Dzidolek 25.08.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 witajcie Użytkuję kocioł ogniwo eko plus 16 Jak wyciągnąć slimak z tego kotła , proszę o opomoc . Zostawiłem trochę węgla w podajniku i ścina mi zawleczkę , próbowalem ruszyć kluczem i nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 25.08.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 witajcie Użytkuję kocioł ogniwo eko plus 16 Jak wyciągnąć slimak z tego kotła , proszę o opomoc . Zostawiłem trochę węgla w podajniku i ścina mi zawleczkę , próbowalem ruszyć kluczem i nic . Jesli nie możesz ruszyć kluczem w żadną stronę to usuń z zasobnika węgiel, wyciągnij zabezpieczenie ślimaka choć podejrzewam że "zawleczka" jest ścięta, odkręć 4 śruby mocujące motoreduktor do palnika i wyciągniesz wtedy ślimak, coś tam musi siedzieć, to nie blokuje się bez powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts