kamilaa 01.05.2015 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Natknęłam się dziś przypadkowo na tą panią, chyba byśmy sie polubiły http://www.sophiepatersoninteriors.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 01.05.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Farba strukturalna a na wierzch jakaś inna z kolorem - wtedy masz chropowatą powierzchnie. Mozecie też zamiast farby strukturalnej jakimś tynkiem/gipcem ponakładac wariacje i nierówności. Drugą opcją jest pomalowanie jedna warstwę jaśniejsza drugą ciemniejsza i przecieranie - gdy chcesz mieć gładką ścianę My pomalowaliśmy czarną farbą ceramiczną Benjamin Moore - bo z kuchni nam sporo zostało. Bardzo fajna i kolorów ma strasznie dużo. Chciałam kupić czarną, to tej czerni mieli z 50 odcieni i wybrałam na chybił trafił a właściwie po nazwie - black Tu masz paletę kolorów Najlepiej pojechać do punktu sprzedaży i tam dostaniesz próbki Dzieki Aga:) Chcemy, zeby byla gladka powierzchnia, ale zeby miala te przecierania. taki efekt betonu w sumie tyle, ze czarnego. Ide pogrzebac u ciebie na watku, przypomniec sobie jak wasz kominek wyglada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.05.2015 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 ja mam biały akrylowy blat w łazience - czyści się extra! jedyny minus to taki mini rancik na krawędzi, mam nadzieję że z czasem nie zabrudzi się to - zawsze czyszczę by nie zbierał się tam minimalny brudek piękny salon się zapowiada!! to jest ten Corian? Nie znam sie zupelnie na blatach. Mam nadzieje, ze fajnie wyjdzie ten salon-tak przytulnie i swojsko. Jakos kuchni i salonu najmniej sie boje. Troche sie jeszcze zastanawiam co przy kominku z biurkiem zrobic ale poza tym to lajtowo;) nawet fakt, ze najprawdopodobniej bede musiala popelnic diy oswietlenie nad stolem bo deweloper troszke nawali, zupelnie mnie to nie przeraza. Ba mam nawet pomysl;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 02.05.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 to jest ten Corian? Nie znam sie zupelnie na blatach. Mam nadzieje, ze fajnie wyjdzie ten salon-tak przytulnie i swojsko. Jakos kuchni i salonu najmniej sie boje. Troche sie jeszcze zastanawiam co przy kominku z biurkiem zrobic ale poza tym to lajtowo;) nawet fakt, ze najprawdopodobniej bede musiala popelnic diy oswietlenie nad stolem bo deweloper troszke nawali, zupelnie mnie to nie przeraza. Ba mam nawet pomysl;) Corian to jeszcze coś innego,podobnie jak staron:) one wg mnie też by się świetnie nadawały na blat w łazience:) co do akrylu,to wczoraj stolarze chwalili,mówili, że fronty z akrylu są bardziej wytrzymałe na uszkodzenia mechaniczne niż mdf:) Ps. Ciekawa jestem co to za lampa diy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.05.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 . Ba mam nawet pomysl;) Też jestem bardzo ciekawa co tam powymyślałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.05.2015 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Poki co mam zarys co zrobic. Jest jeszcze duzo czasu na realizacje bo najpierw mi potrzebny stol, zebym wiedziala jakie wymiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.05.2015 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Inspiracja...podobaja mi sie poleczki i kanapa i kolory i praktycznie wszystko. A kuchnia jak marzenie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.05.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Poniewaz padl pomysl garderoby (hlip hlip) bedziemy musieli zrobic szafe na cala sciane. Co za tym idzie bedziemy mieli cala sciane w drzwiach od szafy... cos trzeba wymyslic zeby to fajnie wygladalo. Poleciec lustrem po calosci? chyba too much. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juskra 02.05.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 hej jaką masz długą tą ścianę na zabudowę szafą? ja mam ponad 5 metrów, podzieliliśmy ją na 5 drzwi, przestrzegam, są bardzo ciężkie a po 4 latach użytkowania wygięły się pod wpływem ciężaru piękne te wnętrza pokazałaś, można się pochorować, też bym mogła się z tą panią zaprzyjaźnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 02.05.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 hej jaką masz długą tą ścianę na zabudowę szafą? ja mam ponad 5 metrów, podzieliliśmy ją na 5 drzwi, przestrzegam, są bardzo ciężkie a po 4 latach użytkowania wygięły się pod wpływem ciężaru piękne te wnętrza pokazałaś, można się pochorować, też bym mogła się z tą panią zaprzyjaźnić Prawie cztery metry sa. Mysle czy nie zrobic po prostu otwieranych. takich skladanych na pol przesuwnych. moze to by lzejsze bylo? Juskra, a jak macie wykonczone te drzwi? Lustro czy cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 04.05.2015 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Zainspirowana Aga postanowilam naszkicowac sypialnie:lol2: talentu to ja jakiegos nie mam ale poszla kartka i olowek w ruch wczoraj. Mialam nadziej ze mi jakos rozjasni temat sypialni. Nagryzmolilam cos a potem sie okazalo ze kredki w nie takich odcieniach wiec pupa blada. zmasakrowalam te proporcje:rotfl: Obiecuje juz nic wiecej nie szkicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 06.07.2015 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) ogrodowo-tarasowe inspiracje Edytowane 6 Lipca 2015 przez kamilaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.07.2015 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Natknęłam się dziś przypadkowo na tą panią, chyba byśmy sie polubiły http://www.sophiepatersoninteriors.com wow ale pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 10.07.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 pomysł https://www.onekingslane.com/live-love-home/diy-furniture-projects/?utm_source=instagram&utm_medium=social&utm_campaign=diy_furniture_projects Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 15.07.2015 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Się kładzie i się pomalowało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 17.07.2015 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Doradzcie.... mielismy robic drewniane schody. Później doszliśmy do wniosku, że całe drewniane to za dużo i miały być tylko stopnie. Podstopnie białe. Po ułożeniu podłogi patrząc na te schody stwierdziłam, że chyba mi się podobają takie białe... co myślicie? i jeśli to z czego je zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eedytaa 17.07.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 hej Bardzo ładna podłoga Jeśli chodzi o schody, to chyba tylko z gresu lub terakoty jak mają być białe. Piękny kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 17.07.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Białe podobają mi się, tylko nie mam pojęcia z czego mogłyby być zrobione i czy to byłoby praktyczne. Ja już narzekam na mój biały blat i drugi raz bym go nie zrobiła. PS. podłoga super wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 17.07.2015 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Białe podobają mi się, tylko nie mam pojęcia z czego mogłyby być zrobione i czy to byłoby praktyczne. Ja już narzekam na mój biały blat i drugi raz bym go nie zrobiła. PS. podłoga super wygląda! dziękuje:) jestem nią zachwycona. to był strzał w dziesiątkę może zrobimy konkurs...z czego zrobic białe schody? hej Bardzo ładna podłoga Jeśli chodzi o schody, to chyba tylko z gresu lub terakoty jak mają być białe. Piękny kominek dziekuje:) drugi raz dokonalabym takiego samego wyboru podlogi:) mam nadzieje ze bedzie sie uzytkowac tak przyjemnie jak wyglada:) wlasnie jakis gres, kamien. ale nie chce strzelic samobuja i zrobc schody ktore bede musiala sciereczka dwa razy dziennie przecierac. Kominek kosztowal nas tyle nerwow ale tez podoba mi sie efekt koncowy:) nawet mi juz ta dziura nie przeszkadza po prawej str. wlozy sie drewno i moze nawet fajnie wyjsc. Edyta a jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 18.07.2015 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 donoszę więc pospiesznie, że BIAŁE DREWNIANE SCHODY ma asiazett widziałam na żywo, są obłędnie piękne! cudownie się po nich chodzi, takie gładziusie i milusie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?214394-Urz%C4%85dzanie-by-asiazett&p=5934009&viewfull=1#post5934009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts