zuzia2012 24.08.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 witam pytanie jak w temacie, czy jest to mozliwe? wszedzie jak przegladam zdjecia domkow ktore maja taka podbitke to jest to na poziomej powierzchni, moze ktos ma zdjecia jak wyglada to na skosnym dachu? pzdr,radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 25.08.2014 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Gdzies już na forum był taki temat - ale o ile sobie przypominam, to chyba żadne zdjecie się nie pojawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 31.08.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Swego czasu rozważałem taką opcję.Podbitka z desek, zwykłych lub nawet szałunkowych.Do nich przyklejasz styro jakiś cienki + kołki. Potem obróbka tak samo jak styro na elewacji.Zrezygnowałem z tego. Mam podbitkę z blachy trapezowej w odpowiednim kolorze, tej na dachy. Nie ma potrzeby odnawiania lakieru co kilka lat. W kosztach wychodzi taniej od drewnianej podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts