perm 25.01.2015 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Czekam z niecierpliwością na recenzję. Mam nowe steki, które przetrzymam do wtorku w lodówce. Jestem bardzo ciekawa, jak to wpłynie na ich kruchość. Nie wpłynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 25.01.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Perm obiecałeś zdjęcia. Proszę! Odmówisz kobiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 25.01.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Na tym się naprawdę nie znam. Pracuję nad dobrym sosem do stekow, które chcę tu przedstawić. Malinowym na czerwonym słodkim winie i bulionie wołwym, z dodatkiem cebuli i ostrej papryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 25.01.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Garść mrożonych malin, 2/3 szklanki bulionu wolowego i 1/3 szklanki czerwonego słodkiego wina, 1 cebula i dwie ostre papryczki z nasionami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.01.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Na tym się naprawdę nie znam. Pracuję nad dobrym sosem do stekow, które chcę tu przedstawić. Malinowym na czerwonym słodkim winie i bulionie wołwym, z dodatkiem cebuli i ostrej papryki.Ada, pliiiiis. Tutaj tylko steki saute. Z sosami proponuję założyć nowy temat. Na pewno będę tam zaglądał, choć sam ich nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 25.01.2015 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Zawsze kochałam gotowanie, a steki są ostatnio moja pasją.Dobry pomysł. Sosy podepnę gdzieś w mniej fachowym i mniej ważnym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 27.01.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Steki przetrzymam + jeden dzień ekstra. Zapowiada się dobra krwawa uczta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.01.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Stan na chwilę obecną, po kilku dniach. Najlepiej widać to w okolicy kości. http://s11.postimg.org/ccbx74tcz/po_kilku_dniach.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.01.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Stan na chwilę obecną, po kilku dniach. Najlepiej widać to w okolicy kości. http://s11.postimg.org/ccbx74tcz/po_kilku_dniach.jpg Niektóre robią się niebiesko-zielone. Kupiłem kiedyś sezonowany stek który był miejscami szaro-niebiesko-zielonkawy. Żona chciała bym go wywalił ale ja go zjadłem. Pyszny był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.01.2015 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Mam problem ze stekami na zamówienie. Nie wiem gdzie mam je kupować. Nie chcę mrożonych a tylko takie są dostępne. Wygląda na to, że tylko firma Befsztyk wysyła steki schłodzone a nie mrożone. W kilku firmach odpowiedziano mi, że jeszcze zimą to może ale jak się cieplej zrobi to wysyłanie kurierem jest bardzo ryzykowne dlatego nie mają tego w ofercie. Duże ilości tak, bo jedzie to samochodem chłodnią. No to kiszka zamiast steka. Dajcie znać jak znajdziecie jakiegoś dostawcę. Na razie spróbuję namówić jakiś sklep mięsny na sprowadzenie steków. W sklepach posucha. Druga klasa jest, lepszych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.01.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Muszę ochłonąć, i wracam ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.01.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Perm, a Grzegorza Kwapniewskiego próbowałeś ? (może u ady i marcina można zamówić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2015 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Perm, a Grzegorza Kwapniewskiego próbowałeś ? (może u ady i marcina można zamówić )Jego zostawiam na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Makro zaczyna ofensywę stekową Wołowina w Makro Wagyu!!! Niestety ja zastałem już tylko jakąś argentyńską łopatkę. Mam nadzieję, że jeszcze się pojawi. Ma być także amerykańska, brazylijska i argentyńska. Jak ktoś znajdzie to podzielcie się proszę wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Na tym się naprawdę nie znam.Pracuję nad dobrym sosem do stekow, które chcę tu przedstawić. Malinowym na czerwonym słodkim winie i bulionie wołwym, z dodatkiem cebuli i ostrej papryki...................Garść mrożonych malin, 2/3 szklanki bulionu wolowego i 1/3 szklanki czerwonego słodkiego wina, 1 cebula i dwie ostre ............ Fajne.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.01.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Obiecane zdjęcie i adres sklepu. Na średnio, po 3 minuty. http://s1.postimg.org/5fy2yx29b/na_srednio.jpg http://s10.postimg.org/latpuzmd5/sklep.jpg Przystawka w mniej ważnym temacie, tak jak się umówiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Obiecane zdjęcie i adres sklepu. Na średnio, po 3 minuty. http://s1.postimg.org/5fy2yx29b/na_srednio.jpg http://s10.postimg.org/latpuzmd5/sklep.jpg Przystawka w mniej ważnym temacie, tak jak się umówiliśmy.Ooo, a któryż to kawałek bydlątka widać? Kość jest. Bone-in ribeye? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.01.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Tak, bone-in ribeye. Ten sam co wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Tak, bone-in ribeye. Ten sam co wyżej.Mrożone? Jak to przysłali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 30.01.2015 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Prywatnie przez znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts