dusiek 10.12.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Perm, nie wiem, czy wiesz ale zawsze cie lubilem. Do dzisiaj, az trafilem na ten watek. Teraz lubie cie BARDZO Perm, ciekawe co Twoja malzonka powie na takie oswiadczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.12.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 Perm, ciekawe co Twoja malzonka powie na takie oswiadczyny. Perm jest ze Szczecina. Tam, po ostatnich wyborach to już nie jest temat tabu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.12.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 coś sobie nacierasz w łazience tym blokiem czy jak??? ... ... słone paluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.12.2014 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Perm, nie wiem, czy wiesz ale zawsze cie lubilem. Do dzisiaj, az trafilem na ten watek. Teraz lubie cie BARDZO Czy to już miłość? Uprzedzam, nie jestem łatwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.12.2014 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Tym razem Biedronka. Stek z polędwicy z firmy o nazwie, najwyraźniej wizerunkowo ściągniętej z Lidla (a może odwrotnie) "La specialite". Kruchy jak piszą ale producentem Sokołów a nie, jak w Lildu jakiś import. Nie wygląda specjalnie, ciemny, w próżniowym opakowaniu, sporo osocza. Konsystencja też raczej nie sugeruje kruchości. Marmurka nie ma ale to polędwica. Jutro recenzja. Pysznego hamerykańskiego steka z Lidla niestety już nie uświadczysz Pracownicy mówią, że pewnie za jakiś czas będzie tylko kiedy - nie wiedzą. Krótko mówiąc; stek z Biedronki "La-specialite" produkowany przez Sokołów jest tylko dla głodnych z pustą lodówką. Marynowany na mokro, kwaskowaty, wątróbkowy, za to (jak wszystkie steki sezonowane na mokro) miękki i kruchy. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.12.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Krótko mówiąc; stek z Biedronki "La-specialite" produkowany przez Sokołów jest tylko dla głodnych z pustą lodówką. Marynowany na mokro, kwaskowaty, wątróbkowy, za to (jak wszystkie steki sezonowane na mokro) miękki i kruchy. Nie polecam. nie zniechęcać się tak proszę ... można "domarynować" kwaśność złagodzić słodkim cydrem wątróbkowatość, świeżym rozmarynem ... wyjdzie jak z barana ... a nie jak z biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.12.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Cydrem? No proszę, całe życie człowiek się uczy. Dotychczas cydr przyjmowałam tylko doustnie, w porze upalnej raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.12.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Temat się rozwija, staje się naprawdę ciekawy. T Bone(120 zł / 1045g) i New York(64 zł / 940g) z wiadomego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 13.12.2014 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 ... z wiadomego sklepu. No ja nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.12.2014 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No ja nie wiem ? Mięso, mięso! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.12.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Odwiedziłem Lidla.Wołowina z Ameryki Południowej jest. Duże kawałki, ok. kilograma. Zapakowane w pudełka kartonowe z 'wziernikiem' wielkości dużego znaczka pocztowego. Niewiele widać i nie można ocenić marmurka. Zapakowane próżniowo.Nie mogąc dokonać oceny - zrezygnowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.12.2014 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Odwiedziłem Lidla. Wołowina z Ameryki Południowej jest. Duże kawałki, ok. kilograma. Zapakowane w pudełka kartonowe z 'wziernikiem' wielkości dużego znaczka pocztowego. Niewiele widać i nie można ocenić marmurka. Zapakowane próżniowo. Nie mogąc dokonać oceny - zrezygnowałem.Też oglądałem. Nigdzie nie pisze, że sezonowane, konsystencja sprężysta więc to raczej świeże mięso. Mrożone świeże mięso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Co nowego u stekowców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.12.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Czekają na nowe dostawy, (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.12.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Czekają na nowe dostawy, (chyba) No czekam ale to już po świętach. W sklepach posucha. Wszystko co dobre znikło. Nie ma o czym pisać, nie ma czego smażyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.12.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 wykupili ? ... niczym w Rosji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 17.12.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 No czekam ale to już po świętach. W sklepach posucha. Wszystko co dobre znikło. Nie ma o czym pisać, nie ma czego smażyć. Nie będzie jak zrobić tradycyjnego, wigiljnego steka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.12.2014 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Nie będzie jak zrobić tradycyjnego, wigiljnego steka... Nowa świecka... Czemu nie właściwe. Wigilia to zlepek pomysłów, tyle, że raczej starawych. "Chodźcie dziatki podzielimy się stekiem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.12.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Siem Was...steki trzymajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.12.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Nowa świecka... Czemu nie właściwe. Wigilia to zlepek pomysłów, tyle, że raczej starawych. "Chodźcie dziatki podzielimy się stekiem". bardziej tradycyjnie wyszło by z "mleczakiem" ... mógłbyś powiedzieć: ... "przełamiemy się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.