perm 25.01.2015 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Czekam z niecierpliwością na recenzję. Mam nowe steki, które przetrzymam do wtorku w lodówce. Jestem bardzo ciekawa, jak to wpłynie na ich kruchość. Nie wpłynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 25.01.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Perm obiecałeś zdjęcia. Proszę! Odmówisz kobiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 25.01.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Na tym się naprawdę nie znam. Pracuję nad dobrym sosem do stekow, które chcę tu przedstawić. Malinowym na czerwonym słodkim winie i bulionie wołwym, z dodatkiem cebuli i ostrej papryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 25.01.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Garść mrożonych malin, 2/3 szklanki bulionu wolowego i 1/3 szklanki czerwonego słodkiego wina, 1 cebula i dwie ostre papryczki z nasionami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 25.01.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Na tym się naprawdę nie znam. Pracuję nad dobrym sosem do stekow, które chcę tu przedstawić. Malinowym na czerwonym słodkim winie i bulionie wołwym, z dodatkiem cebuli i ostrej papryki.Ada, pliiiiis. Tutaj tylko steki saute. Z sosami proponuję założyć nowy temat. Na pewno będę tam zaglądał, choć sam ich nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 25.01.2015 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Zawsze kochałam gotowanie, a steki są ostatnio moja pasją.Dobry pomysł. Sosy podepnę gdzieś w mniej fachowym i mniej ważnym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 27.01.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Steki przetrzymam + jeden dzień ekstra. Zapowiada się dobra krwawa uczta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.01.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Stan na chwilę obecną, po kilku dniach. Najlepiej widać to w okolicy kości. http://s11.postimg.org/ccbx74tcz/po_kilku_dniach.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.01.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Stan na chwilę obecną, po kilku dniach. Najlepiej widać to w okolicy kości. http://s11.postimg.org/ccbx74tcz/po_kilku_dniach.jpg Niektóre robią się niebiesko-zielone. Kupiłem kiedyś sezonowany stek który był miejscami szaro-niebiesko-zielonkawy. Żona chciała bym go wywalił ale ja go zjadłem. Pyszny był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.01.2015 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Mam problem ze stekami na zamówienie. Nie wiem gdzie mam je kupować. Nie chcę mrożonych a tylko takie są dostępne. Wygląda na to, że tylko firma Befsztyk wysyła steki schłodzone a nie mrożone. W kilku firmach odpowiedziano mi, że jeszcze zimą to może ale jak się cieplej zrobi to wysyłanie kurierem jest bardzo ryzykowne dlatego nie mają tego w ofercie. Duże ilości tak, bo jedzie to samochodem chłodnią. No to kiszka zamiast steka. Dajcie znać jak znajdziecie jakiegoś dostawcę. Na razie spróbuję namówić jakiś sklep mięsny na sprowadzenie steków. W sklepach posucha. Druga klasa jest, lepszych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 28.01.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Muszę ochłonąć, i wracam ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.01.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Perm, a Grzegorza Kwapniewskiego próbowałeś ? (może u ady i marcina można zamówić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2015 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Perm, a Grzegorza Kwapniewskiego próbowałeś ? (może u ady i marcina można zamówić )Jego zostawiam na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2015 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Makro zaczyna ofensywę stekową Wołowina w Makro Wagyu!!! Niestety ja zastałem już tylko jakąś argentyńską łopatkę. Mam nadzieję, że jeszcze się pojawi. Ma być także amerykańska, brazylijska i argentyńska. Jak ktoś znajdzie to podzielcie się proszę wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Na tym się naprawdę nie znam.Pracuję nad dobrym sosem do stekow, które chcę tu przedstawić. Malinowym na czerwonym słodkim winie i bulionie wołwym, z dodatkiem cebuli i ostrej papryki...................Garść mrożonych malin, 2/3 szklanki bulionu wolowego i 1/3 szklanki czerwonego słodkiego wina, 1 cebula i dwie ostre ............ Fajne.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.01.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Obiecane zdjęcie i adres sklepu. Na średnio, po 3 minuty. http://s1.postimg.org/5fy2yx29b/na_srednio.jpg http://s10.postimg.org/latpuzmd5/sklep.jpg Przystawka w mniej ważnym temacie, tak jak się umówiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2015 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Obiecane zdjęcie i adres sklepu. Na średnio, po 3 minuty. http://s1.postimg.org/5fy2yx29b/na_srednio.jpg http://s10.postimg.org/latpuzmd5/sklep.jpg Przystawka w mniej ważnym temacie, tak jak się umówiliśmy.Ooo, a któryż to kawałek bydlątka widać? Kość jest. Bone-in ribeye? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.01.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Tak, bone-in ribeye. Ten sam co wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Tak, bone-in ribeye. Ten sam co wyżej.Mrożone? Jak to przysłali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 30.01.2015 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Prywatnie przez znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.