lolo8 13.11.2019 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Lolo8 masz więcej zdjęć z innej perspektywy?? Coś się znajdzie, wieczorkiem coś podeśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolo8 15.11.2019 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Mbruk takie coś znalazłem. Kurna ten garaż to teraz by sie przydał. Może kiedyś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mbruk 15.11.2019 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2019 Super dziękuję bardzo za fotki. U mnie garaż/wiata nie mieści się z powodu wąskiej działki, może zrobię ją po odbiorze budynku na zgłoszenie do 50m2 lub coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BJ83 13.02.2020 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów!!!Czy Ktoś z budujących prowadzi lub prowadził realizację w okolicach Wrocławia i byłby skory spotkać się i pokazać swoje dzieło oraz podpowiedzieć na co warto zwrócić uwagę podczas budowy. Na wiosnę chciałbym rozpocząć budowę we Wrocławiu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek i Monika 26.02.2020 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Dzień dobry wszystkim. Dołączamy z mężem do waszego grona budujących dom arklow, jesteśmy na samym początku drogi, w przyszłym tygodniu przed nami pierwsze spotkanie z architektem. Jesteśmy zdecydowani na projekt arklow i Cieszymy się bardzo , że znaleźliśmy państwa na forum. pytanie/ prośba, czy jest szansa, aby zobaczyć arklow na żywo. Jesteśmy z dolnego śląska, ale często jesteśmy w okolicy stolicy i tu uśmiechamy się do pana Trike, może zgodzi się pan pokazać swój piękny dom. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trike 18.03.2020 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Witam i zapraszam jak sie sytuacja uspokoi. Ewentualnie mozemy sie zdzwonic z wideo. Podpowiem pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar.bal 02.04.2020 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Mimo złej aury udało nam się kilka dni temu zakończyć instalacje w naszym domu. Wielkie brawa dla instalatora, który uwinął się ze wszystkim w niecałe 3tygodnie. Na przyszły tydzień mamy zaplanowane wylewanie posadzek. Jak postępy u Was? Trike mieszkasz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krib 14.04.2020 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Cześć wszystkim budowniczym Arklowa, również dołączamy do budujących. Działka zniwelowana, niedługo zaczynamy fundamenty. Na początku chciałem podziękować innym użytkownikom za zdjęcia i inforamcje które są niezmiernie przydatne. Mam też pytanie do do budujących czy otwory na drzwi tarasowe/balkonowe wykonaliście jak w projekcie czyli 220 licząc od poziomu zero czy coś dodwaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar.bal 16.04.2020 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 U mnie posadzki schną od zeszłej środy. Ekipa uwinęła się w niecałe 8h. Krib, ja wysokości otworów nie zmieniałam, mam na 2,20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BJ83 18.05.2020 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Witam Mam pytanie do KAR.BAL.Zauważyłem na zdjęciach strop teriva. Jak zostało to rozwiązane w zakresie słupów podpierających dach. Czy masz może jakiś szkic ułożenie belek stropowych? Będę ogromnie wdzięcznyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar.bal 20.05.2020 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Hej BJ83, wrzucam rysunek rozłożenia elementów stropowych. Pod słupami podpierającymi dach daliśmy 3x belki, widać to na rysunku. Elementy stropu zamawialiśmy w firmie Czamaninek i jest to rysunek od nich. Bardzo polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaMazur28 21.05.2020 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Cześć Razem z partnerem zastanawiamy się nad zakupieniem projektu arklow 2. Mamy jednak wątpliwości co do rozkładu i metrażu - po zdjęciach ciężko sobie wyobrazić ilość miejsca (głównie chodzi nam o część kuchnia - salon oraz łazienka u góry ze skosami). Czy byłaby możliwość zobaczenia na żywo u któregoś z Was lub na filmiku jak wygląda wnętrze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnASZ2020 24.05.2020 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Witam. Czy tak z partyzanta można Państwa dom zobaczyć? Budujemy Arklow z wiata, chętnie podpatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnASZ2020 24.05.2020 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Pytanie do trike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BJ83 25.05.2020 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Do KAR.BAL. Dziękuję za rysunek i informację co do stropu. Wydaje mi się, że dół stropu został podniesiony względem projektu pierwotnego z uwagi na konieczność zamontowania instalacji. Czy tak jest w rzeczywistości? jeżeli tak to ile cm wyżej daje się taki strop? W jakim celu są te rurki kanalizacyjne na suficie w różnych pomieszczeniach? Pozdrawiam.PS ja również dołączam się z ogromną prośbą o pokazanie Arklow w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar.bal 26.05.2020 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 BJ83, podnieśliśmy dół stropu do rzędnej 2,90m tak, aby schować wszelkie instalacje w suficie podwieszanym. Na gotowo będziemy mieć wysokość parteru ok. 2,70m. Przewody kanalizacyjne na suficie są tylko w salonie - wynika to z dodania łazienki przy sypialni na poddaszu oraz usunięcia kominka (w pierwotnym projekcie pion kanalizacyjny znajduje się w zabudowie kominka). Jeśli ktoś jest z lubuskiego lub ma niedaleko - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trike 26.05.2020 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Niestety nie mieszkam, moze do lipca sie uda wprowadzic ale wiele jeszcze zostanie do zrobienia.Jesli ktos chetny to prosze o info i mozna przyjezdzac.Przynajmnie bede mial motywacje zeby przyspieszyc a moze nawet kontener zamowic i troche uprzatnac teren i garaz. W tym tygodniu fugi i drzwi, z rzeczy zalozonych przed wprowadzka zostaja jeszcze schody i blaty, bialy montaz, lustra w lazienkach, dokonczenie wanny, zabudowa meblowa. Po wprowadzeniu lampy, fronty w kuchni, listwy przypodlogowe, plytki garaz, balkon i pietro nad garazem, stopnie schody garaz, ogrodzenie, tynk na elewacji.Niebawem wstawie jakies zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mbruk 04.08.2020 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Prace w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krib 29.08.2020 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Fundamenty już za nami niedługo startujemy z murowaniem. Jak postępy prac u innych budowniczych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mbruk 05.09.2020 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts