Sylwor 10.09.2015 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 A mnie spotkała miła niespodzianka. Po tym jak na facebook`u Sokołowa narobiłem rabanu że w naszym firmowym steki bywają tak często jak śnieg na równiku, steki się pojawiły, o czym pisałem kilka dni temu, a dziś dostałem informację od Sokołowa że w sklepie czeka na mnie paczka w ramach przeprosin (chyba za wyjeżdżone kilometry w czasie poszukiwań). Teraz tylko muszę znaleźć dobry przepis na kark wołowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.09.2015 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 A mnie spotkała miła niespodzianka. Po tym jak na facebook`u Sokołowa narobiłem rabanu że w naszym firmowym steki bywają tak często jak śnieg na równiku, steki się pojawiły, o czym pisałem kilka dni temu, a dziś dostałem informację od Sokołowa że w sklepie czeka na mnie paczka w ramach przeprosin (chyba za wyjeżdżone kilometry w czasie poszukiwań). [ATTACH=CONFIG]330225[/ATTACH] Teraz tylko muszę znaleźć dobry przepis na kark wołowy Ooo, miłe to. Steki minutowe najlepiej nadają się do duszenia. Warzywka, pieczarki, wychodzą przepyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwor 11.09.2015 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Ooo, miłe to. Steki minutowe najlepiej nadają się do duszenia. Warzywka, pieczarki, wychodzą przepyszne. To teraz o przepis poproszę Na próbę zrobiłem jednego według przepisu z etykiety i strony firmowej, ale efekt nie do zaakceptowania..... Co prawda bardzo smaczny ale gumiasty jak Beef Jerky Jak dusić , w czym i jak długo.... Zostało mi 5 sztuk i chciałbym zrobić z tego coś miłego dla podniebienia zarówno dla mnie jak i rodzinki ( a ta jest bardzo wybredna). Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.09.2015 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 To teraz o przepis poproszę Na próbę zrobiłem jednego według przepisu z etykiety i strony firmowej, ale efekt nie do zaakceptowania..... Co prawda bardzo smaczny ale gumiasty jak Beef Jerky Jak dusić , w czym i jak długo.... Zostało mi 5 sztuk i chciałbym zrobić z tego coś miłego dla podniebienia zarówno dla mnie jak i rodzinki ( a ta jest bardzo wybredna). Z góry dziękuję. To akurat robi moja żona. Gotuje świetnie więc nie chcę jej robić konkurencji. Ja tylko steki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.09.2015 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 No i stek trochę inaczej. Posypanego serem jeszcze nie widziałem jak i grilowanej sałaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.09.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ribeye bez sera. http://s8.postimg.org/fzyebd55x/ribeye.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 26.09.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Po ludzku zwyczajnie, z tego oto starego grilla. http://s27.postimg.org/6yvm5l7tf/ribeye_a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.09.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 O, porządki były...Super Znowu steki i tylko steki . Aż slinka leci na samą myśl i widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.09.2015 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Bardzo przepraszam, ale zjadem ze smakiem przed wykonaniem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.09.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 new yorker strip. http://s10.postimg.org/ib3iykp5l/new_yorker_strip_1.jpg http://s24.postimg.org/mp8siap45/new_yorker_strip_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.09.2015 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 sól i pierprz. http://s3.postimg.org/jfsgpvzgz/new_yorker_strip_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.09.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 http://s17.postimg.org/rwvrlrsj3/new_yorker_strip_4.jpg Ekstra pieprz http://s8.postimg.org/uxbdl8fhh/new_yorker_strip_5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.09.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Życie jest piękne. http://s7.postimg.org/t23pvz2gr/new_yorker_strip_8.jpg ps idealny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.09.2015 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Życie jest piękne. http://s7.postimg.org/t23pvz2gr/new_yorker_strip_8.jpg ps idealny!Wow! A gdzie to tak nad wodą spożywacie? Oprócz ładnych steków miejsce też niczego sobie. Trampolina sugeruje, że zimno tam nie jest. A ten cień jak łeb krokodyla to tylko cień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 28.09.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Wow! A gdzie to tak nad wodą spożywacie? Oprócz ładnych steków miejsce też niczego sobie. Trampolina sugeruje, że zimno tam nie jest. A ten cień jak łeb krokodyla to tylko cień? Jak to gdzie? Jak najdalej od Dariusza P. i parówek... he. Smaczności życze, zagryzając samym stekiem. http://s22.postimg.org/jg424d4w1/new_yorker_strip_10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.09.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Jak pięknie, co za cudowna okolica i pyszności. WOW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 29.09.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 "Thank you very much". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.09.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Władco ... pięknie a to : Charolaise ... z polskiej hodowli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.09.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 O Boziu, ale bym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.09.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Chefie piękną sztukę zaprezentowałeś, struktura i przerosty na 5 z +. To jest mistrzostwo świata, prawie jak japońskie odmiany. Byłem w sklepie i tylko to mi sprzedali....angus. http://s15.postimg.org/4mqf38yiz/musia_em1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.