niktspecjalny 30.01.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Prywatnie przez znajomego. O Boże jeszcze z nieznajomego źródła.Na wygląd ok ale czy nie straszy???.Potrujecie się bo Bóg wi co ci kolega dostarcza.Mamuniu takich jaj jeszcze na FM nie było.Z wiadomego ,z reklamą ale prywatnie przez znajomego ...............porażka.fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 03.02.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Czytam i czytam i teraz tylko steków szukam w restauracjach. Dobry stek jadłem w Route 66 w Liptowskim Mikulaszu. Gdyby ktoś był w okolicy to warto zajrzeć bo knajpa ciekawa. Stek z zielonym pieprzem pozdrawiam adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 08.02.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Czeski new yorker, soczysty i kruchy. Marmurka brak, powiedzano mi że najlepiej robić na krwisto. Po 1,5 minuty. Cena 90 zł/kg po przeliczeniu na złotówki. ps zdęcie inny razem, bo uciekam do łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 09.02.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Stek sól i pieprz. http://s4.postimg.org/5ao8jqfvh/czeski2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.02.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 no i nic więcej nie potrzeba pozdrowienia dla Marcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.02.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Ada ratujesz honor - smakowicie wygldają twoje dzieła kulinarnei Pozdrawiam wszystkich stekujących, poszukujących, podczytujących. Wiosna w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.02.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Bida stekowa z nędzą ręce sobie podają. Nie ma i nie wygląda na to, by były steki dostępne dla mas. Pojawia się i znika superb a potem dłuuuugo nic. Ci co steki lubią, wiedzą, że jak się raz spróbuje coś dobrego to reszty lepiej nie ruszać. Na zamówienie nic godnego nie ma (pomijając "Befsztyk Ryzyk - Fizyk"). Warszawiacy mają dobrze, bo w "Befsztyk" wybrać coś dobrego da się spokojnie (vide Ada), choć pewnie lepiej do Kwapniewskiego uderzyć. Zaścianek zaś może sobie tylko ślinkę obetrzeć i zjeść gołąbki (równie dobre jak steki, moim zdaniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 14.02.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 (edytowane) anSi i Chef Paul, dziękuje bardzo. Mam nowe dodatki do steków. Upchałam je w mało ważnym temacie, zgodnie z umową. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.02.2015 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 No i nie ma steków Wagyu Like w Makro. Argentyńskiej wołowiny też nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. Nawet nie spróbowałem. Ratuję się stekami z firmy Konkret które kupuję w Auchan. Trzymają jakość w przeciwieństwie do steków z Sokołowa "Uczta Qulinarna". Te ostatnie są bardzo często nierówno ucięte, czasem twarde. "Konkret" może nie sprzedaje steków powalających na kolana ale za to, kupując ma się pewność, że da się to zjeść. Jak się trafi bardziej marmurkowy kawałek to już prawie "choice". Nie szukam już dostawców wysyłkowych, bo.. takich nie ma. Mrożone tak ale ja ich nie chcę. Czekam jeszcze na odpowiedź Kwapniewskiego ale, coś mi się wydaje on też nie jest taką sprzedażą detaliczną zainteresowany. Teraz będę szukał za granicą czyli po sąsiedzku. Do najbliższego sklepu w Niemczech mam pół godziny drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.02.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 wiem, że Ada kupoawała coś za zachodnią granicą ... efektów niestety nie znam ps - Ada, gotuj ... Twoje bardzo profesjonalne podejście do tematu krzepi mego ducha ... ... idę walnąć sobie kawkę ze słuszną partią rumu za Twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.02.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Drogo, bardzo drogo czyli odpada. Czeska wołowina ekologiczna jest przystępna cenowo i dobra smakowo, ale fajerwerków nie ma. ps bardzo dziękuje Chefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.02.2015 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Drogo, bardzo drogo czyli odpada. Czeska wołowina ekologiczna jest przystępna cenowo i dobra smakowo, ale fajerwerków nie ma. ps bardzo dziękuje ChefieMasz Ada dostęp do sklepu Kwapniewskiego? jak możesz zajdź tam i opisz co można kupić i za ile. W Warszawie będę najprawdopodobniej dopiero przed wakacjami a specjalnie do sklepu jechać raczej sensu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 21.02.2015 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Masz Ada dostęp do sklepu Kwapniewskiego? jak możesz zajdź tam i opisz co można kupić i za ile. W Warszawie będę najprawdopodobniej dopiero przed wakacjami a specjalnie do sklepu jechać raczej sensu nie ma. Postaram się, klubowicze tak elitarnego klubu muszą się wspierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 03.03.2015 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Wiem czego chcę, pomiędzy 6 a 12 żebrem. Czyli, 7, 8, 9, 10, lub 11ste żebro. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batata 04.03.2015 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ratuję się stekami z firmy Konkret które kupuję w Auchan. Trzymają jakość w przeciwieństwie do steków z Sokołowa "Uczta Qulinarna". Te ostatnie są bardzo często nierówno ucięte, czasem twarde. "Konkret" może nie sprzedaje steków powalających na kolana ale za to, kupując ma się pewność, że da się to zjeść. Jak się trafi bardziej marmurkowy kawałek to już prawie "choice" Dzieńdobrywieczór. Dzięki temu wątkowi zaczęłam nabywać drogą kupna steki z Uczty Qulinarnej i wrażenia mam podobne. Pierwsze były naprawdę dobre, drugim też nic nie brakowało, ale od pewnego czasu stwierdzam, że w dosłownym tego słowa znaczeniu - tracą poziom. Jak wiadomo, nierówny stek, to nierówno wysmażone mięso. Trafiło się też kilka wyjątkowo twardych. Teraz będą poszukiwane marmurki z Konkretu. Do tego mieszana sałata i od czasu do czasu pieczony ziemniak z sosem z jogurtu bałkańskiego i czosnku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.03.2015 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 http://images68.fotosik.pl/712/6bfd5338e9b79ecbmed.jpghttp://images69.fotosik.pl/712/e4b067d86d9b897cmed.jpgzajebiste jak na ten wyrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.03.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 17 Marca 2015 przez anSi NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.03.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Kolejne steki w drodze.ada_marcin vel houścik jakiś przepis bo wątek zdechł.Perm odleciał totalnie w kosmos, a tu nowym inwestorom ,którzy mają przerywnik w pracach budowlanych przyda się lekcja ze stekomanii.Może ktoś spoza grupy ma pomysła na stek wołowy z wołowiny nie z Polski.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 24.03.2015 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Kolejne steki w drodze.ada_marcin vel houścik jakiś przepis bo wątek zdechł.Perm odleciał totalnie w kosmos, a tu nowym inwestorom ,którzy mają przerywnik w pracach budowlanych przyda się lekcja ze stekomanii.Może ktoś spoza grupy ma pomysła na stek wołowy z wołowiny nie z Polski.?Nie odleciałem w kosmos tylko steków nie ma. Auchan, czasem coś w miarę w Lidlu i to wszystko. Jakość, wg kryteriów z USA najwyżej choice i to jak się będzie miało szczęście. Wiekszość tego co jest na rynku na nazwę stek nie zasługuje. To jakieś ochłapy. Chciałem u naszego najlepszego sąsiada ale tam to w ogóle nie wiedzieli o co mi chodzi i czemu stek ma być tłusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.03.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Nie odleciałem w kosmos tylko steków nie ma. Auchan, czasem coś w miarę w Lidlu i to wszystko. Jakość, wg kryteriów z USA najwyżej choice i to jak się będzie miało szczęście. Wiekszość tego co jest na rynku na nazwę stek nie zasługuje. To jakieś ochłapy. Chciałem u naszego najlepszego sąsiada ale tam to w ogóle nie wiedzieli o co mi chodzi i czemu stek ma być tłusty. Poddajesz się zupełnie nie potrzebnie.Szkoda.Walczyłeś o steki A tu lipa i nie masz pomagierów.To boli wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.