Dawid Darosz 02.06.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Czy ktoś z szanownych grupowiczów podzieliłby sie informacjami jak dokonać przekwalifikowania łąki rolnej na działkę budowlaną, czyli jak tego dokonać, gdzie zacząć i w jaki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiking 102 03.06.2004 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Witam,wlasnie wrocilem z kraju i niestety w moim przypadku to przekwalifikowanie to smierdzi mi lub sam nie wiem .Dzialke gmina przekwalifikowala na rekreacyjna -budowlana na nasz wniosek w zeszlym roku natomiast w styczniu dowiedzielismy sie od urzednika"ustnie "ze nie przeszla ta ustawa w urzedzie wojewodzkim.Na pytanie dlaczego nas nie poinformowano o tym fakcie odpowiedziano ze urzad nie ma obowiazku w tym przypadku informowac.Ciekawe.Mamy papier ze jest juz rekreacyjno-budowlana tak wiec chyba moglbym zaczac budowac.Lecz urzednik mowi ze nie mozna,zreszta nie chce mi sie juz..Na razie dajemy sobie spokoj i mam nadzieje ze Twoja dzialka nie lezy w atrakcyjnym miejscu jesli tak to musisz miec znajomosci w urzedzie..A myslalem ze w Polsce jest juz normalnie.Nie,lecz mam nadzieje ze bedzie.Pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts