perm 29.01.2016 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Dzisiaj mam apetyczności, czyli coś dla ludzi bez złotych zębów i syfiastego podszycia buta. http://s12.postimg.org/tn527mgwt/k_zlamany1.jpg"Befsztyk"? Sezonowany na sucho więc chyba pyszny będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2016 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Electrolux, Amica, Phillips, Bosch, Whirlpool, Samsung. Do innych dzwonić już nie widziałem sensu. Pytanie o temperaturę maksymalną jest pytaniem o temperaturę możliwą do osiągnięcia np w patelni, co jest oczywiste dla wszystkich tylko nie dla ciebie. Max to było 260oC. Dla steków za mało. Ależ inteligentnie z głupoty wybrnąłeś i powiem ci ,że dajesz sobie w tym radę.Nie pisałeś tu o temp. patelni tylko płyty.Ty się już gubisz w tym wszystkim. ....Przycisk P służy zwiększeniu mocy ale maksymalne temperatury to 240 - 260oC a w niektórych płytach nawet 220oC.............. płytach nie patelniach.Dzwoniłem do przedstawicieli i ty wiesz co usłyszałem.Jak obiecałem będzie stek z wołowiny dojrzewającej grubej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2016 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 "Befsztyk"? Sezonowany na sucho więc chyba pyszny będzie. To jest sezonowany na sucho stek nie befsztyk.To jest befsztyk krwisty zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwor 29.01.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) ..............Płyta indukcyjna jest zimna w czasie gotowania i........... W takim razie Postaw patelnię żeliwną na płycie indukcyjnej, rozgrzej ją na max i wtedy podnieś patelnię i połóż dłoń do "zimnej płyty", mocno dociskając. Tylko może wcześniej zadzwoń po pogotowie bo zapewniam Cię że poparzenia będą co najmniej II stopnia. A stek i befsztyk to nazwy zamienne dla jednej i tej samej potrawy. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Sylwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2016 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) W takim razie Postaw patelnię żeliwną na płycie indukcyjnej, rozgrzej ją na max i wtedy podnieś patelnię i połóż dłoń do "zimnej płyty", mocno dociskając. Tylko może wcześniej zadzwoń po pogotowie bo zapewniam Cię że poparzenia będą co najmniej II stopnia. A stek i befsztyk to nazwy zamienne dla jednej i tej samej potrawy. Masz racje ale jeśli bronisz zagubionego to rób to uczciwie.Zapewniam cie befsztyk to nie stek a stek to nie befsztyk.Stek to stek.Jeśli chodzi o doświadczenia twoje.Na pole grzejne połóż puste pudełka po zapałkach Do patelni wlej wodę nastaw na max i zagotuj.Zdejmij patelnie i swoim pirometrem zmierz temp.Płyta nie grzeje a grzeje się szkło od patelni gorącej.Zresztą jest to krótkotrwałe.Zapomniałem dodać.Jeśli się mylę to mnie popraw befsztyki robimy z polędwicy wołowej.Steki niekoniecznie. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2016 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Ależ inteligentnie z głupoty wybrnąłeś i powiem ci ,że dajesz sobie w tym radę.Nie pisałeś tu o temp. patelni tylko płyty.Ty się już gubisz w tym wszystkim. płytach nie patelniach.Dzwoniłem do przedstawicieli i ty wiesz co usłyszałem.Jak obiecałem będzie stek z wołowiny dojrzewającej grubej.No tak. Muszę wziąć poprawkę na inteligencję czy raczej jej brak czytających. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2016 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 To jest sezonowany na sucho stek nie befsztyk.To jest befsztyk krwisty zresztą. Widzisz tam cudzysłów? "Befsztyk" czyli sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2016 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Widzisz tam cudzysłów? "Befsztyk" czyli sklep. Jasne ,że widzę ,że tam jest sklep.Wszyscy widzą.Rozumiem jak cudzysłów stawiasz to sklep jak go nie ma to nie sklep. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 No tak. Muszę wziąć poprawkę na inteligencję czy raczej jej brak czytających. Musisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.01.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Musisz.. Sprawdź poziom oleju, bo ciężko będzie dojechać do sklepu ze stekami. złamany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.01.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 ...Zapewniam cie befsztyk to nie stek a stek to nie befsztyk.Stek to stek ... ...Jeśli się mylę to mnie popraw befsztyki robimy z polędwicy wołowej.Steki niekoniecznie. mylisz się befsztyk i stek to to samo z każdego rodzaju mięsa wołowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.01.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Dzisiaj mam apetyczności, czyli coś dla ludzi [moderowano część nieregulaminową] http://s12.postimg.org/tn527mgwt/k_zlamany1.jpg cześć Ada ... ładny befsztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2016 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 mylisz się befsztyk i stek to to samo z każdego rodzaju mięsa wołowegoMyślisz o beefsteak? Nie wiem czy NS pojmie o co kaman i czy kumasz czaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada_marcin 29.01.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 (edytowane) To co wypisuje ten facet nie da się czytać. Mam takie pytanie. Co złego jest w formie Enesie złamany? xxxxxxxxxxxxxxxx? A syfiasta podeszwa? Edytowane 30 Stycznia 2016 przez ada_marcin usunięcie- złote zęby, dodałam syfiasta podeszwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.01.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Forma jak forma/dyskusyjna/ ale przekaz odbieram jednoznacznie jak wyśmiewający i obrażający osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.01.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Myślisz o beefsteak? Nie wiem czy NS pojmie o co kaman i czy kumasz czaczę. Każdy stek wołowy, możemy nazywać befsztykiem, (nie tylko z polędwicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.01.2016 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Forma jak forma/dyskusyjna/ ale przekaz odbieram jednoznacznie jak wyśmiewający i obrażający osobę.Może raczej zdzierający fasadę budyniu i samouwielbienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwor 30.01.2016 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Forma jak forma/dyskusyjna/ ale przekaz odbieram jednoznacznie jak wyśmiewający i obrażający osobę. I tu błąd z zakresu podstawowych.... ....jak obrazić osobę która jest umysłem ponad innymi ? ....nie wyśmiewa się kogoś kto jest taką kopalnią wiedzy i służy niedouczonym radą codzienną.... Myślę (ale sobie przyplusowałem z tym myśleniem) że po prostu zazdrościmy wszyscy koledze wiedzy kulinarnej , technicznej , ogólnospołecznej, rynkowej, materiałoznawstwa..... ITD...... ......i stąd nasze nieuzasadnione złośliwości w odpowiedzi na tak profesjonalne wskazówki. Zamiast zazdrościć wiedzy powinniśmy założyć FunClub Pana NS by w przyszłości chciał wspierać nas swą wiedzą kulinarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.01.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 dziewczęta i chłopaki.... Karmicie trolla.... Po siusiak? Nudzi Wam się bez NS-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.01.2016 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 dziewczęta i chłopaki.... Karmicie trolla.... Po siusiak? Nudzi Wam się bez NS-?Wiesz dobrze, że jego nie trzeba karmić. Włazi z butami nieproszony i zostawia nieestetyczne kupki, bo tylko tak można nazwać większość jego postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.