kingasieczka 25.08.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Ostatnio zakupiłam mieszkanie dzięki pomocy firmy Europacific.pl. Mają świetne oferty i przede wszystkim jest ich dużo. Zależało mi na czasie i wszystko poszło po mojej myśli. Jak ktoś ma podobny problem - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 24.02.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Możesz napisać coś więcej o tej firmie? Rodzice szukają mieszkania w Oławie. Co to za inwestycja? Wprowadziłaś już się? Jakie masz spostrzeżenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 24.02.2015 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 obecnie najwieksza ich zaletą jest fakt ze mieszkania już istnieją i są dostepne od reki, bez czekania na finalizację budowy, a do tego wiele jest w promocyjnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 01.03.2015 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 A Ty tam mieszkasz? Jak się mieszka na tym osiedlu? A jak same budynki, skoro już są oddane widać jak pracują. Czy wykonanie jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 02.03.2015 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 A Ty tam mieszkasz? Jak się mieszka na tym osiedlu? A jak same budynki, skoro już są oddane widać jak pracują. Czy wykonanie jest ok? nie mieszkam ale z tego co widzialem, to stan techniczny jest w porzadku, zarowno najnowsza nieruchomosc jak i wczesniejsze, nie widac wad konstrukcyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 04.03.2015 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Skoro nie mieszkasz to na pewno nie dostrzeżesz wad czy pozytywów jakie by dostrzegli mieszkańcy A takich opinii właśnie szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yotul 10.03.2015 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Skoro nie mieszkasz to na pewno nie dostrzeżesz wad czy pozytywów jakie by dostrzegli mieszkańcy A takich opinii właśnie szukam. moge ocenic wizualnie, architektonicznie, przestrzennie a zeby sie dowiedziec jak sie tam mieszka to wybierz sie w najblizszy weekend tam i porozmawiaj z mieszkancami, to bardzo popularne kupujac od dewelopera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekonoma 10.03.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 To wiem, ale czasem coś więcej można się dowiedzieć na forum niż twarzą w twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts