raf76 02.06.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 czy ktos sie moze orientuje ile moze kosztowac taka adaptacja projektu? znalezlismy super projekt domu w muratorze- dom z wykuszami ale chcemy budowac w technologii drewnianej tylko nie mam pojecia ile nas taka radyklana zmiana bedzie kosztowac,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 08.06.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Powiedzmy że 2.000 pln ale nie podam adresu bo to wróżby tak normalnie to pewnie z 5.000 mało jest domków w drewnie widzialem onegdaj chyba ze 40 szt w Archetonie http://www.archeton.pl ale wybór tez nie jest za duży trzeba szukać konstruktora - robiącego w drewnie nie każdy ma pojęciehej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf76 08.06.2004 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 dzieki! ale wlasnie to denerwujace ze jest tak malo projektow w drewnie cociaz coraz wiecej ludzi w drewnie buduje. no ale przeciez nawet jak mam fachowca to onprzeciez sam sobie nie moze projektu zmienic tylko to ja musze mu dac dobry projekt gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 15.06.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 dzieki! ale wlasnie to denerwujace ze jest tak malo projektow w drewnie cociaz coraz wiecej ludzi w drewnie buduje. Jezeli CI zalezy na drewnie to zlec to komus, zaplac za poswiecony czas, i nie narzekaj ze nie ma. no ale przeciez nawet jak mam fachowca to onprzeciez sam sobie nie moze projektu zmienic tylko to ja musze mu dac dobry projekt gotowy Co to znaczy sam sobje nie moze zminic? To ma sobie wziac i zmieniec wszystkie jakie sa na rynku bo moze przyjdziesz do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts