pitbull 20.11.2002 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Z drugiej strony, jak wygrasz, to na pewno to bedzie przekret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2002 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Oto fragment regulaminu: 8. Jury konkursowe rozstrzygnie konkurs do 27 października 2002 roku. 9. Do 20 listopada laureatom zostaną wysłane powiadomienia o przyznaniu nagrody. Laureaci zostaną powiadomieni o zwycięstwie listem poleconym. 10. Termin ogłoszenia nazwisk zwycięzców: Nazwiska laureatów zostaną opublikowane w styczniowym (01/2003) numerze miesięcznika „Murator” oraz 20 grudnia 2002 na stronach internetowych http://www.murator.com.pl. Stąd moje pytanie, czy jest wśród nas jakiś szczęśliwiec?Wprawdzie można jeszcze kilka dni wziąć pod uwagę (na dojście listu poleconego, ale myślę, ze także powiadamiano innymi sposobami-równoczesnie),ale to już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.11.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Jako bialy kon tej czarnej gonitwy zapewniam Cie ze nic nie dostalem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagatek 22.11.2002 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Czy ktoś dostał już zawiadomienie o wygranej? Startowałam i umieram z ciekawości!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.11.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Pitbull - w takim przypadku odwołam wcześniejsze zeznania stwierdzając, że chciałem tylko zniechęcić innych do wzięcia udziału, albo zasłonie się pomrocznością jasną, wsiądę do autka i odjadę uciekając przed pościgiem z US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.11.2002 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 US ma dlugie lapki, tu i Kanary Ci nie pomoga. A jak nie US to ja Cie dopade (poodbno jestem dozarty ), no chyba ze sie dogadamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.11.2002 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Nasz US nie może znaleźć tych co nie płacą w Polsce i co najwyżej czepia się biednej nauczycielki, że podała zły NIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.11.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Tak jakoś smutno w tym wątku. Brak radości - nikt się nie ujwanił, ze otrzymał list poelcony od redakcji. Czas leci a ja już straciłem całą nadzieję i tak sobie teraz myślę, że my forumowicze na starcie byliśmy na przegranej pozycji. To co mówili inni gdyby ktoś z nas coś wygrał to by poszły teksty w stylu, znajomy, oszukali itp. Żałuję, że nie wysłałem kuponów na żonę bądź babcię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2002 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2002 Rozumiem rozgorycznie.Też myślę,że to mogło mieć znaczenie.Ale ja podejrzewam,że jak to bywa przy tego rodzaju konkursach-wylosowano zgłoszenia i z nich wybrano dopiero.Przecież w bardzo krótkim czasie nastąpiło sprawdzenie prac. Ale mam pomysł. Urządźmy powtórkę z konkursu, tu na forum. Proponuję następujące zasady: -chętne osoby publikują swoją pracę w osobnym wątku jako anonimowe, ew. anonim1, 2, itd -odbywa się głosowanie-imienne (powiedzmy po 2 tygodniach) -następnie każdy ujawnia, która praca była jego -nagroda-kubek-ja mogę odstapić swój, którego wprawdzie jeszcze nigdy nie otrzymałam, ale nie tracę nadziei Założenie wątku wygląda tak,że osoby chętne, które "wchodzą w ten interes", zakładają (kto pierwszy- zakłada i publikuje, a następni dołączają) Nie wyrażajcie swojego zdania tutaj (bo będzie wiadomo, kto jest zainteresowany, tylko zakładajcie wątek)Chyba,że pomysł się nie przyjmie. Ciekawa jestem, co napisaliście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.11.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Opal, pomysl ciekawy ale realizacja po ogloszeniu wynikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 29.11.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Też uważam, że pomysł jest ok. Nawet, ktoś już się wypowiedział. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 29.11.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2002 Och, jak ja zazdroszczę tym którzy mogli sobie pozwolić na nieuczestnictwo w tym konkursie.Są bogatsi o spokuj wewnętrzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieku 09.12.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 redakcjo !!! ile jest zgłoszen ? bedzie ciekawa dyskusja jak sie dowiemy ,zanim ogloscie listepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 20.12.2002 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Hej, sa wyniki. Nagrody zgarnely kobity, przewaznie dwojga imion! Nic dziwnego, w komisji tez same kobity... Z niecierpliwoscia czekam na publikacje prac, ciekawe, czy nagrodzono te "limeryki, grafiki, i inne pocztówki dzwiekowe", ktore sa wbrew regulaminowi. Piec oryginalnych powodow trudno bylo wymyslic, natomiast moje prace byly chyba oryginalne. Szkoda, ze nie dogodzilem komisji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 20.12.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Andrzeju K. - ja przeżyłem podobny zawód, co Ty. Tłumaczę to sobie nie dotarciem moich 5 powodów w terminie do redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 20.12.2002 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Andrzeju K. - ja przeżyłem podobny zawód, co Ty. Tłumaczę to sobie nie dotarciem moich 5 powodów w terminie do redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 20.12.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 sory, ale gdzie są ogłoszone te wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 20.12.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Listy nagrodzonych są na niniejszej stronie Muratora w dziale "Konkursy" oraz w nr styczniowym Muratora (tam też zamieszczono fragmenty niektórych prac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.12.2002 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Przypuszczam, że bardziej od 5 powodów liczyły się wyklejanki i itp. cudeńka. No cóż człowiek jest mądrzejszy i jak będzie 30 czy 40 lecie to będę wiedział jak postępować. Pozdrawiam zawiedzionych do kórych sam się zaliczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieku 20.12.2002 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 ja sądze że dopiero po przedstawieniu całych tekstów dopiero ocenimy.na razie to co przeczytałem "fragmenty" w muratorze to poziom jest po prostu marny.ciekawy jestem co oceniali ,bo z treści wynika że jury ma całkiem szary , beznamietny gust.To miały byc orginalne,zabawne i za zarazem ciekawe pomysły a czy są ? a gdzie są te orginalne, pomysłowe....."wypowiedzi". jestem rozczarowany.pozdrawiam .wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts