Frankai 14.10.2002 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Ryniu i Maco - oto przykład "waszej" matematyki zwanej przez Was "błędne koło": wiecie, że jeżeli tylko ślimak wystartuje pierwszy to zajączek go nie dogoni? No bo skoro ślimak ma jakąś przewagę, to zanim zajączek pokona ten dystans, to ślimak znowu przepełźnie kawałek. Zajączek znowu ma więc do pokonania jakiś odcinek. W tym czasie ślimak znowu popełźnie dalej i ... zajączek znowu musi nadrabiać. Czujecie to? W ten sposób popadacie w analizę czasową, gdzie analizujecie zbliżanie się zajączka do ślimaka w osi czasu, a nie analizujecie odległości, którą oni pokonują. Miłej analizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.10.2002 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Przykład dobry ale z założeniem że czas dąży do zera. W innych przypadkach (przy oczywiście kilku kolejnych założeniach) zajączek wyprzedzi żółwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maronbik 19.10.2002 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2002 Ja wysłałem swoje powody na ten konkurs. I nie miałbym do nikogo żalu za przytoczenie swojej pracy, zawsze to lepiej niż aby moje wypociny przepadły wogóle bez wieści. Pozdrawiam Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.10.2002 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 Macias ale "zapunktowałeś" w redakcji.Ho,ho jak za dawnych, dobrych, gierkowskich czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 28.10.2002 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 On 2002-10-26 11:13, bobiczek wrote: Macias ale "zapunktowałeś" w redakcji.Ho,ho jak za dawnych, dobrych, gierkowskich czasów. Tak myslisz, wedle "jedynej i slysznej" sprawy. No nie, jestem za mlody nie pamietam tamtych czasow. Ja sie wychowalem na chipsach i coca-coli, ogladajac Rambo. Przy okazji Bobiczku z przerazeniem sledzilem Twoj watek (problem) z autosrada. Przykra sprawa, napisz cos wiecej. Czy cos sie wyjasnilo, zmienilo. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 28.10.2002 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 [ Ta wiadomość była edytowana przez: Macias dnia 2002-10-28 12:36 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WMarek 30.10.2002 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Dla mnie wesołe jest odbieranie nagród w redakcji. Co oznacza, że zwycięzca musi się wyprawić do najbliższej redacji. Macias skąd masz kubek muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 30.10.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 On 2002-10-30 09:10, WMarek wrote: Dla mnie wesołe jest odbieranie nagród w redakcji. Co oznacza, że zwycięzca musi się wyprawić do najbliższej redacji. Macias skąd masz kubek muratora? Witaj, Nie jeden a dwa kubki, a dostalem od wydawnictwa w ramach prezentu dla forumowiczow ktorych teksty z forum zostaly publikowane na lamach czasopisma. Dostarczone poczta, raczej do Wa-wy nie jechalbym po kubek. Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 30.10.2002 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Też mamkubek. Więc nie mówcie że nie można dostać.Macias, był u mnie we wrześniu lubiany przez Was pan z redakcji "Muratora".Nie chcę zapeszać, ale sądzę że coś będzie w następnym numerze(patrz sygnalizowane tematy na końcu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.10.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Ho, ho, ho, Bobiczku. Poczytamy, poczytamy. A jak tam Twoja autostrada, czy coś się wyjaśniło może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2002 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Bobiczek, cykl wydawniczy trwa min 3 miesiace, zatem nie licz za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 31.10.2002 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 Ale to już właśnie jest 3 m-ce , a sądząc po temacie w przyszłym numerze chyba coś tam skrobną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2002 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 A to przepraszam, z przyjemnoscia przeczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 02.11.2002 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2002 Każdy by chciał kubek, ale wszystko w swoim czasie, jak widzę ile macie wiadomości wysłanych na koncie, to podziw bierze Ale ja młody jestem, mam czas, może też się kubka dorobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.11.2002 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 W mlodosci sila brachu . Lat sie ma tyle na ile sie czuje a nie jak sie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ena 06.11.2002 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 tak weszlam.. "zczytalam" ten watek od VII chyba....i... CZy ktos z Was ma wkoncu ten samochod.. ? Pozatym biore sie za pisanie bo ten tekst przy nicku mi nie lezy . Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 08.11.2002 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 nie leży ci? To zobacz co mi administrator dodał, w wyniku rozmowy na innym wątku, ładne co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2002 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Dzisiaj 20 listop., wygrał ktoś coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 20.11.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 To co ze dzisiaj 20 listopada ? Wyniki beda za miesiac... D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.11.2002 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2002 Mdziubek - to jeszcze się napiszesz Ja do tej pory się nie dorobiłem qbka. Mimo, że na topie jestem od dawna i byłem kilkakrotnie cytowany. Nie oznacza to wcale, że płaczę z tego powodu. Forum dostarcza dużo informacji (do Anonimowego od honorarium - to jest nasza zapłata. Sami sobie płacimy informacjami na różne tematy), a i ludzie tutaj są sympatyczni. PS. Ja nie brałem udziału w Konkursie, więc podejrzenie o przekręt gdybym wygrał odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts