tommies 25.08.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie udało mi się znaleźć osób które budują ten dom. Może ktoś z szanownych forumowiczów decyduje się na ten projekt? Zdecydowany jest budynkiem, który dobrze pasuje do naszych warunków zabudowy, aczkolwiek odbiega od naszego ulubionego. Myślę, że po kilku zmianach da się z tego wyciągnąć nieco nowocześniejszy wygląd i funkcjonalność. Planujemy na dole: - likwidację sypialni (4), łazienki (6) oraz przeniesienie kotłowni w róg. Dzięki temu uzyskamy dużą przestrzeń garażu niezbędną w związku z motoryzacyjną pasją taty - stworzenie przedsionka łączącego garaż z częścią mieszkalną, a przy okazji wygospodarowanie nieco większego WC na górze: - zmiana kłopotliwych okien połaciowych na maksymalne przeszklenia w szczytach. - likwidacja balkonu i powiększenie tym samym jednej z sypialni i łazienki. Aby dom rzeczywiście nie zaczął wyglądać jak stodoła i nabrał nieco cech nowoczesności myślę nad możliwościa użycia paneli dachowych na rąbek koloru stalowego, podobnie stolarka, do tego chromowane balustrady portfenetr . Edytowane 28 Października 2014 przez tommies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts