sSiwy12 31.03.2015 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 (edytowane) .To nie fer czyli you are'nt fair to me. Skoro to kulinaria, to może w temacie. A może to kwestia smaku - po prostu nie lubią Cię i powodujesz niestrawność ? (tak jak źle wysmażony stek z mlecznej krowy?) Edytowane 31 Marca 2015 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 07.04.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 I już po świetach, zaczynam się szykować do sezonu stekowego. Tak jak wspominał Perm, pora na sprawdzenie znanego miejsca na mapie wołowiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 12.04.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Wielkie, wielkie dziękuję dla Pawła. Tylko dzięki Niemu mogę zrealizować niespodzianke dla Marcina. Paweł DZIĘKUJĘ. http://s23.postimg.org/8awel6zwr/niespodzianka.jpg http://s10.postimg.org/3mjfq0vbd/niespodzianka2.jpg http://s12.postimg.org/vwxpqokkt/niespodzianka3.jpg http://s28.postimg.org/3y1crq7cd/niespodzianka4.jpg ps opis po grillowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.04.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Antrykot sezonowany z dłuższym żebrem. Waga 1040 gram, dlatego potrzebował po 6 minut na stronę. Grillowany nad żarem z węgla drzewnego. Postanowiłam tylko użyć odrobinę soli, aby delektować się smakiem nabytym podczas leżakowania. Tak więc pieprz został wyeliminowany. http://s7.postimg.org/ctvvf9xsr/z_koscia.jpg http://s3.postimg.org/kw7f3f9dv/z_koscia_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.04.2015 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ach i och.Pozostaje tylko westchnąć i się ..... oblizać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 13.04.2015 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ach i och. Pozostaje tylko westchnąć i się ..... oblizać. "Dla takich chwil warto żyć". Marcin obiecał mi nową drogą torebke. A co! Coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.04.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Ada, cała przyjemność po mojej stronie ... wykonanie w 100% profesjonalne "Dla takich chwil warto żyć". Marcin obiecał mi nową drogą torebke. A co! Coś za coś. materialistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 14.04.2015 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Antrykot sezonowany z dłuższym żebrem. Waga 1040 gram, dlatego potrzebował po 6 minut na stronę. Grillowany nad żarem z węgla drzewnego. Postanowiłam tylko użyć odrobinę soli, aby delektować się smakiem nabytym podczas leżakowania. Tak więc pieprz został wyeliminowany. http://s7.postimg.org/ctvvf9xsr/z_koscia.jpg http://s3.postimg.org/kw7f3f9dv/z_koscia_2.jpg Ech... Zaścianek jesteśmy. Nawet ze stekami w Polsce problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 15.04.2015 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 Perm, nawet w befsztyku sprzedają. Wiem, wiem....he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.04.2015 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Perm, nawet w befsztyku sprzedają. Wiem, wiem....heGdybym mieszkał w Warszawie to pewnie bym tam zaglądał, choć ceny maja powalające. W sklepie pewnie można sobie odpowiedni kawałek wybrać więc szansa na jakiś drogi ochłap jest nieduża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.04.2015 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 W Lidlu pojawiły się sezonowane steki z Antrykotu z polskiej wołówki firmy "Mark 'S'" o cenie przeciętnej co cieszy ale wyglądzie więcej niż zachęcającym. Jedyny problem to, że są małe, tak po 200 gr i trudno wybrać ładny tj prosto ucięty i marmurkowy kawałek. Spróbujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.04.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Perm, masz 100% a i samemu wybrać jest trudno. Zawsze chcą sprzedać ten mniej ładny kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.04.2015 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Perm, masz 100% a i samemu wybrać jest trudno. Zawsze chcą sprzedać ten mniej ładny kawałek.To już kompletnie dyskwalifikuje tę firmę. Maja drogi towar a zachowują się jakby zależało im tylko na sprzedaniu jak najwięcej, niezależnie od tego czy klienci będą zadowoleni. Samobójcza polityka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 20.04.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Przyczyna może być prozaiczna.Stek ok. 0,5 kg będzie kosztował 2x wiecej. A w Lidlu nie ten klient. W to, że dostawca i zamawiający nie wiedzą jak powinien wygladać prawdziwy stek nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 24.04.2015 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 W Lidlu pojawiły się sezonowane steki z Antrykotu z polskiej wołówki firmy "Mark 'S'" o cenie przeciętnej co cieszy ale wyglądzie więcej niż zachęcającym. Jedyny problem to, że są małe, tak po 200 gr i trudno wybrać ładny tj prosto ucięty i marmurkowy kawałek. Spróbujemy.Kupiłem dwa kawałki, tym razem tylko dla siebie i... pełne zaskoczenie. Jeden z nich, bardzo marmurkowaty był pyszny. Gdyby nie to, że z kruchością nie było najlepiej dałbym mu najwyższą notę. Drugi, z marmurkiem mniej imponującym smakował zupełnie inaczej! Bardziej kwaskowaty, no inne mięso. Dał się zjeść ale wrażenia smakowe nieporównywalne. Ki diabeł? Problemem też jest to, że kawałki są nierówno cięte. Generalnie polecam ale te z marmurkiem i odrobiną szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 sądzę, że się nada w tym temacie http://www.chefpaul.net/FB/DSC02630s.jpg T-bone's z cielęciny http://www.chefpaul.net/FB/DSC02638s.jpg ... choć zawierają mniej tłuszczu, są niezwykle soczyste i smakowite ... poniżej steak'i "tradycyjne" (w cyklu "Biesiady Samotnych Panów") http://www.chefpaul.net/FB/pc_c02.jpg Smaczności przy grillu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.04.2015 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ... ... poniżej steak'i "tradycyjne" (w cyklu "Biesiady Samotnych Panów") http://www.chefpaul.net/FB/pc_c02.jpg Smaczności przy grillu życzęFajne te patelenki. Na nich steki wędrują na stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.04.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Fajne te patelenki. Na nich steki wędrują na stół? ... na specjalnych drewnianych podstawkach, indywidualnie dopasowanych do patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.04.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ... na specjalnych drewnianych podstawkach, indywidualnie dopasowanych do patelni Chciałem tylko powiedzieć ,że podstawki ekstra klasa..Posta zaraz wykasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.04.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ... na specjalnych drewnianych podstawkach, indywidualnie dopasowanych do patelni Faaajne muszą być te drewniane podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.