andrzej K. 20.12.2002 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Qrde, ja wiedzialem ze tak bedzie. Matura na 5 i w ogole szkola srednia, kilka tys. przeczytanych ksiazek, kreatywnosc niezbedna w mojej pracy marketingowca, pisywanie do gazetki zakladowej - na nic. Nawet glupiego telewizora. Najgorsza jest ta bezsilnosc, bo co mozna zrobic - z gustami sie nie dyskutuje. Moze wymienimy sie swoimi pracami, to zobaczymy obiektywnie, jakie byly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.12.2002 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Andrzeju, jest założony wątek i kilka osób które są zalogowane na forum napisały pod anonimem swoje prace. Zabawa mogłaby być ciekawa tylko chętnych brak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2002 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Ej, chłopaki wyluzujcie!! Smęcicie jak baby na straganie. Chyba nie liczyliście na wygraną? Przyjdzie do Was św.Mikołaj to Was pocieszy. Uszy do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.12.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Opal, a co Ty taka wesoła? Czyżbyś coś wygrała Kibicowałam wszystkim forumowiczom, więc wygrani przyjmijcie gratulacje, a przegrani.... nie martwić się - konkursów jest dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2002 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 No co Ty. Ja się cieszę ze zdrowia. Na grzyba mi samochód. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 20.12.2002 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Majka, konkursy są, ale rzadko z tyloma nagrodami i wykorzystujące powszechne umiejetnosci. Tak sobie pomyslałem -tutaj wiele zależy od ciebie, nie jak w loterii - od czystego przypadku. Jest jednak i tu łut szczescia - gust komisji. Los jest obiektywny, gust nie. Moze lepiej grac w totka - szanse statystycznie mniejsze, ale i nagrody wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 20.12.2002 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Opal ja przypuszczam, że Andrzejowi chodzi o tekst pisany. U mnie z pisaniem i ortografią jest różnie, więc głosu nie zajmuję, ale czytając te powody w dzisiejszym wydaniu Muratora można być zdegustowanym. Powody, ani to odkrywcze, ani pięknie napisane. Zwykły tekst jak w codziennej prasie. Jestem w stanie zrozumieć Andrzeja, gdyż jest o niebo bardziej poetycki niż część laureatów. Liczył się pomysł i domki bardziej przemawiały do wyobraźni. Wybór był jednak subiektywny, trudno z tym polemizować idą święta więc trzeba się wyluzować.A więc warto zagrac w totka, może Wigilia będzie słodka! I tak będzie słodka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieku 20.12.2002 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 jury też ma święta i rodzince, znajomym prezenty porobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieku 20.12.2002 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 lub kto pierwszy ten lepszy, przy takiej ilosci wysłanych propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2002 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 A ja Wam mówię,że nikt tego nie sprawdzał.Kilka tysięcy prac?! Wylosowali i tyle. Tak się podobno to robi w redakcjach. Ale należało by to zaznaczyć w regulaminie-że są 2 etapy, najpierw losowanie a potem wybór. Subiektywny, bo inaczej być nie może. W Muratorze jeszcze nie czytałam i nie wiem czy przeczytam, bo jak zlikwidowali salon muratora, to nie wiemy skąd mamy odebrać preneumeratę. Życzę słodkiej Wigilii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieku 20.12.2002 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 to nie masz co żałować opal, ale sprawdzić możesz i warto mieć swoja opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 20.12.2002 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Mogło być tak jak podejrzewa Opal. W końcu był to konkurs, a nie loteria, więc nie był wymagany ani notariusz, ani pozwolenie Ministerstwa Finansów. Wystarczy regulamin, a przebieg oceny prac nadzorowało samo jury. Jeśli przyszły tysiące zgłoszeń, to komu chciałoby się to wszystko przeczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieku 20.12.2002 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 to po co robic konkurs .kase dac z nagrod naprawde osoba które moga potrzebowac pomocy ,np. powodzianom, a tacy jak my ktorzy buduja to i tak sobie "musza" jakos poradzic aby wykonczyc dom naszych marzen. poz wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.12.2002 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 No widzicie - wiedziałem, że nie wygram, więc się nie wysilałem by wysłać cokolwiek. I co ... miałem rację - nie wygrałem W tym kontekście trochę przeraża mnie to co pisze Opal - nie ma Salonu Opal wytłumacz co miałaś na myśli - na stronie www ciągle jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2002 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 A ja myślę,że ci dostali nagody też ich potrzebują. Może bardziej niż my, tego nie wiemy.(a swoją drogą jak ktoś ma kasę, to nie kupuje muratora tylko dom. ) Ja nie żałuję,że wysłałam swoją pracę, bo przynajmniej zmobolizowało mnie to do pomyślenia, po cholerę mi ten dom. A czasu mi to dużo nie zabrało więc nie ma problemu. Frankai,ja to wiem z plotek na warszawskiej o tym salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 20.12.2002 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2002 Powtórze się z jakiegoś innego wątku...Niedawno wpadły mi w ręce Muratory z lat 94-96. Jejku jakie one dą fajne, treściwe i pełne zaangażowania !!! Te dzisiejsze to już takie raczej rzemiosło i czyste wyrachowanie. Niewiele entuzjazmu, czysta klalkulacja. I czy konkurs czy reklama, czy reportaż sponsorowany albo artykuł o MATERIALE pisany przez znawce okazującego się być pracownikiem firmy produkującej MATERIAŁ... Świat się zmienia... Czy idzie do przodu ? Mam z tym dylemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maronbik 12.01.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2003 Nie moge sie pogodzic z faktem że zostałem niezauważony... kurde jak mi smutno... Nigdy w życiu nie napisałem chyba takich pieknych kilku zdań jak na ten konkurs, a tu figa... napisałem to w ogóle tylko dlatego że byłem wtedy świeżo zakochany i uwierzyłem w siebie Spodziewałem sie lepszych wyników Mam szczerze dosyć wszelkich konkursów i muratorów... Ten konkurs to było OCHYDNE Oszustwo ! M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatrix 16.01.2003 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Może opublikujmy na forum nasze prace we fragmentach (ale nowy wątek, np. nasz konkurs, żeby było łatwiej trafić) i ocenimy sami? Wybierzemy najlepszą na forum. Rzadko tu bywam, ale mogęnapisać fragment, zajrzę w poniedziałek czy założył ktoś taki wątek. Pierwsza się wstydzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatrix 16.01.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Jak to nie mam praw do skasowania??? Bo po co dwa razy? Już straciłam prawa? Napisałam coś nie tak? Mam zrobić samokrytykę, jak w Korei Płn? Wszędzie indokrynacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maronbik 17.01.2003 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Pomysł naszego własnego wyboru jest całkiem ciekawy, ale przypuszczam, że oceny moga byc niejednomyślne (dla mnie moje zdania są najpiękniejsze ) Moja kochana dziewczyna podziela moje oceny i to jest dla mnie najważniejsze, przecież to dla niej chciało mi sie bawic w wymyślanie poetyckich opisów. Jej opinia jest moim zwycięstwem w tym konkursie. Najważniejsze to być szczęśliwym z tym co sie już ma... ...a samochód może sie jeszcze kiedys kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts