anSi 14.05.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 ... .. niestety musiałem zrobić na "średnio wypieczony" gdyż Ciemiężycielka zapragnęła "plastereczek" ("cieknącego juchą" nie ruszy nawet widłami ) ... Jakże dobrze rozumiem "Ciemiężycielkę" Proszę pozdrowić serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 14.05.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jakie sio ucz się i patrz,analizuj jak robią steki ................... Eureka Silikonowa lala też ma amatorów - bzykanie, to bzykanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.05.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jakże dobrze rozumiem "Ciemiężycielkę" Proszę pozdrowić serdecznie ... nie omieszkam ps - nie gotuję steak'ów w tytce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.05.2015 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Piątek - dzień bezmięsny. Co zrobić jednak jak od rana chodził za mną stek. Pierwsza myśl - Auchan, bo na żadnym ze steków tam kupionych się nie zawiodłem. Niestety w lodówce sklepowej pusto. No więc Lidl. Tam kupiłem bardzo marmurkowatego steka z krzyżowej, którego wcześniej już jadłem (nie najgorszy). Potem jeszcze Makro i tam znany już stek z Sokołowa Uczta Qulinarna ale nie z kością, bo to katastrofa. Stek z antrykotu zaskakująco marmurkowaty. Takiego jeszcze Sokołów nie sprzedawał. Kawałek 3 cm grubości, równo ucięty. By nie przedłużać napiszę krótko - pycha! Stek prawie 400 g więc nie najmniejszy, cena tylko 18 zł za to smak wyborny. Jak dla mnie pierwsza klasa (najlepsze to ekstraklasa). Bardzo kruchy, bardzo soczysty, bardzo miękki, do tego poprzerastany tłuszczykiem co dawało smak oczekiwany. Wygląda na to, że Sokołów znalazł w końcu dostawcę dobrego mięsa. Chyba, że to przypadek. Taka miła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.05.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Wrzucilibyście jakąś apetyczną fotkę steka, to może mi się apetyt poprawi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.05.2015 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Wrzucilibyście jakąś apetyczną fotkę steka, to może mi się apetyt poprawi.. ,,, no przecież nie będę Tobie żałował http://www.chefpaul.net/FB/DSC02364s.jpg smacznego perm - rozumiem, że coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 20.05.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 ,,, no przecież nie będę Tobie żałował http://www.chefpaul.net/FB/DSC02364s.jpg smacznego perm - rozumiem, że coraz lepiej To jest uczta dla oczu i zmysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.05.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 To jest uczta dla oczu i zmysłów. Porównaj to ze swoją kiełbachą ni dla oka ni dla zmysłów. Chef to ...Chef nie do podrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.05.2015 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 perm - sprawdzałeś, czy ten stek z Sokołowa to jednorazowy epizod, czy może nowa, dobra jakość na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.05.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 perm - sprawdzałeś, czy ten stek z Sokołowa to jednorazowy epizod, czy może nowa, dobra jakość na stałe? Też jestem ciekaw i chętnie bym spróbował, bo od dawna ślinka mi cieknie gdy patrzę na te soczyste zdjęcia steków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.05.2015 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Fin - w Siedlcach gdzieś dają dobre steki w knajpie? Znalazłem tylko burgery (raczej średnie) a steków nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.05.2015 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 perm - sprawdzałeś, czy ten stek z Sokołowa to jednorazowy epizod, czy może nowa, dobra jakość na stałe?KUpiłem w Makro dziś kolejny na piątek. Jest jednak z tej samej dostawy, bo mało co zostalo. Bardzo dużo marmurka więc spodziewam się pysznego mięska. O tym czy to zmiana na stałe przekonamy sie po nastepnej dostawie. Znikły niestety steki z Konkret sprzedawane w Auchan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.05.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Fin - w Siedlcach gdzieś dają dobre steki w knajpie? Znalazłem tylko burgery (raczej średnie) a steków nie kojarzę. Niestety brak wiedzy - nie chodzę po takich knajpach. Jestem na diecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.05.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 ja też . Chciałem tylko menu poczytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.06.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 rozumiem, że teraz sezon na świeże warzywa i owoce ... no, ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 16.06.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 rozumiem, że teraz sezon na świeże warzywa i owoce ... no, ale bez przesady Czekam na natchnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DonBoro 01.07.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Stek to najlepsza rzecz do zjedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.07.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 steak'owa "migawka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.07.2015 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 steak'owa "migawka" Wow! Ale to w Ameryce. U nas firmy tną i pakują jak leci. Nikt chyba nie zwraca uwagi na kolor czy marmurek, nie mówiąc o tym, by można było kupić tylko kawałek bydlątka ze stekami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 02.07.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 steak'owa "migawka" ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.