markx 27.08.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Witam serdecznie. Odpadl mi tynk na suficie w mieszkaniu. Budynek wielka plyta (wiadomo jak kiedys budowali). Chcialbym skuc caly tynk i polozyc nowy. Problem w tym, ze jeszcze nigdy tego nie robilem. Mam czas i checi, jednak chcialbym najpierw nabyc wiedzy teoretycznej jak sie do tego zabrac. Potrzebuje wiedziec jakich materialow uzyc. Potrzebuje wiedziec jak to sie fachowo robi. Ma ktos jakis samouczek budowlany ? Nie chcialbym tylko, zeby po mojej robocie sufit za jakis czas znowu zlecial.... Tak to wyglada https://www.dropbox.com/sc/dtsdkubjbl0507v/AACkpdBfdeSmZMhCJ1ULXbMVa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 27.08.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jak nie masz sprzętu to zrobienie tego tynku przez ekipe wyjdzie taniej niż kupowanie łat itp. Robocizna i materiał to 20-25zł za metr kwadratowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almarat 27.08.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 turalyon dobrze radzi, jak znajdziesz solidną poleconą ekipę to zrobią Ci to szybciej i taniej niż sam byś się tym bawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts