kodi_gdynia 28.06.2002 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2002 Wiesz Macias jakbym powiedział Ci swoje powody - to Ty a nie ja wygrabłyś auto. Sam rozumiesz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 24.07.2002 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 Macias, tak się podlizujesz Redakcji, że wygraną masz już w kieszeni!Teraz pozostaje tylko jeden problem, skąd wziąć na ten podatek?I jeszcze jedno, a jak zapłacisz podatek przed odebraniem nagrody i nagrody nie otrzymasz - pomimo że wygrałeś - to co wtedy zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 24.07.2002 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 Na oplacenie podatku mam jakis okreslony czas juz po otrzymaniu nagrody.Tak wiec nie ma nagrody nie ma podatku.A na podatek znajde, tylko musze wygrac.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 24.07.2002 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2002 To po ile chodzą kupony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 25.07.2002 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 wolnego kolego, ja mam prawo pierwokupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.07.2002 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Ogloszenie:Sprzedam komplet kuponow + podkladke - cena wyjsciowa do licytacji 1 500 PLN [ Ta Wiadomość była edytowana przez: pitbull dnia 2002-07-25 08:51 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.07.2002 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Hi, hi, ja też "oddam" w dobre ręce zestaw kuponów. Cena do uzgodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 25.07.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 On 2002-07-25 08:50, pitbull wrote: Ogloszenie: Sprzedam komplet kuponow + podkladke - cena wyjsciowa do licytacji 1 500 PLN Pitbullku, słonko, Tyś chyba nie był szczepiony przeciw wściekliźnie!! troszkę Cię poniosło... kto da mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.07.2002 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Promyczku, na wscieklizne sie nie szczepilem ale na zoltaczke typu B mam papiery. Ty sobie pomysl tak: co to jest 1500 PLN (moze wiecej) do wartosci Bory, tyle co nic, ale zebys wiedziala jaki jest elstyczny doloze jeszcze jeden powod do konkursu. Tak w ogole to sprzedam tez: Sprzedam powody dla ktorych warto mic dom. Cena jednego 50 PLN Ale ze mnie wredny kapitalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 25.07.2002 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Powody to nie wszystko... Trzeba to jeszcze umieć ubrać w słowa... Tymczasem Pitbull Twoja oferta jest niczego sobie, ale ja też mam swoje powody - a nuż takie same? No i co? Kupiłbym, a tu nic nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.07.2002 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 W ramach promocji i rabatu powody beda przystrojone w slowa. W przypadku pokrycia sie powodow zwracam 70% kwoty. Piszemy je na kartkach i rownoczesnie pokazujemy. Sicher ist sicher. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 30.07.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 Zmieniając lekko temat - ciekaw jestem co się kryje pod "forma wypowiedzi". Czy redakcję interesują jakieś limeryki czy może piekne pismo obrazkowe, czy może ładna kartonowa karteczka w serduszka z zamglonym logo muratora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 31.07.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2002 Hmm, jesli to ma byc "malowanka" to ja odpadam. Moja szanowna malzonka od zawsze twierdzi ze jestem pozbawiony uzdolnien artystycznych w sensie malowania a ja od siebie moge dodac ze co spiewania w dziecinstwie stado sloni przemaszerowalo mi po uszach Hmm, czyli szanse maleja - zwlaszcza ze widze ze wchodza ceny hurtowe. A moze by tak mala komune zawiazac i pozniej sprzedac autko, kase do podzialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 06.10.2002 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2002 On 2002-06-26 11:10, PanRopuch wrote: Czery lata temu przyznano mi nagrode pewnego tygodnika spoleczno-politycznego, 5 tys PLN. Tyle tez otrzymalem. na moje zapytanie, czy musze od tego uiscic podatek, redaktor naczelny uspokoil mnie, ze wszystko jest juz uregulowane. Po prostu te 5 tys. zlotych to byla nagroda netto - ktora dla Urzedu Skarbowego wynosila nieco wiecej. Oni tak robia, wiec mozna. Tyle tylko, ze to nie byl zaden konkurs, ktorego istota jest windowanie nakladu pisma. Czy PanRopuch to Maniek Kraklewski? Parę lat temu było głośno o Mercedesie za tytuł człowieka roku według tygodnika "Wprost" [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Rafter dnia 2002-10-06 19:53 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 08.10.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 I jak tam Panie i Panowie. Wysłaliście już swoje powody do Redakcji. Przypominam, iż 20 październik zbliża się szybkimi krokami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.10.2002 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Tylko ten kolor nie bardzo mi gra, wolalbym grafitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2002 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 A mnie przyszła do głowy pewna wątpliwość, którą chcę się z Wami podzielić. I z redakcją.Jestem pewien, że sporo osób z tego forum weźmie udział w tym konkursie. A co się stanie, jeśli ktoś z tego forum wygra?Czy nie będzie posądzenia o jakieś sprzyjanie? A z drugiej strony, jak zachowa się redakcja, gdy zorientuje się, że osoba, która wygrała, jest z forum. Przecież redakcja zna nazwiska wielu osób wysyłając do nich gadżety.Czy z kolei redkacja nie chcąc być posądzona o faworyzowanie "zrezygnuje" z tego kandydata? Nie sugeruję nieuczciwości, ale przecież taki konkurs jest oceniany dowolnie więc zawsze można zmienić pracę, którą się wybrało.No i mam wątpliwości czy to będzie czytanie czy ...losowanie. W tym przypadku sprawa działa jak wyżej.Nie podpisuję się z wiadomych przyczyn, ale sprawa mnie nurtuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.10.2002 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Jakie to ma znaczenie. Najwyzej nie wygrasz. To nie jest robota za ktora dostaniesz wynagrodzenie, tylko pewien traf i lut szczescia. Ci co beda czytali (mysle ze beda) nie koniecznie musza uczestniczyc w forum. Jest tu okolo 2000 osob wiec nazwiska tylko smigja a czesciej nicki. A uczestnicy forum i tak nie znaja sie z nazwisk (wiekszosc) to i skad maja wiedziec czy wygral uczestnik czy nie?. Potraktuj to raczej lzej, bo stres Cie wykonczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2002 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Jest to troche wstydliwa sprawa wiec nie podpisze sie nickiem. A propos konkursu i jego regulaminu - w ktorym napisono, ze za opublikowane teksty konkursowe autorowi nalezy sie honorarium autorskie - czy aby za opublikowanie wypowiedzi uczestnika Forum nie powinno sie otrzymywac wynagrodzenia autorskiego ? Pomijam juz fakt ze czasami ktos dostanie kubek czy koszulke - to nie jest przeciez wynagrodzenie ! BTW swojego kubka, ktory mialem otrzymac nie mam od ponad pol roku i pewnie juz nie dostane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.10.2002 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Tymczasowo Anonimowy. O ile się nie mylę to w regulaminie forum jest zapis, że redakcja może wykorzystywać materiały tutaj zapisane. Jesli tak jest /do sprawdzenia/ to jeśli ktoś uczestniczy w życiu forum automatycznie zgadza się z jego regulaminem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts