ocia79 13.04.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Rydzu domek super.Zdradz prosze kolory elewacji i firme???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witaj Rydzu dopiero teraz "wpadł" mi w ręce Twój dziennik ale normalnie przeczytałam niemal jednym tchem całość i wrażenie niesamowite, wszystko super opisane z "poglądowymi" fotkami kominek chetnie zobaczyłabym wykończony ale to co już zamieściłeś totalna rewelka, a to ile sam zrobiłeś technicznych rzeczy - łącznie z wentylacja i dgp sprawia, że zaczynam myśleć o wysłaniu Ciebie mężna celem "przeszkolenia" w pewnych kwestiach w związku z tym, że budowałes z silikatów i troszku już mieszkasz zdradź proszę czy tak rzeczywiście super sprawdzają się ich walory użytkowe ja właśnie przymierzam się do "popełnienia" domku z silikatów i takie informacje z pierwszej ręki są bezcenne i jak pozostali PROSZĘ o więcej i jeszcze jedno psiaki są po prostu cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.06.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 witaj jeszcze nie nadrobiłam zaległości w Twym dzienniku ale chciałam się przywitac po dłuższej nieobecności pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 11.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Oczywiście zaległości będe nadrabiał niestety tylko w wolnych chwilach - a tych coraz mniej Ale postaram sie pomału wyjśc na stan akualny (co zresztą nie będzie zbyt trudne, bo mało sie ostatnio dzieje ) Pozdrawiam wszystkich "czytaczy i oglądaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 22.07.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam świetny dziennik i bardzo udany domek Miał bym małą prośbę - chodzi o schody Jak są montowane stopnice do konstrukcji metalowej ? można by odpowiedź poprzeć zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam po przerwie I jak tam sezon wystawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 21.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, tego życzę w Nowym Roku. http://images33.fotosik.pl/427/0af4a1aaebcae2eamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szwagier 31.12.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 CześćRydzu właśnie się zabieram za schodki o podobnej konstrukcji i muszę powiedzieć że twoje bardzo mi się podobają i upewniły mnie w przekonaniu o słuszności mojej decyzji.Będziesz do nich robił jakąś barierkę?Jaką masz szerokość i wysokość stopnia oraz spocznicy jeżeli można wiedzieć?Dzięki wielkie i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 02.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Będziesz do nich robił jakąś barierkę? Jaką masz szerokość i wysokość stopnia oraz spocznicy jeżeli można wiedzieć? Hej! Tak - mam juz na schodach barierkę - ale tylko na górnym biegu. Postaram się uzupełnić dziennik na dniach - pojawią się wtedy nowe zdjęcia. Wymiary stopni to 32x122cm. Grubość 4 cm. Spocznik ma wymiar 135x244 cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.01.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Rydzu, milo cie widziec - i twoj udany architektonicznie dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seblo 12.02.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Rydzu, napisz proszę, czy sznur, który wtapiałeś w silikon (chodzi o wejście rury spiro do przewodu kominowego), to taki stosowany do drzwiczek we wkładach kominkowych, czy jakiś inny?Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 12.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tak - to chyba taki sznur. Był wtedy do wyboru jasny i ciemny (grafitowany). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 08.04.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Znaczy żyjesz Brachu, bo już myślałem, że Bóg Cię opuścił i na stałe zrezygnowałeś z naszego towarzystwa. Sam też się w pierwś biję.... ...w związku z tym, z nowym rokiem sdrófko !!!!!!!!!!!!! dalej czerwone tylko szczep inny - shiraz jeszcze lepszy od Immiglikosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 08.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam witam Żyję, a jakże - tylko czasu ostatnio coraz mniej. A że czasu coraz mniej to się na większe moce przestawiłem - zdroofko szkocką. A co! Poozdrawiam Życząc wesołego jajeczka Znaczy żyjesz Brachu, bo już myślałem, że Bóg Cię opuścił i na stałe zrezygnowałeś z naszego towarzystwa. Sam też się w pierwś biję.... ...w związku z tym, z nowym rokiem sdrófko !!!!!!!!!!!!! dalej czerwone tylko szczep inny - shiraz jeszcze lepszy od Immiglikosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.04.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Również zdrowych i spokojnych Świąt dla całej Rydzowej rodzinki życzymy. PS. Uważaj na tych amerykanów strasznie niebezpieczni są Zwłaszcza jak J.Beam z J. Walkerem się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 16.06.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Co do SUKCESU - to gratuluję konsekwencji i pozytywnego zakończenia sprawy. Chamstwo należy tępić "siłom i godnościom łosobistom" Całkiem udana ta podłoga rustykalna - taka "staroangielska" Ty to masz z tymi garażami. Ale jak rozumiem to już chyba koniec tych męczarni i będziecie mieli cały plac na swoją wyłączność. Jak sobie przypomnę Twoją cześć ogrodową przed i po - po prostu pieknie zdrófko oczywiście ... ale wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 16.06.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Hehehe - pozytywnie się zakończyła, a teraz własnie trwa jej ciąg dalszy Pan zapomniał ostatnia ratę zapłacić - w związku z tym.... wisi mi całą należną resztę kasy z odsetkami :D:D Z garazami to jeszcze nie koniec epopei - poszukam fotek i wtedy coś tram dopiszę w dzienniku. Wg stanu faktycznego stoja wszystkie planowane - a teraz szykuję się do budowy garażu dla siebie Pozdrawiam Co do SUKCESU - to gratuluję konsekwencji i pozytywnego zakończenia sprawy. Chamstwo należy tępić "siłom i godnościom łosobistom" Całkiem udana ta podłoga rustykalna - taka "staroangielska" Ty to masz z tymi garażami. Ale jak rozumiem to już chyba koniec tych męczarni i będziecie mieli cały plac na swoją wyłączność. Jak sobie przypomnę Twoją cześć ogrodową przed i po - po prostu pieknie zdrófko oczywiście ... ale wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostek 12.08.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witaj Rydzu! bardzo spodobały mi się twoje kafle na kominku , czy możesz podać nazwę kafli (firmę) czy są to kafle stosowane tylko kominku, czy można je również zastosować na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 pozdrawiam serdeczie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts