Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki najtańszy dostawca gazu ziemnego ?

tofel3

Recommended Posts

• 2 years później...
Stawki za paliwo gazowe oferowane przez sprzedawców są różne. Istnieją platformy służące do porównywania ofert sprzedawców gazu http://gazus.pl/. Taki program ma za zadanie wskazać ofertę, która jest najtańsza. Osobiście przed wyborem dostawcy gazu po zerwaniu umowy z wcześniejszym skorzystałem z takiej platformy i dzięki temu dzisiaj mogę się cieszyć bardzo niskimi rachunkami. Edytowane przez Hen.Walcz

Stawki za paliwo gazowe oferowane przez sprzedawców są różne. Istnieją platformy służące do porównywania ofert sprzedawców gazu. Taki program ma za zadanie wskazać ofertę, która jest najtańsza. Osobiście przed wyborem dostawcy gazu po zerwaniu umowy z wcześniejszym skorzystałem z takiej platformy i dzięki temu dzisiaj mogę się cieszyć bardzo niskimi rachunkami.

Ja korzystałam kiedyś z jednego kalkulatora zużycia gazu w domu. Zużycie gazu liczone było na podstawie mocy urządzeń gazowych posiadanych w domu, godzinowy pobór gazu i wyboru rodzaju gazu. Na tej platformie znajdowały się także zestawienia średniorocznego zapotrzebowania na paliwo gazowe, w zależności od rodzaju budynku i zainstalowanych urządzeń. Dzięki temu zwiększyła się moja świadomość w tym temacie.

z regulaminu

Serwis – platforma informatyczno-informacyjna, której właścicielem jest Katarzyna

Konopka, ul. Mikulskiego 2, 52-420 Wrocław dostępna na stronie internetowej http://www.gazus.pl p

Pani Katarzyno - litości.