tofel3 29.08.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Cześć.Jak wiadomo możemy zmienić sobie dostawcę gazu ziemnego.W tej chwili mam w PGNiG.Szukam tańszego dostawcy, na tą chwile znalazłem tylko Energetyczne Centrum.Dodam że chodzi o woj. Mazowieckie.Czy ktoś z Was zmieniał dostawcę ? I jakiego dostawcę polecacie ? Jaki najtańszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 29.08.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 a to nie jest aby ta firma:https://www.google.pl/search?q=Energetyczne+Centrum&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=nts&gfe_rd=cr&ei=r7YAVO7oN8ag8wfAk4G4Dg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofel3 29.08.2014 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Tak to ta firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 29.08.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 no to próbuj. Sądząc po metodach jakie stosowali i sprawie w UOKiK jakoś odstręcza mnie ich oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hen.Walcz 09.11.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) Stawki za paliwo gazowe oferowane przez sprzedawców są różne. Istnieją platformy służące do porównywania ofert sprzedawców gazu http://gazus.pl/. Taki program ma za zadanie wskazać ofertę, która jest najtańsza. Osobiście przed wyborem dostawcy gazu po zerwaniu umowy z wcześniejszym skorzystałem z takiej platformy i dzięki temu dzisiaj mogę się cieszyć bardzo niskimi rachunkami. Edytowane 14 Listopada 2016 przez Hen.Walcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 09.11.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Stawki za paliwo gazowe oferowane przez sprzedawców są różne. Istnieją platformy służące do porównywania ofert sprzedawców gazu. Taki program ma za zadanie wskazać ofertę, która jest najtańsza. Osobiście przed wyborem dostawcy gazu po zerwaniu umowy z wcześniejszym skorzystałem z takiej platformy i dzięki temu dzisiaj mogę się cieszyć bardzo niskimi rachunkami. Ja korzystałam kiedyś z jednego kalkulatora zużycia gazu w domu. Zużycie gazu liczone było na podstawie mocy urządzeń gazowych posiadanych w domu, godzinowy pobór gazu i wyboru rodzaju gazu. Na tej platformie znajdowały się także zestawienia średniorocznego zapotrzebowania na paliwo gazowe, w zależności od rodzaju budynku i zainstalowanych urządzeń. Dzięki temu zwiększyła się moja świadomość w tym temacie. z regulaminu Serwis – platforma informatyczno-informacyjna, której właścicielem jest Katarzyna Konopka, ul. Mikulskiego 2, 52-420 Wrocław dostępna na stronie internetowej http://www.gazus.pl p Pani Katarzyno - litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts