Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A mnie spotkała miła niespodzianka.

Po tym jak na facebook`u Sokołowa narobiłem rabanu że w naszym firmowym steki bywają tak często jak śnieg na równiku, steki się pojawiły, o czym pisałem kilka dni temu, a dziś dostałem informację od Sokołowa że w sklepie czeka na mnie paczka w ramach przeprosin (chyba za wyjeżdżone kilometry w czasie poszukiwań).

2015-09-10 12.01.08.jpg

 

Teraz tylko muszę znaleźć dobry przepis na kark wołowy :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 986
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A mnie spotkała miła niespodzianka.

Po tym jak na facebook`u Sokołowa narobiłem rabanu że w naszym firmowym steki bywają tak często jak śnieg na równiku, steki się pojawiły, o czym pisałem kilka dni temu, a dziś dostałem informację od Sokołowa że w sklepie czeka na mnie paczka w ramach przeprosin (chyba za wyjeżdżone kilometry w czasie poszukiwań).

[ATTACH=CONFIG]330225[/ATTACH]

 

Teraz tylko muszę znaleźć dobry przepis na kark wołowy :)

Ooo, miłe to. Steki minutowe najlepiej nadają się do duszenia. Warzywka, pieczarki, wychodzą przepyszne.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ooo, miłe to. Steki minutowe najlepiej nadają się do duszenia. Warzywka, pieczarki, wychodzą przepyszne.

 

To teraz o przepis poproszę ;)

Na próbę zrobiłem jednego według przepisu z etykiety i strony firmowej, ale efekt nie do zaakceptowania.....

Co prawda bardzo smaczny ale gumiasty jak Beef Jerky :p

Jak dusić , w czym i jak długo....

Zostało mi 5 sztuk i chciałbym zrobić z tego coś miłego dla podniebienia zarówno dla mnie jak i rodzinki ( a ta jest bardzo wybredna).

Z góry dziękuję.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To teraz o przepis poproszę ;)

Na próbę zrobiłem jednego według przepisu z etykiety i strony firmowej, ale efekt nie do zaakceptowania.....

Co prawda bardzo smaczny ale gumiasty jak Beef Jerky :p

Jak dusić , w czym i jak długo....

Zostało mi 5 sztuk i chciałbym zrobić z tego coś miłego dla podniebienia zarówno dla mnie jak i rodzinki ( a ta jest bardzo wybredna).

Z góry dziękuję.

To akurat robi moja żona. Gotuje świetnie więc nie chcę jej robić konkurencji. Ja tylko steki. :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 weeks później...
Wow! A gdzie to tak nad wodą spożywacie? Oprócz ładnych steków miejsce też niczego sobie. Trampolina sugeruje, że zimno tam nie jest. A ten cień jak łeb krokodyla to tylko cień? :)

 

 

Jak to gdzie? Jak najdalej od Dariusza P. i parówek... he.

 

Smaczności życze, zagryzając samym stekiem.

 

http://s22.postimg.org/jg424d4w1/new_yorker_strip_10.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...