ponte40 30.08.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Witam.Chciałbym ocieplić dach w garażu styropianem. Dach wykonany jest z blachy. Co polecacie? Czy jest jakiś klej dający rade połączyć blachę ze styropianem ? Czy nie poodpada to od wysokiej i niskiej temperatury ? Wiem, że najlepiej było by dać listewki i zrobić podwieszany dach.Ale z warunków jakie mam najłatwiej było by mi na kleju to zrobić. Czy coś możecie doradzić ? Polecić jakiś klej? Dziękuje pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 30.08.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 na klej w pianie spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponte40 30.08.2014 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 tzn ? mógłbyś podesłać jakiś linka? albo chociaż nazwę produktu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 30.08.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ceresit ct 84, tytan..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek.bejrut 01.09.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 blachę najlepiej ocieplić wełną, ale to tylko garaż. Ciężko będzie zrobić to szczelnie na kleju bo to nie są kleje typu kropelka, dokładając którąś z kolei płytę możesz nią przesunąć pozostałe i się wszystko rozejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 01.09.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 co się rozejdzie?Na pianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 01.09.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Bawiłem się kiedyś w to. Trzeba się starać aby nie było powietrza .Klej niskorozprężny. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponte40 01.09.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Garaż służy mi jako warsztat po pracy;) tzn. tak sobie w wolnej chwili dorabiam. ocieplić chce ponieważ, resztę garażu mam ocieplone i w zimie, a nawet już w chłodniejsze dni jak się robi różnica temperatur to mi się na dachu od strony wewnętrznej zbierają krople. A chce to zrobić na kleju ponieważ podwieszany jaszcze bardziej obniży wysokość garażu. Boje się tylko o to, czy nie zacznie po jakimś czasie odpadać z tej różnicy temperatur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts