Marcin Czyczerski 03.06.2004 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Na jakim etapie robicie tarasy? U mnie są dwa: jeden zadaszony, drugi nie... Podsypka z pisaku i podłoże betonowe robicie na etapie robienia podkładu pod posadzkę w domku? Czy na samym końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PitDob 03.06.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 zrobiłem wcześniej tzn jak miałem w domu chudy beton, ale nie radzę. Można wylać schody a płytę zrobić razem z ostatecznymi wylewkami. sam taras 8zł/mkw i roboty na godzinę przez ekipę od wylewek no i jakość zdecydowanie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 03.06.2004 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 To znaczy na razie odpuścić? I jak będę robił wykończenie, to wtedy piaseczek, wylewki, itp..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PitDob 03.06.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 ja robiąc po raz drugi tak bym zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 03.06.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 My dom w stanie surowym skończyliśmy jesienią a taras i schody wejściowe ekipa zrobiła nam dopiero teaz. Bezpieczniej, bo schodyi taras mamy okrągłe i przynajmnie sie nie poobijały.Fundamenty pod tareas były zalane razem z fundamentem pod dom, tylko tą część nad ziemią zrobili na teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts