Aga J.G 11.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Jak mi się te słowa Patrycji podobają Tylko mój złom też się nei chce rozpaść Chyba wysprzatam nim w kominku Najlepiej w takim niedogaszonym - będzie 100% skuteczności, i duuuużo dymu :D:D:D Pozdrawiam Dzięki za rady Widzę że mój mąz będzie miał wytłumaczenie żeby nie używać tego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 14.10.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Całkiem fajofsko Ci wyszedł ten warsztacik. Mi się podoba, a sam też chciałem pomalować ściany w garażu w podobny sposób bo, jak policzyłem, to na tyle wystarczy mi resztek z malowania domu. Sdrófko - JiBime'mem (otworzony na specjalną okazję, czyli skończone tynki na domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Bardzo fajnie wyglada garaż i wrsztat Bardzo mnie ciekawi jak będzie wyglądać eksploatacja tej podłogi w garażu ??? Bo cenowo bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 17.10.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 No nie Rydzu , jak zobaczyłem garaż to pomyślałem że Ci się zdjęcia pomyliły . Przeschwilę myślałem że to jakiś pokój lub salon . Twoj samochód to bedzie miał niezłe lokum . Super A jeszcze jedno pozdrowienia dla żony , bardzo podoba mi się jej podejście . Jestem tylko ciekawy jak będzię sprawować się podłoga .pozdrJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.11.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 witaj Rydzu trzecia strona mówisz.....to chyba tak jak ja regał wygląda jak prosto ze sklepu cały garaż wyszedł pierwsza klasa no i garaże inne też mają ładny fundamencik pozdrawiam Ciebie i Twą Patrycję, zuch -dziewczynę (jak sobie wyobraziłam tego Pana od pompy to aż sie usmiechnęłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ja też pozdrawiam Patrycję icieszy mi się gęba na mine pana od gruchy Garaż wyszedł 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 13.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 :):) Hihihi - do teraz jak go sobie przypomnę to mie się humor poprawia Pozdrawiam czytaczki (i czytaczy też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 :):) Hihihi - do teraz jak go sobie przypomnę to mie się humor poprawia Pozdrawiam czytaczki (i czytaczy też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.11.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 :):) Hihihi - do teraz jak go sobie przypomnę to mie się humor poprawia Pozdrawiam czytaczki (i czytaczy też) dziękuję i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.11.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witaj ale taniocha to drzewo a miejsce na pewno się znajdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.12.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Drzewo w cenie bardzo fajnej a miejsce zawsze się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rav 18.12.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Rydzu,nie wiem gdzie Ty wytrzasnąłeś Berkera ze złączkami na śrubki?Ja mam Berkera wszędzie, w fimie, w domu... wszędzie zatrzaskiwane na Krona. Lepsze i szybsze w montażu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/new2/boze236.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.12.2006 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Śniegu, miłości i mnóstwa pyszności!I jeszcze tego - czegoś niezapomnianego!WESOŁYCH ŚWIĄT! http://www.ekartki.pl/cards_files/0/971_ft_dec04msl10_t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.12.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.12.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Zdrowych i rodzinnych świąt, a później oszałamiającego nowego roku życzę Tobie i bliskim http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/xmas4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.12.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://img107.imageshack.us/img107/2103/choinkamala1ms1.jpg W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzymy Wam zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i wokół pełno życzliwych ludzi. Napiękniejszych świątecznych wzruszeń w blasku świec choink, łamiąc sie opłatkiem z najbliższymi, nie zapominając co w życiu jest najważniejsze życzy Ewa z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.12.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Życzymy Wam zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt a w Nowym Roku wielu szczęśliwych dni i przede wszystkim dużo zdrówka.http://www.ozimek.pl/ecard/ecards/swieta8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Rydzu, sąsiedzie zza miedzy, ja Ci życzę zrealizowania wszelakich planów noworocznych i zdrówka oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts