martaMarcia 12.12.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Kamila, bardzo ładna kuchnia:) dopiero zdjęcia zobaczyłam, bo z komórki mi się nie otwierały. Z czego będzie blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 12.12.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Kamila, bardzo ładna kuchnia:) dopiero zdjęcia zobaczyłam, bo z komórki mi się nie otwierały. Z czego będzie blat? czyli wypuscili cie? super!! dziekuje bardzo, milo czytac. Blat bedzie granitowy, kolor grafitowy oczywiscie;) ma byc po swietach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 23.12.2015 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 (edytowane) krzesla Edytowane 26 Grudnia 2015 przez kamilaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 25.12.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 hej, wpadam świątecznie, życzę spokojnych Świąt!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.01.2016 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) myslalam, ze to bedzie fajny dzien ale jednak nie do konca... przyjechaly blaty. wszystko super tylko...niestety ale cos poszlo nie tak i zle wycieli otwor na plyte. mial byc bardziej przy boku, wyciety jest centralnie. nie wiem co z tym zrobic. mamy juz wyprowadzenie zrobione na okap, sufit zagipsowany, lampy podlaczone, szafki pod sufit poskrecane. musimy sie do jutra zdecydowac czy przerabiac sufit czy blat. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez kamilaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.01.2016 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) mialo byc troche blatu z lewej str, plyta i wiekszy blat z prawej str. teraz mam po 60 cm po obu str. niby nie malo...ale mialam miec wiekszy kawalek do krojenia stawiania produktow i sprzetu itd. specjalnie podcinalismy szafki, zeby plyte przesunac. jeszcze jak mysle, ze bede musiala czekac na majstra, zeby okap przesunal. ze bedzie znowu gipsowanie, caly ten pyl i bajzel to mi sie plakac chce. maz mowi, ze wizualnie jest ladnie i sie z nim zgadzam ale co z praktycznoscia?? jutro po poludniu musimy dac odp co wybieramy. oprocz tego niewypalu to bardzo podoa mi sie jak sie szafki z blatami zgraly i to czarne agd. nie jest wcale ciemno. blat prezentuje sie bardzo ladnie:) Edytowane 4 Stycznia 2016 przez kamilaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 05.01.2016 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) troszke diy Edytowane 5 Stycznia 2016 przez kamilaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 06.01.2016 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 hej, no i jaka decyzja z blatem?To była wina fachowców? Za wymianę chcą kasę? Bo jak to z ich winy, to może niech poprawiają?Ogólnie blat i szafki super się prezentuja, pięknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 06.01.2016 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 hej, no i jaka decyzja z blatem? To była wina fachowców? Za wymianę chcą kasę? Bo jak to z ich winy, to może niech poprawiają? Ogólnie blat i szafki super się prezentuja, pięknie to wygląda wina jest fachowcow ewidentnie. zadzwonili zapytali powiedzialam, ze przy krawedzi maja wycinac a wycieli odwrotnie. oni chca oczywiscie kosztow sobie nie narobic. i tu ich rozumiemy. wczoraj nie udalo nam sie spotkac z nimi i porozmawiac co dalej. na tyle dobrze, ze sciagnelismy kogos z ekipy budowlanej, zeby zobaczyl czy jest mozliwe i ile by wyszlo przesuniecie okapu? sprawa beznadziejna. trzeba pol sufitu rozwalac. jutro zapadnie decyzja ale ja osobiscie jestem za nowym blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 22.01.2016 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 (edytowane) zakochalam sie w tej lampie rolety prysznic Edytowane 30 Stycznia 2016 przez kamilaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 06.03.2016 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 kinkiet do lazienki lub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 08.03.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 hej co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 12.03.2016 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Marta is back:) Wszystko dobrze Marcia. Jakos do przodu. Malo zostalo. Kuchnia czeka tylko na podlaczenie zmywarki, plyty i kran. Lazienki tez juz tylko kosmetyczne wykonczenia-uchwyty, lustra, rolety, szafka nad geberit itp.Glowny task teraz to schody i w dwa tyg powinnismy sie uwinac:) a pozniej siup przeprowadzka. Reszte bedziemy wykanczali juz po przeprowadzce w miare mozliwosci.Jestem na etapie ogladania lamp i roznego rodzaju dekoracji. Moje podekscytowanie rosnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 03.04.2016 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 balismy sie co to bedzie ale podoba nam sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 03.04.2016 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 czy ktos zna moze te krzesla ogrodowe? widzialam je kilka razy na zagranicznych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 16.07.2016 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 jak juz tu jestem i zachwycam sie mieszkaniem Marty to moze zrobie update. ciagle nie mieskzamy:( ciagle myslimy ze juz niedlugo:) kuchnia jest skonczona. wszystko wisi, jest podlaczone, gotowe do uzytku. w tym tyg wjechaly szafy w wiatrolapie i korytarzu. kolejne to szafka w lazience i szafa w sypialnie. garaz sie wyklada plytkami. czas na stol, krzesla i kanape oraz meble do sypialni. po tym jak kuchnia zostala skonczona stwierdzilismy ze juz czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 16.07.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 jak juz tu jestem i zachwycam sie mieszkaniem Marty to moze zrobie update. ciagle nie mieskzamy:( ciagle myslimy ze juz niedlugo:) kuchnia jest skonczona. wszystko wisi, jest podlaczone, gotowe do uzytku. w tym tyg wjechaly szafy w wiatrolapie i korytarzu. kolejne to szafka w lazience i szafa w sypialnie. garaz sie wyklada plytkami. czas na stol, krzesla i kanape oraz meble do sypialni. po tym jak kuchnia zostala skonczona stwierdzilismy ze juz czas... ej, no pewnie,że już czas! jak się wprowadzicie to wszystko szybciej pójdzie, a jak już się zadomowicie...to znowu się zatrzyma:) ...ja w każdym bądź razie przestałam zauważać kable wiszące z sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 18.07.2016 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 oj juz bym wolala, zeby mi sie nic nie zatrzymywalo wykazalam cierpliwosci takie ilosci, ze sama sie sobie dziwie. nie chcemy sie przeprowadzac na zime, wiec chyba przymkne oko na pare kabli i wprowadzimy sie teraz. po przeprowadzce zostawiam sobie np lampy, lustra albo rolety. na spokojnie, jak cos wejdzie w oko to kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts