Spawos 28.08.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 witam mam pytanie zaczynam robic ogrodzenie od sasiada do furtki mam 10m dlugosci czy kopac 10m na 1,2 m w ziemie czy tylko mozna na slupki glebiej na 1,2 m a miedzy slupakami plycej ?? czy to nie bedzie sie trzymac kupy ? czy kopac calosc na 1,2 m w ziemie ? ,bo mam 10 m od ssiada do furtki, 5,7 mdo bramy wiazdowej i potem bama 4m i rezta 2,7 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 29.08.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 witam mam pytanie zaczynam robic ogrodzenie od sasiada do furtki mam 10m dlugosci czy kopac 10m na 1,2 m w ziemie czy tylko mozna na slupki glebiej na 1,2 m a miedzy slupakami plycej ?? czy to nie bedzie sie trzymac kupy ? czy kopac calosc na 1,2 m w ziemie ? ,bo mam 10 m od ssiada do furtki, 5,7 mdo bramy wiazdowej i potem bama 4m i rezta 2,7 m Jeśli szykujesz się na wojnę i chcesz robić ogrodzenie przeciwczołgowe, to czemu nie Wystarczy 70-80 cm pod ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 29.08.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 witam mam pytanie zaczynam robic ogrodzenie od sasiada do furtki mam 10m dlugosci czy kopac 10m na 1,2 m w ziemie czy tylko mozna na slupki glebiej na 1,2 m a miedzy slupakami plycej ?? czy to nie bedzie sie trzymac kupy ? czy kopac calosc na 1,2 m w ziemie ? ,bo mam 10 m od ssiada do furtki, 5,7 mdo bramy wiazdowej i potem bama 4m i rezta 2,7 m Nie wiem jaki typ ogrodzenia, ale jeśli siatka z podmurówką to na słupki wystarczy do ok 1m, a podmurówkę 60cm. U mnie jest 70mb i stoi już 7 lat bez problemu i strat(zima taka sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bejrut 31.08.2014 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 dokładnie jeżeli chodzi o samą siatkę i słupki co innego jeżeli chcesz płot murowany to kopać, kopać na 1,2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts