m.arian 02.06.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Witam!Czy są takie banki, które udzielają kredytu na sfinansownie 100% inwestycji. Myślę tu o zakupie działki i wybudowaniu domu.Z góry dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.06.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 W tej chwili prawie wszystkie /np: BPH, PKO BP/ ale trzeba się ekstra ubezpieczyc na taką ewentualność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 03.06.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 PKO BP potwierdzam - http://www.pkobp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.06.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Ja wzięłam kredyt w banku 100% finansowania kredyt - na działkę, a za pół roku biorę drugi na dom - też 100 %.Musiałam tylko spełniać warunki wypołacalności no i dostarczyć wycenę działki. Jest to kredyt hipoteczny - hipotekę stanowi zakupiona działka, na drugim kredycie - hipoteką będzie dom. Mozna wziąć na całośc kredyt - na zakup działki i domu ale musisz juz miec wtedy projekt i pozwolenie na budowę ( bank wymaga) i wycenę rzeczoznawcy. Dlatego zrezygnowałam z całości bo nie mialam kasy na projekt i na zalatwienie pozwolenia na budowe. Pozdrawiam marcus - co znaczy ekstra ubezpieczyc???? Jeśli kredyt bierzesz 100 % inwestycji musisz ubezpieczyć kredyt tylko, nie sa to jakies kolosalne kwoty - przy kwocie za dzialke 55 tys ( 100% kredyt) wszystkie oplaty bankowe wyniosly mnie nie cale 2 tys co wrzucono w kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.06.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 aha! kredyt bralam w BPH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soba 20.10.2004 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 aha! kredyt bralam w BPH Witam opowiedz czy dostałas ten kredyd bo lukas i kredyt bank ma problemy z udzieleniem takiego kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.10.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 ja też w BPH - potwierdzam, bardzo lubią jak ktoś od nich pożycza pieniadze i nie robią z tego żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekS 24.10.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 BK mugłbys mi wrzucic na priv co i jak wywalczyles skonczylem stan zero i rozgladam sie własnie za kredytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts