Maciek zzz 28.08.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Szukam baterii kuchennej z wyciąganą wylewką do max 300 zł.Kolor najlepiej satyna. Czytałem dyskusje o wyższości Ferro nad KFA itp. Może jakieś inne firmy?Co jest warte kupienia w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 01.09.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 W tej cenie można zaszaleć Jednak tylko w kolorze stali nierdzewnej. Wybierz coś co będzie można łatwo wymieniać bo z trwałością w dzisiejszych czasach jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puklus 03.09.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Ja za 303zł kupiłem teka arc 938 , ma bardzo pozytywne opinie. Ale jeszcze z niej nie korzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts