martaMarcia 02.03.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 SOS...szukam miejsca gdzie bede mogla kupic konglomerat na parapety w stolicy albo okolicach. Dajcie znac plzzzzz, mam troche noz na gardle. też jestem na etapie konglomeratu,tylko nie w stolicy szukam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.03.2015 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 też jestem na etapie konglomeratu,tylko nie w stolicy szukam;) Marcia, moze znajdziemy jakiegos fajnego dystrybutora w polowie drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.03.2015 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Marcia, moze znajdziemy jakiegos fajnego dystrybutora w polowie drogi? ja znalazlam:) ty tez;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 04.03.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ja znalazlam:) ty tez;) o tak:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 08.03.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 hej, witam się jak to się stało, że jeszcze u Ciebie nie byłam? Mam podobnie schody i kominek, tylko troszkę więcej miejsca z boku na tv, a wiatrołap ustawnie mam podobny tylko u mnie się szafa nie zmieści, też szukam małego grzejniczka, więc będę czekać na fotki To moja ściana z kominkiem, chciałabym pod schodami zrobić schowki itp, ale obawiam się temparatury http://images66.fotosik.pl/685/9db53c5fbce1ca90gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.03.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jak to się stało, że Ty eedytaa nie masz jeszcze własnego watku, co? ;p Zakładaj migusiem Będziesz miała wszystko w jednym miejscu i mnóstwo osób będzie mogło Ci doradzać, bo tu jest wspaniała społeczność Zawsze potem możesz go usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 09.03.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Aga ja się boję, że nie będę miała czasu na swój wątek Może niedługo się zmotywuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 09.03.2015 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 hej, witam się jak to się stało, że jeszcze u Ciebie nie byłam? Mam podobnie schody i kominek, tylko troszkę więcej miejsca z boku na tv, a wiatrołap ustawnie mam podobny tylko u mnie się szafa nie zmieści, też szukam małego grzejniczka, więc będę czekać na fotki To moja ściana z kominkiem, chciałabym pod schodami zrobić schowki itp, ale obawiam się temparatury http://images66.fotosik.pl/685/9db53c5fbce1ca90gen.jpg hej Edyta. Witam:) Pewnie nie bylas bo tyle jest fajnych watkow na forum i niektore galopuja strasznie. U nas troche sennie. Chociaz bylam wczoraj zmierzyc pare rzeczy i widac, ze cos sie ruszylo:) U ciebie to miejsca, ze hej. Kominek tv i kwiatek sie zmiesci;) Mysle, ze nie masz sie co obawiac przegrzania. Kominki musza byc dobrze izolowane bo inaczej sa niebezpieczne. A jak juz sa dobrze izolowane to nic nie powinno sie przegrzewac.. U mnie sa rury plastikowe wentylacyjne od gory i pan od kominkow powiedzial, ze to nie problem. Ze sie obuduje:) Z grzejnikiem poszlismy na latwizne. Hydraulik znalazl malutka wersje grzejnikow, ktore mamy w calym domu. 40 cm szerokosci rowniutko. W sumie sie ciesze bo ten wiatrolap to taka klitka i grzejnik dekoracyjny bylby nie do dostrzezenia. Za malo miejsca, zeby go wyeksponowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 09.03.2015 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Aga ja się boję, że nie będę miała czasu na swój wątek Może niedługo się zmotywuję Uwierz nam czasem lepiej miec wszystko w jednym miejscu. Wlasny watek fajna sprawa. Duzo czasu nie potrzeba. Ja jak mam czas to wpadam. Jak nie to nie wpadam. Watek sobie sam zyje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 09.03.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 I Tobie będzie łatwiej wszystko ogarnąć i nam zobaczyć w czym Ci pomóc. Własny wątek to raj na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.03.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 I Tobie będzie łatwiej wszystko ogarnąć i nam zobaczyć w czym Ci pomóc. Własny wątek to raj na ziemi o tak:rolleyes: własny wątek to super sprawa:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.03.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 hej Edyta. Witam:) Pewnie nie bylas bo tyle jest fajnych watkow na forum i niektore galopuja strasznie. U nas troche sennie. Chociaz bylam wczoraj zmierzyc pare rzeczy i widac, ze cos sie ruszylo:) U ciebie to miejsca, ze hej. Kominek tv i kwiatek sie zmiesci;) Mysle, ze nie masz sie co obawiac przegrzania. Kominki musza byc dobrze izolowane bo inaczej sa niebezpieczne. A jak juz sa dobrze izolowane to nic nie powinno sie przegrzewac.. U mnie sa rury plastikowe wentylacyjne od gory i pan od kominkow powiedzial, ze to nie problem. Ze sie obuduje:) Z grzejnikiem poszlismy na latwizne. Hydraulik znalazl malutka wersje grzejnikow, ktore mamy w calym domu. 40 cm szerokosci rowniutko. W sumie sie ciesze bo ten wiatrolap to taka klitka i grzejnik dekoracyjny bylby nie do dostrzezenia. Za malo miejsca, zeby go wyeksponowac. a Ty Kamila pokazuj postępy i prosimy o jakieś fotki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 09.03.2015 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 a Ty Kamila pokazuj postępy i prosimy o jakieś fotki:rolleyes: W sumie to nie ma co jeszcze... sufit podwieszany nie bede cykac;) zwlaszcz niesjkonczony. Grzejniki powieszone, to tez zadna atrakcja;) Czy kotlownia wylozona plytkami trzeciej klasy z przeceny;) Pod koniec tygodnia maja byc lazienki rozpoczete, moze wtedy beda warte fotografi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.03.2015 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 W sumie to nie ma co jeszcze... sufit podwieszany nie bede cykac;) zwlaszcz niesjkonczony. Grzejniki powieszone, to tez zadna atrakcja;) Czy kotlownia wylozona plytkami trzeciej klasy z przeceny;) Pod koniec tygodnia maja byc lazienki rozpoczete, moze wtedy beda warte fotografi;) :popcorn::popcorn: czekam na łazienki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 10.03.2015 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 :popcorn::popcorn: Czekam na łazienki:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 17.03.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kominek sie zrobil dzisiaj:) a lazienka sie robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.03.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kamila cykasz jeszcze lepsze zdjęcia niż ja:Pto koza? suuuper! a kafle wydają się bardzo ładne, jakie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 17.03.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Łał fajne te płytki kominka nie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 17.03.2015 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Kamila cykasz jeszcze lepsze zdjęcia niż ja:P to koza? suuuper! a kafle wydają się bardzo ładne, jakie to? wiesz, co nieco sie wie o tej photography:rotfl: Maricia, nie to nie jest koza. Postapilam tak jak Aga-Andzia. Za jej namowa kupilam wklad z montazem, a obudowe zrobi nam nasz pan zlota raczka. Kafelki to epoxy grey 1. Wolalabym, zeby mniej przypominaly beton,ale nie mialam juz wiecej czasu jezdzic i szukac. Ostatnio tak sie posypalo w wielu sprawach, ze nie ma prawie co zbierac:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.03.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 wiesz, co nieco sie wie o tej photography:rotfl: Maricia, nie to nie jest koza. Postapilam tak jak Aga-Andzia. Za jej namowa kupilam wklad z montazem, a obudowe zrobi nam nasz pan zlota raczka. Kafelki to epoxy grey 1. Wolalabym, zeby mniej przypominaly beton,ale nie mialam juz wiecej czasu jezdzic i szukac. Ostatnio tak sie posypalo w wielu sprawach, ze nie ma prawie co zbierac:( mam nadzieję,że aż tak źle nie jest! nie załamujemy się, tylko działamy! epoxy gray - też je miałam mięc:) a kominka jestem bardzo ciekawa, czekam na więcej fotek, co najmniej tak profesjonalnych jak te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts