością fug i położyli jak im w duszy grało - cóż mądry nie zauważy, głupi pomyśli że tak trzeba). Niestety te dziurki mocno się brudzą - tzn. wypełniają się brudem Też tak macie? Czyszczę to na kolanach szczotką typu "żelazko", ale może są jakieś prostsze sposoby. Też mam psy i boję się użyć jakiegoś piorunującego preparatu, bo któraś może wejść zanim zmyję. Oj... jeszcze teraz jak sobie przypomnę "zagwozdkę" z ułożeniem Terragony to mi ciary po plecach idą . U nas dziurki jakos nie wypełniaja sie brudem w sposób znaczący. Do mycia często uzywam preparatów takich samych jak do podłóg drewnianych (Pronto). Najlepszy efekt daje napastowanie kafli tymze Pronto bez rozcieńczania już po myciu. Fugi nasiąkają i potem nie "łapią" brudu nawet jak się coś rozleje. A i na samych kaflach ze względu na powłokę powstałą po pastowaniu łatwiej później wszystko odchodzi. ten patent przećwiczyłem jeszcze w bloku na podłodze w przedpokoju która też się brudziła bardziej niz powinna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 17.09.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 To chyba za rzadko sprzątam Muszę wypróbowac sposób z przetarciem nierozcieńczonym preparatem do drewna, bo strasznie widać kurz pod światło. Dzięki I gratulacje z okazji rocznicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 gratulki z okazji rocznicy ......dobudziłeś się dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 18.09.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 gratulki z okazji rocznicy Dzięki wielkie ......dobudziłeś się dziś ledwo, ledwo, ale na szczęście nie było bardzo "ostro" wczoraj do pracy zdążyłem, ale pozbierać się nie mogę - dwa tygodnie urlopu, potem tydzień szkolenia. Ciężko mi wejść na obroty... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 no tak....po długiej nieobecności w pracy jest ciężko...oj, cieżko ale do 16 już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 18.09.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 no tak....po długiej nieobecności w pracy jest ciężko...oj, cieżko ale do 16 już niedługo Ciężko - ale na szczeście pracuję do 15 (nadaje juz z domu w oczekiwaniu na obiadek ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.09.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Tiaaaa, to już roczek śmignął. Cholera, szybciutko. Ale to nic, ważne, że jest co robić A tak, poza tym, to sdrófko oczywiście wielgachne dla Was wszystkich (burbonik jest lany przepyszniutki) Nurnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.09.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Rydzu gratulki roczku i jakie miłe rozliczenie Dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 25.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Rydzu gratulki roczku i jakie miłe rozliczenie Dużo zdrówka Dzieki wielkie Aga! A do rozliczenia to jeszcze niestety daleko... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Rydzu gratulki roczku i jakie miłe rozliczenie Dużo zdrówka Dzieki wielkie Aga! A do rozliczenia to jeszcze niestety daleko... Pozdrawiam Życzę żeby poszło gładko i szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A na wiela Cię skasowali za tą jednostkę centralną? Też czekam aż mi się obecny odurzacz rozleci (choć nieźle się trzyma) coby zakupić centralny. Rydzu, chyba czegoś na początku nie doczytałem, ale z tymi garażami to Ty je masz u siebie na działce? I będą Ci wjeżdżać do garaży przez Twoją działkę? Czy garaże będą stały na Twoim terenie a wjazd będzie od zewnątrz? Pozdrowionka Teachers'ikiem (bez lodu bo jeszcze mnie chróbsko trzyma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 06.10.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A na wiela Cię skasowali za tą jednostkę centralną? Cennikowo - (2700) tak jak jest w ofercie na ich stronie. Nic nie utargowałem niestety. Za to dodatkowo załapałem sie na komplet 4 szczotek z "wypasionym" podświetlenim na diodach led . Jedyny ich efekt to chęć do samodzielnego sprzatania u dziecka się wzmogła hihihi Też czekam aż mi się obecny odurzacz rozleci (choć nieźle się trzyma) coby zakupić centralny. Polecam odkurzanie z gruzu i pyłu jakiegoś wiekszego pomieszczenia . Szczerze mówiąc to nasz odkurzacz przeżył 3 remonty i prawie całą naszą budowę, więc zamortyzował się solidnie. Rydzu, chyba czegoś na początku nie doczytałem, ale z tymi garażami to Ty je masz u siebie na działce? I będą Ci wjeżdżać do garaży przez Twoją działkę? Czy garaże będą stały na Twoim terenie a wjazd będzie od zewnątrz? Hm... z tymi garażami to jest pogmatwana sprawa (jak to zwykle u nas ). Garaże stoją na części działki - to ja do siebie będę wjeżdżał przez teren garaży a nie odwrotnie. Obecnie ta granica jest jeszcze mocno rozmyta - bo kilka garaży mam własciwie na wprost wejścia do domu - dlatego czas najwyższy sprawy uporzadkować. A wyrzucać ich nie chcę bo spłacaja mi kredyt - taka samofinansująca się inwestycja Po uporządkowaniu będę miał te dwie strefy (garażową i prywatną) jasno rozgraniczone i nikt nikomu nie będzie wchodził w drogę. Docelowo mam w wytycznych dotyczacych zagospodarowania terenu, że mogę sobie zrobic drugą niezależną bramę wjazdową od drogi osiedlowej. Pozdrowionka Teachers'ikiem (bez lodu bo jeszcze mnie chróbsko trzyma) No to siup! (JacekDaniel/lód/cola) - za twoje zdrowie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jak mi się te słowa Patrycji podobają Tylko mój złom też się nei chce rozpaść Chyba wysprzatam nim w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 06.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Jak mi się te słowa Patrycji podobają Tylko mój złom też się nei chce rozpaść Chyba wysprzatam nim w kominku Najlepiej w takim niedogaszonym - będzie 100% skuteczności, i duuuużo dymu :D:D:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 też sie własnie zastanawiałam o co chodzi z tymi garażami (5 samochodów Rydzu ma czy co ) ....no ale teraz już doczytałam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts