Fam13 27.08.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam,proszę o oferty na priv od montażystów na pompę p-w panasonic 9 kw,termin realizacji październik 2014,woj.łódzkie ,w przypadku zainteresowaniawięcej info wyślę po kontakcie na priv.Pozdrawiam Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Fam13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 28.08.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam, proszę o oferty na priv od montażystów na pompę p-w panasonic 9 kw, termin realizacji październik 2014,woj.łódzkie ,w przypadku zainteresowania więcej info wyślę po kontakcie na priv. Pozdrawiam wypadało by p. Instalatorom podać co chcesz żebyś potem nie dziwił się różnicą o dobrych kilka tys w wycenach seria C: 1 czy 3 fazy i jaka buda na zewnątrz, niby w cenniku przy 1 fazie jest mała a przy 3 fazie jest duża, ale ponoć (nie wiem) można miksować seria TCap - 1 czy 3 fazy No i daj zapytanie z własnym zasobnikiem (dodajesz swoją cenę) lub z konkretnym modelem i możesz to porównać (choć to pikuś), Taka moja rada jak wyceniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts