kamilaa 05.02.2015 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Pan Majster byl w odwiedzinach. Daty ustalone. Lista pierwszych zakupow zrobiona. Oraz druga lista z zagadnieniami, ktore trzeba ogarnac na pierwszy rzut. W sobote kolejne spotkanie tym razem na polu bitwy:lol2:W poniedzialek firma od alarmu.. Musze wybrac drzwi..zamysl jak zwykle prosty. Drzwi raczej ciemne. Chyba nie zdecydujemy sie na biale. Ciemna kuchnia, ciemna podloga, sciany tez biale raczej nie beda. Kanapa w bezach- szarosciach-grafitach, meble ciemne drewno. Poprawcie mnie jesli sie myle ale chyba biale drzwi to bylaby pomylka:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.02.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Pan Majster byl w odwiedzinach. Daty ustalone. Lista pierwszych zakupow zrobiona. Oraz druga lista z zagadnieniami, ktore trzeba ogarnac na pierwszy rzut. W sobote kolejne spotkanie tym razem na polu bitwy:lol2: W poniedzialek firma od alarmu.. Musze wybrac drzwi..zamysl jak zwykle prosty. Drzwi raczej ciemne. Chyba nie zdecydujemy sie na biale. Ciemna kuchnia, ciemna podloga, sciany tez biale raczej nie beda. Kanapa w bezach- szarosciach-grafitach, meble ciemne drewno. Poprawcie mnie jesli sie myle ale chyba biale drzwi to bylaby pomylka:confused: tak, tak zdecydowanie ciemne drzwi:) fajnie, że wszystko ruszy:) czekam już na to ciemne wnętrze:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 05.02.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Tak sie teraz rozgladam i jakos malo jest fajnych ciemnych drzwi:( Jako wzor podobaja mi sie taki: Ale nie widze na stronie, ze mozna je miec ciemnych odcieniach. Jutro napisze do nich. tak, tak zdecydowanie ciemne drzwi:) fajnie, że wszystko ruszy:) czekam już na to ciemne wnętrze:)) MArcia mam pierwsze zdjecie z pola bitwy :lol2::lol2: Ciemno nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 05.02.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Tak sie teraz rozgladam i jakos malo jest fajnych ciemnych drzwi:( Jako wzor podobaja mi sie taki: [ATTACH=CONFIG]302910[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302911[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302912[/ATTACH] Ale nie widze na stronie, ze mozna je miec ciemnych odcieniach. Jutro napisze do nich. MArcia mam pierwsze zdjecie z pola bitwy :lol2::lol2: Ciemno nie? [ATTACH=CONFIG]302908[/ATTACH] Ciemność, widzę ciemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 06.02.2015 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 A tak serio to moze ja przesadzam z tym ciemnym?? A jak wyjdzie ponura dziupla? eee... Jednak nie, wole dziuple niz iglo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 06.02.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 A tak serio to moze ja przesadzam z tym ciemnym?? A jak wyjdzie ponura dziupla? eee... Jednak nie, wole dziuple niz iglo:lol2: No co Ty będzie super, ja własnie po cichu zazdroszczę odwagi, u mnie jest zachowawczo, ja do tej pory drżę czy ciemny grzejnik i szyna to nie za dużo czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 07.02.2015 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 PODLOGA [ATTACH=CONFIG]280738[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280739[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280740[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]280741[/ATTACH] Czy ktos moze polecic gdzie kupic deski drewniane najchetniej od razu z montazem na terenie Warszawy lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 07.02.2015 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 No co Ty będzie super, ja własnie po cichu zazdroszczę odwagi, u mnie jest zachowawczo, ja do tej pory drżę czy ciemny grzejnik i szyna to nie za dużo czarnego ja ci gwarantuje, ze nie za duzo. sama nie wiem jak to jest..ja sie nie czuje odwazna. dla mnie ciemne to naturalne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 08.02.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 (edytowane) Witam u Ciebie:) fajnie się zapowiada:) Kamila lubisz ciemne ściany meble i właśnie myślę u siebie o czarnej ścianie we wnęce tv obok kominka - jestem ciekawa co o tym sądzisz i ewentualnie o scianie tablicowej przy kuchni ale nie wiem na jakiej wielkosci:) Edytowane 8 Lutego 2015 przez olalee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 09.02.2015 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Witam u Ciebie:) fajnie się zapowiada:) Kamila lubisz ciemne ściany meble i właśnie myślę u siebie o czarnej ścianie we wnęce tv obok kominka - jestem ciekawa co o tym sądzisz i ewentualnie o scianie tablicowej przy kuchni ale nie wiem na jakiej wielkosci:) Hej:) Jakos tak lepiej sie czuje w ciemniejszych wnetrzach. Wydaja mi sie bardziej przytulne, otulajace:) zerkne w domu na twoje wnetrza i powiem co mysle ale pewnie bede na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 09.02.2015 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Tak na szybko wrocil jeden temat z kuchnia...czy nie umiescic piekarnika pod plyta, a slupek zrobic tylko z szafkami. Co jest praktyczniejsze? Dla przypomnienia: (najpierw bedzie niezabudowana lodowka, a pozniej slupek z piekarnikiem. ewentualnie piekarnik pod plyte na polwyspie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 09.02.2015 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Druga prosba o porade dotyczy lazienki... niestety nie mam zadnych wizualizacji. zarysowalam z grupsza, zeby bylo wiadomo o czym pisze. Otoz nie wiem na jakiej wysokosci ukladac plytki. -Sciana po lewo od drzwi wydaje mi sie ze nie poterzebuje wcale plytek. praktycznie nie ma co sie tam chlapac. Chce tam powiesic jakis duzy obraz (miala byc tapeta ale poniewaz musi byc grzejnik to odpuscilam). -na przeciwko drzwi sciana z umywalka- jest jej nieduzy kawalek. Mysle czy nie umiescic tam duzego lustra od poziomu szafek na calej powierzchni do wysokosci okna. nad tym jakies swiatlo. Czy ewentualnie polozyc rzad plytek oddzielajacych szafke od lustra ??? -rog z prysznicem nawet nie ma co dyskutowac bo obie sciany musza byc wylozone. dwie pozostale to szklane drzwi. -sciana z wanna, bidetem i wc-do jakiej wysokosci ulozyc tu plytki?? A moze pociagnac sciane z wanna i wc rowniez na ta z grzejnikiem(lewa str od drzwi) na tej samej wysokosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.02.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Tak na szybko wrocil jeden temat z kuchnia...czy nie umiescic piekarnika pod plyta, a slupek zrobic tylko z szafkami. Co jest praktyczniejsze? Dla przypomnienia: [ATTACH=CONFIG]303548[/ATTACH] (najpierw bedzie niezabudowana lodowka, a pozniej slupek z piekarnikiem. ewentualnie piekarnik pod plyte na polwyspie) Ja bym zdecydowanie zostawiła w słupku, masz dużą kuchnię, będzie wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 09.02.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Ja bym zdecydowanie zostawiła w słupku, masz dużą kuchnię, będzie wygodniej. Duza to ta kuchnia nie jest, ale za to sa wycisniete z niej mozliwosci do ostatniej kropli;) Dlugo nad nia pracowalismy na FM:) Jak sobie przypomne poczatkowy projekt, ktory sama probowalam stworzyc to mam spory ubaw:):yes; Co to bylby za dramat! Dlatego teraz nie siedze i nie glowie sie tylko od razu nadaje na FM z pytaniami. Chyba zostanie na 90% piekarnik w slupku. Alicyja na watku kuchennym podpowiada, ze lodowka fajnie by wygladala wlasnie nie jako ostatnia ale wcisnieta miedzy slupek a reszte szafek...hmmm... kuszace;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.02.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Duza to ta kuchnia nie jest, ale za to sa wycisniete z niej mozliwosci do ostatniej kropli;) Dlugo nad nia pracowalismy na FM:) Jak sobie przypomne poczatkowy projekt, ktory sama probowalam stworzyc to mam spory ubaw:):yes; Co to bylby za dramat! Dlatego teraz nie siedze i nie glowie sie tylko od razu nadaje na FM z pytaniami. Chyba zostanie na 90% piekarnik w slupku. Alicyja na watku kuchennym podpowiada, ze lodowka fajnie by wygladala wlasnie nie jako ostatnia ale wcisnieta miedzy slupek a reszte szafek...hmmm... kuszace;) Ja u siebie mam taką kolejność, że najdalej jest lodówka, potem piekarnik a kolejna jest szafka tandem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 09.02.2015 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć Kamila piekarnik zdecydowanie do słupka, jest wygodniej w użytkowaniu. jeżeli chodzi o lustro w łazience to moim zdaniem nie powinno stykać się z umywalką, pewnie wyglądać to będzie efektownie taka wielka tafla lustra ale będzie z pewnością kłopotliwe przy czyszczeniu ale wiesz ja wygodna jestem i wolę sobie ułatwiać życie i nie umiem zdecydować co do kafelek nas wanną, opcje widzę dwie, albo na całej ścianie albo do wysokości geberitu, acha i nie dawałabym na ścianę z kaloryferem, kup jakiś ładny i niech on będzie ozdobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.02.2015 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Cześć Kamila piekarnik zdecydowanie do słupka, jest wygodniej w użytkowaniu. jeżeli chodzi o lustro w łazience to moim zdaniem nie powinno stykać się z umywalką, pewnie wyglądać to będzie efektownie taka wielka tafla lustra ale będzie z pewnością kłopotliwe przy czyszczeniu ale wiesz ja wygodna jestem i wolę sobie ułatwiać życie i nie umiem zdecydować co do kafelek nas wanną, opcje widzę dwie, albo na całej ścianie albo do wysokości geberitu, acha i nie dawałabym na ścianę z kaloryferem, kup jakiś ładny i niech on będzie ozdobą Podpisuję się pod tym:) Również dałabym pasek kafli nad umywalką, może odrobinę gorzej wygląda, ale za to nie będziesz musiała non stop lustra ścierać) na ścianie z kaloryferem również nie dawałabym kafli (sama tak zrobiłam). Nie wiem tylko do jakiej wysokości kafle koło wanny, sama miałam ten dylemat, ostatecznie dałam na całą ścianę, ale do wysokości geberitu jest chyba dobrą opcją, lżej to wygląda niż kafle na całej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 10.02.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 też będę dawała pasek płytek między umywalki a lustro za to w małym wc lustro będzie z góry na dół więc będzie przy umywalce bezpośrednio - najwyżej się narobię piekarnik w słupku:) widziałam też lodówkę między szafkami i super wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 10.02.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Witam Jurska, witam. Jurska, Marcia, Olale dzieki za opinie:)Piekarnik zostaje w slupku. Z lodowka poradzimy sie jeszcze pana, ktory bedzie szafki robil. W ostatecznosci zrobimy probe podczas ustawiania szafek, cos sie wybierze;) Z lazienka mam problem...musze szybko zdecydowac co z tymi plytkami nad wanna bo chcialibysmy juz je kupic. Glosowanie ciagle otwarte:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 10.02.2015 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) Zrobilismy dzis rundke po sklepach... drzwi -''w czarnym lesie'':rolleyes: podloga-wybrana, za dwa dni przyjezdza montazysta zrobic pomiary i zamawiamy:) wiatrolap - przypadkowo znalazlam gres do wiatrolapu. cena zawrotna, ale ze tam sa 3mkw to juz sie poswiece i zaplace:wiggle: toaleta na dole - lipa, nic mi nie wpadlo w oko niestety. Ale jutro powinna przyjsc umywalka z szafka:) lazienka na gorze - to juz postep, sa dwa typy plytek:) musze tylko zdecydowac, co z ta sciana nad wanna bo nie wiem ile zamowic. dodatkowo hydraulik potwierdzil, ze bidet sie zmiesci ucieszylo mnie to tym bardziej, ze kibelek i bidet juz dawno wybralam bylismy tez w sklepie z kominkami rzucic okiem:wiggle: Zadziwiajace ile czlowiek moze zalatwic jak ma jeden dzien wolnego. Edytowane 10 Lutego 2015 przez kamilaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts