WOJTEK 1 30.08.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Witam, jesteśmy na etapie wyboru stolarki okiennej (aluminium) ze względu na duże powierzchnie i wysokości.proszę o radę którą firmę wybrać. do wyboru mamy następujące firmy i modele poniżej. ALIPLAST Sp. z o.o. (SUPERIAL;ULTRAGLIDE LS), Wiśniowski System ALUPROF MB-70, YAWAL (TM 74 1.0;DP 150;TM 62 2.1), PROFILE IZOLOWANETERMICZNIE O SZEROKOŚCI 74 mm. Ilość pozycji: 18Ilość konstrukcji: 22Całkowita powierzchnia:około 61,2 m2. z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaca509 30.08.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ja szukal bym dobrego dostawcy na MB 86 Aluprof, ale to tylko ,moje subiektywne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJTEK 1 30.08.2014 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Dziękuję, Aluprof to Wiśniowski. Szukałem opisu na stronie producenta ale kiepsko. Znalazłem szczegółowy opis systemu na stronie innego producenta czyli Aluprof . Czy Wiśniowski korzysta właśnie z firmy Aluprof? Już nie wiem co myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaca509 03.09.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Zadzwon najlepiej do Bielska kogos Ci poleca, Ja akurat zamawiam bezposrednio w Bielsku przez ich niemiecka file, tak ze niestety nie potrafie Ci pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siódemka 09.09.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 My w lipcu zamawialiśmy do siebie okna na profilach z Aluprofu w firmie spod Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts