Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A mnie spotkała miła niespodzianka.

Po tym jak na facebook`u Sokołowa narobiłem rabanu że w naszym firmowym steki bywają tak często jak śnieg na równiku, steki się pojawiły, o czym pisałem kilka dni temu, a dziś dostałem informację od Sokołowa że w sklepie czeka na mnie paczka w ramach przeprosin (chyba za wyjeżdżone kilometry w czasie poszukiwań).

2015-09-10 12.01.08.jpg

Teraz tylko muszę znaleźć dobry przepis na kark wołowy :)

• Odpowiedzi 986
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A mnie spotkała miła niespodzianka.

Po tym jak na facebook`u Sokołowa narobiłem rabanu że w naszym firmowym steki bywają tak często jak śnieg na równiku, steki się pojawiły, o czym pisałem kilka dni temu, a dziś dostałem informację od Sokołowa że w sklepie czeka na mnie paczka w ramach przeprosin (chyba za wyjeżdżone kilometry w czasie poszukiwań).

[ATTACH=CONFIG]330225[/ATTACH]

Teraz tylko muszę znaleźć dobry przepis na kark wołowy :)

Ooo, miłe to. Steki minutowe najlepiej nadają się do duszenia. Warzywka, pieczarki, wychodzą przepyszne.

Ooo, miłe to. Steki minutowe najlepiej nadają się do duszenia. Warzywka, pieczarki, wychodzą przepyszne.

To teraz o przepis poproszę ;)

Na próbę zrobiłem jednego według przepisu z etykiety i strony firmowej, ale efekt nie do zaakceptowania.....

Co prawda bardzo smaczny ale gumiasty jak Beef Jerky :p

Jak dusić , w czym i jak długo....

Zostało mi 5 sztuk i chciałbym zrobić z tego coś miłego dla podniebienia zarówno dla mnie jak i rodzinki ( a ta jest bardzo wybredna).

Z góry dziękuję.

To teraz o przepis poproszę ;)

Na próbę zrobiłem jednego według przepisu z etykiety i strony firmowej, ale efekt nie do zaakceptowania.....

Co prawda bardzo smaczny ale gumiasty jak Beef Jerky :p

Jak dusić , w czym i jak długo....

Zostało mi 5 sztuk i chciałbym zrobić z tego coś miłego dla podniebienia zarówno dla mnie jak i rodzinki ( a ta jest bardzo wybredna).

Z góry dziękuję.

To akurat robi moja żona. Gotuje świetnie więc nie chcę jej robić konkurencji. Ja tylko steki. :)

• 2 weeks później...
Wow! A gdzie to tak nad wodą spożywacie? Oprócz ładnych steków miejsce też niczego sobie. Trampolina sugeruje, że zimno tam nie jest. A ten cień jak łeb krokodyla to tylko cień? :)

Jak to gdzie? Jak najdalej od Dariusza P. i parówek... he.

Smaczności życze, zagryzając samym stekiem.

http://s22.postimg.org/jg424d4w1/new_yorker_strip_10.jpg