Kamil_B 27.08.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Witam, Chciałbym zakryć luksfery bez burzenia/budowania ściany. Zajmują one część ściany - 12 luksferów x 3 rzędy. Z jednej strony będą zakryte regałem, z drugiej wszystko jedno. Myślałem o gładzi gipsowej ale chyba nie będzie się trzymać. Może najpierw zamalować farbą olejną, położyć gładź i pomalować farbą? Z góry dziękuję za pomoc,Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 28.08.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Ja bym przykleił płyte gipsową jeśli jest z 1cm miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bejrut 30.08.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 nie ma szans żeby ten gips się trzymał na farbie poza tym koszt farby + dobry gips będzie o wiele większy niż przykręcenie/przyklejenie płyty. Jeżeli chcesz go kleić to klej nakładaj pomiędzy luksfery na łączeniach. Najlepszym rozwiązaniem będzie przykręcenie skoro nie zależy Ci na luksferach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts