adrianoos966 25.08.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) WitamPlanuje kupić okna, chciałem 3 szybowe z okleiną imitującą drewno z dwóch stron. Znalazłem takie i wydaje mi się że cena jest dość niska ale ja się nie orientuje dobrze czy może teraz ceny spadły...Okno wielkości 1165x 1435 za 760zł, wartości U nie znam narazie dokładnie ale będzie niskie, poniżej 1,0 W/(m2·K) pewnie mogę się spodziewać.I jeszcze dla dodatkowej informacji owe okno jest 6-komoroweOkno PCVFirma AluplastCo sądzicie? Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez adrianoos966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.08.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Firma ALuplast nie robi okien, a jedynie profile do ich produkcji. Od tego jak i z czym złoży te profile firma wytwarzająca Twoje okno zależy cena i jakość finalnego produktu. Cena nie wydaje się być szczególnie rażąca, wszystko zalezy jak jest podana (netto, bez czy z /jakim montażem). Bez problemu znajdziesz takie okno i dwa razy drożśze . Czy będzie to drogo czy może będzie dwa razy więcej warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 25.08.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 A ta cena to za O32/O33 jedno, czy dwuskrzydłowe, bo obie wersje "chodzą" po rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrianoos966 25.08.2014 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) A ta cena to za O32/O33 jedno, czy dwuskrzydłowe, bo obie wersje "chodzą" po rynku. Ta wielkość okna, to będzie dwuskrzydłowa {R+RU} Jakie polecacie okna? Proste, tanie jak na swoje współczynniki. Nie oczekuje jakiś mega gwarancji, ani montażu. Ale pasuje mi żeby były brązowe (białe są paskudne) i miały przyzwoity U (lekko poniżej przeciętnej U dla okien/ np. ok 1.0 W/(m2·K) I żeby się nie rozłożyły po 1 roku używania. Chciałbym kupić jakieś okna a nie wiem jakie firmy są tego warte "Firma ALuplast nie robi okien, a jedynie profile do ich produkcji. Od tego jak i z czym złoży te profile firma wytwarzająca Twoje okno zależy cena i jakość finalnego produktu. Cena nie wydaje się być szczególnie rażąca, wszystko zalezy jak jest podana (netto, bez czy z /jakim montażem). Bez problemu znajdziesz takie okno i dwa razy drożśze . Czy będzie to drogo czy może będzie dwa razy więcej warte?" Cena jest brutto bez montażu Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez adrianoos966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts