jacek.zoo 27.08.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 witam wszystkich, mam mala zagwozdke i licze na pomoc, w projekcie mam 3 lukarny i wg projektu sciana pod lukarnami jest wylozona kamieniem, ta opcja.odpada ale chcialbym jakos wyroznic te fragmenty sciany. mam dwie opcje, i licze na pkmoc, jedna to delikatne boniowanie, glebokosc 1cm wys 2cm i profile z pcv do boni, i na tym kawalku tynk troszke ciemniejszy, plusem tego jest ze jak sie zrobi to spokoj i za bardzo nie trzeba pozniej kolo tego chodzic. druga wersja to drewniane panele, takie jak na podbitke, bo u mnie jest konkretnie nadbitka i chcialem tymi samymi listwami wylozyc sciane, ale wiadomo, dreni trzeba konserwowac, myslicie ze dlugo wytrzyma taka drewniana sciana jkabym porzadnie zapodkladowal i pomalowal lakierobejca? konkretnie satinfinsch z bondexu bo to mam na nadbitce. troche sie boje ze co dwa lata bede musial latac i malowac te dechy. byla jeszcze opcja na panele drewnopodobne np rodeo-dr.pl tylko cena troche duzawa, bo 120zl/mw netto, bylaby duza roznica w wytrzymalosci drewna miedzy dechami podbitkowymi sosnowymi a swierkowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 27.08.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jak chcesz dać to na sciane na którą może padać deszcz jak bedzie wiał wiatr, to tylko świerk syberyjski lub drewno egzotyczne. Te co podałes sie nie nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts