kiraa 31.08.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Ostatnio byłam na parapetówce u koleżanki. Ja zupełnie się na tym nie znam, ale miała na ścianach coś fachowo nazywa się tynk strukturalny. Bardzo mi się to podoba, ale słyszałam, że taki tynk jest bardzo drogi, a do tego jeszcze dochodzi kwestia znalezienia dobrego fachowca. Czy tego typu tynki naprawdę są takie kosztowne i czy nie ma możliwości, żeby położyć to samemu. Poradźcie coś w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lookaszpl 31.08.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jak najbardziej można takie coś zrobić samemu. Pojedź do Castoramy lub podobnego marketu - czasami trafi się ktoś konkretny z personelu, kto podpowie co kupić i jak to zrobić. Sam kiedyś byłem, jak były warsztaty jak to wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 01.09.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Można zrobić samodzielnie, poczytaj tutaj http://kb.pl/teksty/2014/03/29/tynk-strukturalny-cena-jak-go-wykonac-samodzielnie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts