Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrodzenie Panel 3D Betafence z Castoramy promocja - czy warto ?

Recommended Posts

W tym temacie pytałem jakie jest tanie - dobre ogrodzenie. Padło kilka propozycji. Myślę, że temat jest wartościowy, ale teraz proszę Was o pomoc, Wasze opinie. Od dzisiaj do 1 września w CASTORAMIE w promocji jest:

Betafence PANEL 3D 75x200 | 1,53x2,43 3,0 3,2 OCYNK -> takie oznaczenia/parametry są tego panelu. Za jedną sztukę cena wynosi dokładnie 35 zł brutto, a kosztowało ponad 60 zł (przekreślona cena). Niestety nie ma tego w sklepie internetowym castoramy, abym mógł Wam pokazać - po kodzie produktu nie znajduje.

Czy warto za taką cenę zrobić zakup, a czy ta cena to tylko chwyt marketingowy? no i co myślicie o takim ogrodzeniu ? posłuży to na 30 lat ?

Bardzo proszę o opinie. Nie zostało tego dużo na magazynie w Casto no i promocja jeszcze 3 dni tylko. Więc czas nagli.

Poniżej wklejam wycenę ze słupkami i obejmami:

Ogrodzenie.jpg

I dodatkowo link do obrazka na serwerze zewnętrznym:

http://i.imgur.com/yT5Rf4O.jpg

Hm, na serio nikt się nie wypowie ?

Z tego co zdążyłem się zorientować drut 3,2 to niezbyt jest gruby i może być lipne takie ogrodzenie?

Jeżeli jesteś zdecydowany na takie ogrodzenie to panel jest w bardzo atrakcyjnej cenie, a drut 3,2 nie jest taki cienki w sam raz na ogrodzenie działki

Pozdrawiam

W obi natomiast taka promocja:

http://up.programosy.pl/foto/2_403.png

http://up.programosy.pl/foto/2_403.png

Tutaj bardziej porządne bo grubszy drut. Ciężko z tym wszystkim nawet ogrodzenie ciężko wybrać ... :-/ a co dalej ...

Edytowane przez MateuszMateusz

• 2 weeks później...
No niby tak, ale powłoka sytetyczna warta jest teraz tyle, że cały zestaw ogrodzenia będzie kosztował tylko ile 1 uncja złota...zastanów się, czy tak mocne ogrodzenie faktycznie jest Ci potrzebne...

Przy remontach i budowie doświadczenie pokazuje, że zawsze warto wydać więcej, bo to jest inwestycja. Ma się problem z głowy na bardzo długie lata. Jak człowiek próbuje przyoszczędzić, to bardzo szybko okaże się, że kupując tanio tyle razy musi się rzecz wymienić, że szybko się przepłaci. Myślę, że ten czas to 5-10 lat. Nie wspomnę o poczuciu niesmaku z posiadania produktów "po taniości".

Pozdrawiam

Krzysztof Krysiński