Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beiti po naszemu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 237
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zapytaj Tomkową co ona ma w małej łazience - bo ma taki ok 30cm chyba :)

Zapytam:) JAk wy to robicie, ze pamietacie kto co gdzie ma???:razz:

Może Modo z Instal-Projektu?

http://imageshack.com/a/img540/8005/xy2ELh.jpg

stąd

Potrzebny mi ten grzejnik do wiatrolapu. Architekt wymyslil go sobie w jednym miejscu, a ja sobie wymyslilam tam szafe. Musze grzejnik przeniesc. Pan od alarmow wymyslil sobie panel na kolejnej scianie i jestem totalnie ograniczona co do grzejnika-wiecej scian nie mam, a tam tylko 40 cm tej sciany.

Potrzebny mi ten grzejnik do wiatrolapu. Architekt wymyslil go sobie w jednym miejscu, a ja sobie wymyslilam tam szafe. Musze grzejnik przeniesc. Pan od alarmow wymyslil sobie panel na kolejnej scianie i jestem totalnie ograniczona co do grzejnika-wiecej scian nie mam, a tam tylko 40 cm tej sciany.

a ten grzejnik ma być dekoracyjny czy raczej się "wtapiać"w otoczenie? :) jaki kolor?

a ten grzejnik ma być dekoracyjny czy raczej się "wtapiać"w otoczenie? :) jaki kolor?

ha...dobre pytanie...nie wiem. wioatrolap, zwlaszcza maly to takie niewdzieczne pomieszczenie:rolleyes: U nas nie ma pola do popisu(jak np wczoraj Chleo dala czadu ze swoim wiatrolapem). miejsca jest malo, do tego trzy pary drzwi i szafa.. Mysle, zeby zabudowac lewa str cala szafa(slucham glosu wewnetrznego chomika-magazynatora;)). wtedy pozostaja jakies kawaleczki mikroskopijne scian gdzie na jednej ma byc grzejnik a na drugiej panel od alarmu. ot co koniec wiatrolapu. Podloga ma byc w ciemnym grafitowym kolorze. mysle czy nie dac grzejnika tez grafitowego. drzwi od szafy w lustrze(bo sie jednak przydaje na poprawienie szminki przed wyjsciem;)). Albo bialy ten grzejnik, zeby sie nie wyroznial?? sugestie mile widziane

Edytowane przez kamilaa

uhuuuuuu....impreza:)

Potrzebuje maly grzejnik. W sensie waski 40 cm max szerokosci. moze byc wysoki. ale nie za bardzo odstajacy od sciany. Ktos cos gdzies?:)

Witam się podglądam,dziś się ujawniam z kaloryferem przychodzę

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=306241&d=1424903137

Zapytam:) JAk wy to robicie, ze pamietacie kto co gdzie ma???:razz:

bo to niedawno pokazywane fotki, to się pamięta :-P

to foto łazienki Tomkowa - widać grzejniczek:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=305995&d=1424800577 link: http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=6322

:)Dzieki dziewczyny:)

Grzejnik opanowany. Zamontowalismy najzwyklejszy maly bialy. Dzis go widzialam i wyglada sympatycznie. Fajne sa grzejniki dekoracyjne ale szkoda mi bylo takiego do wiatrolapu;)

Hydraulik powiedzial nam :bye: Wszystko powyprowadzane i gotowe. Tak dzisiaj popatrzylam, ze troszke gruzu jest-pewnie bylo troszke glosno. Sasiedzi jeszcze nic nie mowia;)

Od poniedzialku nowa ekipa otrzyma status :welcome: Beda mieli mocne wejscie bo beda sciany burzyli;)

Jak dobrze pojdzie bedzie i alarm w tym tygodniu..:wiggle::wiggle:

Zaczynamy sie bujac z tematem kominka. Nie znamy sie. :( Troche mnie to stresuje. Jest tyle opini i tak rozne kwoty padaja, ze mam zawrot glowy.

:)Dzieki dziewczyny:)

Grzejnik opanowany. Zamontowalismy najzwyklejszy maly bialy. Dzis go widzialam i wyglada sympatycznie. Fajne sa grzejniki dekoracyjne ale szkoda mi bylo takiego do wiatrolapu;)

Hydraulik powiedzial nam :bye: Wszystko powyprowadzane i gotowe. Tak dzisiaj popatrzylam, ze troszke gruzu jest-pewnie bylo troszke glosno. Sasiedzi jeszcze nic nie mowia;)

Od poniedzialku nowa ekipa otrzyma status :welcome: Beda mieli mocne wejscie bo beda sciany burzyli;)

Jak dobrze pojdzie bedzie i alarm w tym tygodniu..:wiggle::wiggle:

Zaczynamy sie bujac z tematem kominka. Nie znamy sie. :( Troche mnie to stresuje. Jest tyle opini i tak rozne kwoty padaja, ze mam zawrot glowy.

Czekamy w takim razie na ciąg dalszy i relacje:)

co do kominków, to ja się nie znam, ale aktualnie Dziewczyny debatują na ten temat u Andariel, jeśli jeszcze nie byłaś, to zajrzyj :)